redan slut på veckan

emma ligger och sover i soffan nu, efter en god bit mat, (TACOS)!! hehe, båda åt så vi fick ont i magen :)
bandyn gick bra idag!! var spännande match ;) 3-2 blev de iaf till älskade SAIK!! toppentoppen det!
nu ska jag snart lägga mig i soffan och fortsätta kolla å Wallander, som markus fått mig att kolla på varenda söndag nu för tiden^^ aldrig rikigt gilla det förut, men nu har de fastnat, hehe :)


                             
                                                                                    pusshejs från lilla mig :)

bandy

kom precis ur duschen, ska göra mig klar nu sen åka in till Sandviken på bandy :) , tycker det är lite roligt att taket håller på att rasa in på arenan^^ menmen, idag har jag målat klart hyllan i garage också :) 
sen efter bandy följer nog Emma med mig hem och sover hos mig :) hihi 

A lonely september - Plain white t's 
                                                                          puss & kram malin


hahahah skönt låt

hahaha åh herregud, har precis kollat klart på melodifestivalen, tyckte faktiskt låten idiot skulle gå vidare ;) haha man fick sig ett gott skratt iaf!!! hahah fyfan, digga nästan den ja :)

nyss städat här också, tog typ två timmar... blev dammsuga överallt, bakom soffan och allt annat.. sen torka golvet också... nu ska jag väl lägga mig i sängen och kolla film eller nåt :) får se om linnéa och dom andra kanske kommer förbi :)

 
  It's beginning to look like love, darn it
  The kind of thing you see in the movies, imagine that
  I guess I'm suspicious, but the thought crops up
  But by all means, I could be wrong

                                                                                                    puss & kram malin

Forever young

lekt med hanna idag som sakt :)
vi baka muffins, laga lite mat :) blev hamburgare och pommes :) och kan säga, att jag mår väldigt illa just nu xD och jag vill inte se muffisarna som står på spisen, så den som vill kan komma och ta dom så fort som möjligt :)
nu ska jag dra igång och dammsuga upp en massa popcorn på golvet sen igår / natten som var , hehe :)
ikväll vet jag inte alls vad som händer, kanske bara lugnt här hemma, eller så är jag väl med dom andra :) får se :)


                                                                                       puss & kram malin


Forever young

lekt med hanna idag som sakt :)
vi baka muffins, laga lite mat :) blev hamburgare och pommes :) och kan säga, att jag mår väldigt illa just nu xD och jag vill inte se muffisarna som står på spisen, så den som vill kan komma och ta dom så fort som möjligt :)
nu ska jag dra igång och dammsuga upp en massa popcorn på golvet sen igår / natten som var , hehe :)
ikväll vet jag inte alls vad som händer, kanske bara lugnt här hemma, eller så är jag väl med dom andra :) får se :)


                                                                                       puss & kram malin


leka med världensbästa hanna :)

ligger i soffan och kollar på beck, hehe ovanligt?
sliten idag, ont i huvudet så jag vet inte vad, fyfan... hatar de här, sov typ inte ett skit inatt :O
igår fick jag iaf gå och möta linnéa, trodde jag skulle dö... såg verkligen inte ett skit.. var sån tjock dimma ute, så skulle vi mötas över tomtas.. vilket betyder, en väg över en åker utan lampor.. alltså såg inte ett skit, allt var vitt!!!
sen börja vi digga musik osv, sen kom eddie och marcus, blev spela lite tv spel, dricka lite gottgott och ha lite skoj :) sen kom Simon också, sen drog dom väl vid 2 eller nåt, tror jag somna^^

nu ligger jag i soffan och väntar på Hanna :D hon kommer och ska leka med mig :) hihi ska bli skojskoj :)



                 puss & kram malin

väntar som vanligt

pratar med linnéa i telen, ska tvinga henne åka med min bror :) hehe
gör även mat åt mig själv, vårrullar :) mums!!!
sen ska jag vara med Linnéa, Marcus och Eddie :) ska bli skoj!!!


FREEEDAG

skrev nyss ut papperna till svenskan, usch vad nervös jag är ;*/ hatar verkligen redovisa, eller bara prata framför folk.. det värsta som finns verkligen... pratar alltid för fort... nu ska jag snart gå och göra frukost sen får mamma köra mig till bussen :) ikväll ska jag dra mig över till farmor och bo i garage över lovet, så ikväll ska jag leka med Linnéa, Eddie och Marcus :) ska bli skoj :) 


http://www.youtube.com/watch?v=pV7aM32Jur8
Volbeat - Still Counting
                                                                                                                    
                                                                                                   puss & kram Malin


sista minuten plugg

ligger i sängen med datorn nu, har nyss ätit och före de var de träning med emma, gick bra var jobbigt och vi var bara fem stycken idag xD vette fan vart resten var, haha^^ , aja, ska ta reda på hur det gick för saik nu, sen ska jag äntligen skriva klart om drömhotellet, eftersom jag har redovisning imon, imon får jag även lov, hur skönt som helst :) 
 


                                                                     puss & kram Malin


härlig torsdag

sitter i skolan med Hanna, börjar tolv, men börja med arbete före, så får förhoppningsvis gå hem tidigare, vilket blir riktigt skönt :)
ikväll blir det boxer cise med bästavän Emma, ska blir skönt :) sen måste jag även göra klart svenskan idag, har inte ens börjar med power point än, och de är redovisning imon, men det går nog rätt fort att göra tror jag :) hihi imon är det en lektion, eller en redovsining sen LOOOOV!! vilket ska blir riktigt riktigt skönt :)
nu ska jag plugga vidare engelska, som suger!! hejs puss tja malin


allt är rätt bra ändå

hejsan hoppsa, sitter här suttit i två timmar nu snart, fattar inte att tiden går så fort när man sitter här. har fixat ny bild hit, trött på den andra. idag var jag kvar i sandviken med hanna fast vi sluta halv elva satt vi kvar på skolan till ett typ, då gick vi till stan sen tillbaka igen för att möta andreas och för att Hanna skulle plugga nåt, sen satt vi kvar ett bra tag :) sen gick vi upp på stan och käka, sen var de dax för dans :) kulkul :)

nu sitter jag här och tänker på livet, och de är rätt bra, sitter och lyssnar på en as skön låt som jag fastnat för, tänk vad saker och ting kan göra en så stark inombords, visst saknar man de, men äsch de kommer ju nån gång igen : ) bara att stå ut och vänta och se de positiva i de, som alltid markus säger alltid lika positiv^^ haha  :) men de är bra, man ska vara positiv, de har jag lärt mig nu ;) , nej men nu ska jag dra mig till sängen, börjar tolv imon :) puss

http://www.youtube.com/watch?v=TdXq20oJlC0&feature=related
Rise against - Hero of War


SKOL

sitter i skolan med b-rudarna och lyssnar på musik :) och försöker plugga, hehe :) men går inte så bra, som vanligt :D haha ikväll blir de dansa med hanna :) tagga :) , slutar väl runt halv tolv, då blir det hem troligen elle stan får se :) igår beställde jag och emma biljetter till bussen, till stockholm :) trevligttrevligt, åker på tisdag :) sen i helgen blir de väl rally!! och sen söndag bandy med emma :) hihi puss


jag mår illa, som en gorilla

hade buffé på skolan idag, gick väldigt bra tycker jag. ont i fötterna fick jag som jaa, men annars var väl allt ok :) blev mycket folk idag, vilket var skönt och roligt :) efter alla gäster gått så fick vi ju själv bufé, och herregud vad vi åt :O mätt blev jag iaf, som aaa.. och ont i magen som jaa.. kom hem vid fyra, gick och la mig i sängen, sen låg jag i två timmar typ, så skrek dom att de var mat, jag baa, njaaa vill inte ha.. så efter en halv timme till gick jag ner, kolla in i kylskåpet, höll på att spy när jag kände doften av mat.. så då var de bara lägga sig en stund till... så efter en halv timme till tog jag lite potatismos och krov :) sen blev de soffan igen, sen datorn, SOLA, sen CYKLA och kolla house. nu blir de sängen!!! usch trodde verkligen jag skulle spy :S


måndag

sitter hemma i linnéa soffa nu :) ska egentligen plugga lite drömhotell, men de blir ju aldrig av. hehe, fredag är väl sista dagen att redovisa så måste vara klar då :P blev inge dans idag heller, eftersom läraren är borta :( tråkigttråkigt... skolan var helt värdelös... gjorde inte ett skit typ, fick reda på provet och duka lite i matsalen till imon, åkte hem på 5 över ett buss med linnéa, sen har jag vart här hos henne :) nu väntar vi på Eddie som vanligt, som vanligt är seg xD haha ååh xD

så var de slut på veckan igen.

söndag idag, vilket betyder skola imon.. fyfan tiden går fort nu... igår var jag med linnéa, marcus och eddie och kolla på melodifestivalen, eller dom kom typ när den var slut för eddie var så seg :O haha, men sen vid typ elva åkte vi upp till macus, sen kom de mer folk. men sen körde eddie hem mig för jag fick så jädra ont i magen och en klump i halsen som aldrig försvann :S ,

idag har jag bara vart hemma, lekt med pappa, skotta en massa snö, färga farmors hår, lekt i snön med pappa, knäppt lite kort jag ska skicka till faster osv. pappa har lyckats tappa sin bilnyckel i snön någonstans när vi vart ute... så nu måste vi åka till firman och leta på reserv nyckel, haha så jävla dålig... ska prata med morfar sen om vi ska åka ner till jönköping och kolla på elmia när bror ställer ut bilen :) så bara hoppas på det bästa. sen fick jag reda på att jockes garage hade brunnit ner i natt :/ tråkigt att höra tycker jag.. eftersom de fanns en massa saker där inne :/ så var väl vägen förbi han avstängd i 24 timmar eller nåt sånt.. usch och fy för de. nu ska jag ut och reta pappa och peter som skottar av taket :)


Andreas Johnson - The games we play

väääääntar

hejhej
sitter i garage och kollar os och väntar på linnéa, eddie och markus :) men eddie är så jävla seg säger linnéa, men jag vet inte ja ;) haha. idag har jag målat i garage en hylla som pappa och peter gjort :P sen var jag in till sandviken och köpte ramar till en massa gammla skolfoton :) 

igår lekte jag först med linnéa, vi fixa oss lite, gick till ica sen kom Simon och hämta oss så åkte vi till macken, där jag hitta en affisch som var ganska lustig :O , sen åkte iaf vi till markus, fast utanför träffa vid eddie och alex, så stod vi ute och prata med dom i typ 20 år... sen gick vi in till markus jag och linnéa, vänta på han medans han duscha :D sen gick vi över till sussi och nicklas :) sen vart det party, lite random kväll lär jag säga :) menmen roligt var det!! haha så störda allihopa menmen :) nu hoppas jag dom andra kommer snart :D

 

rätt komiskt med tanke på vad dom andra kallar mig xD

tjatja

sitter hemma hos LINNÈa eriksson :) hehehe........ hon har precis ätit klart hihi, och nu pratar hon med simon och är osocial ;) haha neejdå skoja, men iaf :D jag sitter ju här och kan inte skriva på deras tangetbord för det blir fel hela tiden :O damp, nejdå skoja. nej de gjorde jag inte alls men ändå :o nej nu ska jag sluta med men ändå här för annars kommer jag få ida på mig igen :D haha (a) men aja ;) hehe

trött tjej

torsdag ganska skön torsdag gick fort allting. var lite tveksam om jag skulle gå på sista lektionen motion&styrka, men gjorde det. och de var rätt roligt men de knäppa folket som går där :) haha, så gick jag upp på stan efter för att möta emma, så träffa jag henen så åkte vi hem till henne och prata en massa skit käka voffla :) sen vart de iväg på boxer cise, och nu kan jag tala om att jag är riktigt slut efter två tränings pass idag :) först core (stavning) sen boxer cise :) men det är riktigt skönt!! börjar komma in i de här med att träna nu, bästa jag vet faktiskt. det är så skönt att göra nån nytta tycker jag :) blev en lång middag men famlijen, mycket prat idag, och så vart de ny rökt pepparlax och houngslax :) kanske det godaste som finns, iaf nästan :) hihi men nu blir det sova! som en stock :) eftersom kära hanna höll mig vaken till iaf ett i natten som var ;) haha puss

SKOL

sitter i bibblan med santafanta (a) , har svenska skriver om drömhotell ska vara klart imon, men nej. det kommer det verkligen inte bli. så jävla hungrig också.  hade bild i typ en timme, sen fick vi gå om vi ville på tyst minut, osv. santas mage börja kurra som aa xD men nu ska jag skriva vidare. ikväll blir de boxer cise med bästa emma :D  


haha onsdag.

onsdag en bra onsdag kanske, en skön onsdag. haha. skolan var helt ok, gick upp på stan efter skolan gick och prova lite kläder, sen gick jag till bokia, sen mötte jag hanna vi dansen, så vart de dans. sen vänta på bussen, sen kom bror och hämta mig vid bussen. så skulle vi åka och leka lite efter gavelstigen mot hammarby. så sladda vi på bra x) , sen på vägen hem, så körde vi såklart av vägen.. haha.. fyfan, jag skratta men brorsan blev sur på mig för att jag skratta, men de var lite smått roligt. i vilket fall så var de ju inte lite vi körde av, utan hela bilen var verkligen nere i dike.. haha... så pappa kom och skulle dra upp oss, de första man hörde. "är ni dum i huvudet, tror ni jag får upp den där" ehm pappa du kan ju iaf försöka. neee de kommer aldrig gå. NEEEJ men du kan ju försöka. aaja, bitter både bror och far. själv står man och skrattar för sig själv. haha, gick iaf inte att få upp den med pappas bil, precis som han sa. så de blev köra hem mig. fick då åka till farmor och kabla igång farfars traktor och åka över halvvägs till hammarby igen för att dra upp bilen :D hehe  , rolig kväll :D hah


lite udda bilder från skolan
 opps inte vi!!no life på badhusetrosencanapeno life på hr :)

pusshejs

trött

vart i köket hela dagen idag, gick rätt bra :) inte lika sur som igår, hehe. gjorde förrätter osv :) åkte hem med 20 över trean :D och nu ska jag väl plugga en svenska. nu måste jag verkligen göra de xD , inte gjorde de en enda gång när jag sagt de, men ändå. hörs


dålig måndag.

vart en dåligdag hela dagen fyfan för denna måndag. kom till skolan hungrig som aaa. käka frukost halv tio.. jaa men oj ont i magen efter den med!! käka lunch nej men oj ont i magen igen ;( , fyfan vad trött jag blev på de och riktigt grinig kan jag säga. fy för denna dag. efter skolan drog jag, emma och ida till badhuset för dom skulle sola :D sen vart de upp på stan, sen jensas och äta lite och dra ut på tiden. satt de i typ 2 timmar och prata :) haha sen blev de dans!! hehe gick inte sådär super bra menmen... de kommer nog. nu blir det iaf sängne och tv. trött och ont i huvudet. goddnatt :)





I wanna be with you
In every room

söndag

kom nyligen ur duschen, igår blev de en lyckad kväll tycker jag :) trevligt stund på odén men en massa folk, tre rätters middag osv. sen buss till arenen mötte rebecca sen blev de kolla på melodifestivalen, vilket var mycket bra och trevligt :) ska göras om!! , sen efter de så lekte jag och rebecca med simon & pontus, vi åkte till årsunda och kolla film :) sen åkte dom hem nån gång vet inte när men...

idag har jag kollat reprisen på melodifestivalen, sen solat!! käka sen vart ut på en jogging tur, skönt i det fina vädret!! LOVE solen! hehe. nu blir det plugga en massa svenska kanske lite vila i sängen osv också :)



lite bilder från gårdagen.



hihi

ska fixa det sista på mig själv nu, bestämma vilka kläder de blir. sen bär de av mot oden om en timme och sedan melodifestivalen :) lilla Rebecca ska gå med mig :) hiih , ska bli trevligt tycker. sen vad som händer efter de, det vet jag faktiskt inte :) dom andra ska på efterfest på stan och kolla på Petter när han spelar i festival tältet, men tråkigt nog får en annan inte komma in. grymt sugen att få se Petter spela men ändå. snart så. hihi


Melodifestivalen

kom rätt nyligen ur duschen, ska väl fixa mig lite och sådär nu. ta det lugnt bara. linnea kommer inge, inte ett dugg chockad men... nu har vi iaf en biljett över så nu ska jag försöka ragga nån som vill med till ikväll :) ska iaf äta med en massa folk på oden vid halv fem, sen ska vi ta bussen till arenan och sen spendera kvällen där. ska bli trevligt tycker jag iaf :) men nu ska jag väl fixa mig lite osv. får se om hanna svarar om hon ska med eller inte, annars blir de fråga någon annan :) puss


hehe


skolan

sitter i skolan med b-rudarna och skriver om drömhotell vilket inte går så bra för min del som vanligt. tycker bättre om att skriva hemma. slutar iaf runt ett idag, eftersom vi har prov som sista lektion.. äntligen klart med alla dessa prov.. nu blir det inte prov på bra länge :) skönt att gå hr!! hehe.. efter skolan tänkte jag höra av mig till pappa och se vad han gör, och se om jag kan åka runt lite med han tills Denise slutar eftersom hon och jag ska gå på stan sen och käka lite osv. men hon slutar inte fören 3 så lite segt kanske. menmen :) ikväll blir det nog bara hemma och ta det lugnt, kanske skriva lite om drömhotell. imon kommer iaf bästa hjärtat :) så på kvällen ska vi på Melodifestivalen med resten av gänget :) hihi ska bli trevligt tycker jag :P hehe. nu ska jag väl försöka skriva vidare här!!


no life.


+ träning, jag älskar bara träna, det är så jädra skönt efter!! förstår bara inte.
+ banan!!!! älskar banan det är så sjukt gott och mandariner med.
+ SÄNGEN jag älskar bara sängen, så grymt skönt att bara lägga sig i den och bara somna in. hehe

- vänta på bussen, så segt.. hatar väntar på allt!! de suger att vänta.
- just nu är vintern på minus sidan för mig ;( så trött på det här!! nu vill jag ha sommar sol och värme!! hehe
- studiebidraget är för lågt!! pengarna räcker inte till! ;( ååh de värdelöst!!!

äsch lite hiss och diss från min dag. nu ska jag lägga mig i underbara sängen! pössssss

sliten

skolan idag var helt okej :) och då skulle jag och Hanna följa med Daniel och prata för några åttor från min och Hannas gammla skola, gick rätt bra, vi fick lite frågor vi skulle svara på sen fick vi gå runt och visa dom köken :) hade motion & styrka idag, var lite segt, men sluta halv fyra då kom emma och hennes bror och hämta mig, så åkte vi till emma, jag hjälpte henne med bloggen sen fick vi pannkakor sen drog vi på boxer cise, och körde hårt som jaa.. var även några där och filma idag :s var lite pinsamt kände jag.. skulle ha de till någon reklam för gym mix eller nåt sånt.. aja sen blev de sitta på jernvallen och vänta på bussen segt. sen blev de hem och läsa power för lilla ubbe vara med, med sin bil :) Hihi lite smått roligt, men nu ska jag snart lägga mig i sängen!!


hehe , lite gammal bild.. x) jag & denise :)

som alla andra sega onsdagar.

var till skolan idag för att ha prov.. oj vilket svårt prov tog 20 min sen var de klart. jippie.. dels hade ju ida glömt att berätta att vi hade sovmorgon så jag kom dit till åtta och ingen var där >.< JIPPIE! neeej!!! men aja, vart kvar hela dagen i skolan iaf, säg totalt lär jag säga. sluta fem gick upp på stan träffa på hanni och nathalie, sen gick jag och hanni till dansen, sen efter dansen gick jag till american och träffa bror och erik :) jädra tjockisar, aja, sen åkte jag med bror hem.. pinsam sak de där. prata om en bil hela vägen hem, vilekt innebär i minst 15 min, om samma bil. annars ok! jag satt och sa aa. mm okej, coolt osv.. nu har jag kollat andra avenyn! längta till nästa vecka. hähe. börjar halv tio imon, kommer några åttor från söderskolan som skulle ställa några frågor om programet osv så ska vi visa dom runt på hr och allt sånt. jag och hanni :) hehe men nu ska jag äta nåt, sen sova lite. puss




tråkigt.

sitter i soffan har nyss lagat mig lite mat, blev rätt bra faktsikt :) , Linnea kommer till mig i helgen, ist för att jag åker till henen, hihi :) och anledningen är för vi ska på melodifestivalen :) hihi, ska bli skoj tycker jag iaf. men nu ska jag väl försöka plugga lite nu, göra klart hotell sak.. sen plugga efter som jag har prov i de imon...... så måste till skolan imon, får se om de blir dans och idrott, men aja. nu ska jag kolla på house :) tjao

hemma.

ligger hemma i soffan, redan uttråkad. jag hatar verkligen vara hemma. har nyst 13 gånger på två timmar. jippie!! har värdens munsår och jag är så negativ till allt känner jag. men varför deppa, blir nog bra snart. ska plugga till hotellprov som jag har imon. så då lär man iaf till skolan, inte roligt det heller. nu nyste jag precis igen. så nu är jag uppe i 15 gånger. äsch tack och godnatt, sova i soffan :)

 

åkte hem.

hade sovmorgon till tio idag, skönt. men sov i vilket fall inte ett piss i natt. hade två prov sen lunch, sen skulle vi tillbaka och ha hotell.. satt en timme, gjorde inte ett skit. hade inte ork till att koncentrera mig. så vid 5 i ett bestämde jag att åka hem med 5 över ettan. klockan ett gick jag från skåpet vid hr, yeay tänkte jag, jag kommer missa bussen. men vart att ta en snabb promenad på sju min till enen, vilket blev jobbigt och svettigt. jag hatar verkligen att vara förkyld. nu blir det iaf att lägga mig i sängen och vänta till halv tre, för då börjar sunes sommar!! hihi :) blir iaf inge dans för mig idag. jag känner att jag verkligen inte orkar, efter som jag knappt orka gå till bussen. men heeeeeejs  

bilder från garage

har kört in till sandviken nu ikväll och hämtat morfar, gick väl sådär, fick jätte god mat när jag kom hem iaf. nu har jag även pluggat lite också, får hoppas på det bästa imon. nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på en annan del av köping och sen wallander :)



brors bmw! : )



lite bilder på riktig kärlek.


plugg

kom nyligen ur duschen, cyklat 2 mil nyss på typ 45 min ;) hähä rekord för mig!! skönt var det iaf och jobbigt. nu ska jag väl plugga lite alkoholhantering så man klarar av sista provet i denna kurs och så, sen måste jag även plugga matsedelsteknik osv. rekord att man har fyra prov på samma vecka på hotell & restaurang, hihi :) men nu blev de visst inge plugga, för nu ska jag hjälpa bror med hans bil, dammsuga ur den och måla :) hihi pappa kommer hem senare också, ska bli skönt :D prova köra brorsans bmw igår, var riktigt trevligt tycker jag.. förutom att jag knappt nådde ner till kopplingen så var de ju ok :D haha men nu måste jag ta och gå ut till garage :)

home dear home ?

kom nyss hem från mormor. var en trevlig kväll från början, laga mat åt dom osv. så käka vi och sånt kolla på melodifestivalen och lär ju säga att ola var iaf den bästa. blev lite smått jobbigt i slutet innan vi åkte hem. men jag hoppas du iaf tog åt dig nu. och att allt blir bättre nu. annars vet jag verkligen inte vad jag gör. för vi båda känner lika mot dig, och tycker de är helt ärligt jävligt jobbigt nu och vart en längre tid. men du har aldrig liksom lyssnat, vet inte om du gjorde de nu heller. i början gjorde du inte de, för då körde du ignor som vanligt, som du alltid gör, när man försöker prata med dig. du tål inte kritik, du sa de själv. du lyssnar inte på oss vad vi säger. du lyssnar bara på pappa. och de är helt ärligt odugligt. du lär väl fan lyssna på vad dina egna barn har att säga till dig också! du måste ju lyssna på vad vi har att säga dig, hur vi känner om allt hur vi mår! men du bryr dig fan inte ett skit, för det ända du bryr dig om är dig själv!!! allt handlar bara om dig. försöker man prata med dig, så hör man samma visa varje gång. jag tänker inte ta de med dig nu, jag orkar inte nu. sluta och så vänder du bara bort och går. men de våga du inte nu för mormor var med! och jag hoppas du tog åt dig denna gång. du gnäller om att allt har med din sjukdom att göra. men de funkar snart inte längre. för precis allt kan inte ha med den att göra. du är så ego så jag vet inte vad!! allt ska handla om dig exakt hela tiden, för du orkar inte, för du kan inte, för du vill inte, för du känner inte, för du för du för du för du..  , shiiiiit!!! 

behövde skriva av mig lite. men nu ska jag lägga mig i sängen iaf och kolla på tv. puss
 

seg

legat hela dagen typ, grymt trött idag. ingen aning varför men.. aja, ska snart ta och köra över till mormor, så ska vi laga mat där osv :) men måste lägga över lite skolarbete på min bärbara dator försst, så jag kan sitta och jobba lite. hihi inte så roligt dock men. nu måste jag gå. hejs

randomkväll

vakna för ett tag sen nu, mamma hämta mig i sandviken vid tolv inatt :P eftersom jag inte fick åka till skutskär pga att jag ska äta med mormor osv idag, så blev jag ut dragen på fest igår :) vilket var ok, drog till storvik vid halv sex, så var vi tjejer där och mattias och fixa oss :) trevligt, tog sin lilla stund men. sen blev de dra till pizzan och käka, sen tog vi bussen till viken, och gick från enen till jernvallen, drygt!! sen så kom dom och mötte oss så gick vi dit :P okej skojar inte när jag säger randommänniskor :D haha menmen, de var okej där. fick lite smeknamn där, typ random, random och rasist. santa var random, hanna var random och vad var lilla jag jo rasist :) ojsan,   vi bestämde oss för att ta en taxi :D så vi beställde taxi och drog till ns :P men när vi kom dit börja dom skrika om att polisen kom, så vi drog igen, så stod jag ute med dom andra ett tag, sen ringde jag mami så hon kom :) hihi ganska rolig kväll men :) nu ska jag duscha käka frukost och fixa mig lite, sen PLUGGA en massa.. fyfan.........


alla typ ramla där, så jag tog och gick in snön bredvid.. men problemet var att snön var upp till knäna om inte högre.. blev lite kallt lär jag säga.

hejsan

skulle egentligen åkt till skutskär idag, men efter som pappa och morfar är borta fick jag inte åka :'( vilket är hur tråkigt som helst. ska vara med mormor, mamma och bror imon  kväll.. jippie... nej! men skit samma.. nu kom jag nyss hem och tvättade håret osv, ska torka de nu och fixa lite, sen bär de av mot storvik och fix med flicksen och mattias,  hos ida, sen blir de käk på torino, och sen bär de av mot viken! pösss smsa !


skolan

sitter i skolan nu har svenska, skriver om drömhotell, vilket inte går så där jätte bra... men måste plugga sönder i helgen. på lördag ska jag till mormor och käka med henne, mamma och bror, för pappa och morfar är i fjällen :( nu ska jag ta och skriva vidare så jag blir klar någon gång här. usch!! bye


kniven mot strupen.

tjatja torsdag idag, skolan var ok. bara vart hemma och tagit det lugnt. data nördat fyfan. får dåligt samvete för jag inte tränat idag. menmen smällen man får ta. nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på kniven mot strupen. pusshejs. pappa åkte till fjällen idag, rätt segt tkr jag men.

ledig.

ligger nere med datorn i knä och kollar på tv :) legat hela dagen i soffan, pluggat lite grann, och kollar film, Rennie och mimmi i fjällen, hur rolig som hälst :) pratade nyss med min gamel farmor i telefon, börjar bli jpbbigt nu :/ hon är så gammal och bara vimsar om allt, hon kommer knappt ihåg vem jag är.. inte hur gammal jag är, och hon blandar ihop mig med min tremänning :/ hon tror jag är äldre än jag är.. och hon tror jag ska flytta hemifrån och ska jobba osv.. lite smått jobbigt att sitta och förklara allt :/ hon kom inte ens ihåg vad hon gav mig när jag fyllde för typ 2 veckor sen.. då kan man säga att hon har dåligt minne.. men nu ska jag äta något och sen dra mig in till sandviken och dansa med Hanna :) puss

blev bilder idag ist.


sjätte gången.

kom nyss hem vart i garage med Linnéa strumpan :) kom till skolan rätt tidigt, första gången på typ hela vintern som bussen var tidig... hade servering segt som fan. var så sugen på att dra hem, men nejdå plåga mig kvar. fick typ 60 kr i dricks.. fick duga för denna gång.. efter skolan åkte jag hem satt mig vid datten, sen åkte jag upp till linnéa, vi åkte SPARK till ica, handla soppa & bröd & hårfärg!! hihi :D sen åkte vi spark till mig, 2 km.... segt...... aja, sen käka vi soppa osv, färgade håret :D bilder kommer imon :) för nu orkar inte jag sitta här. utan ska lägga mig i sängen :D (y) 

och idag så blev de nämligen SJÄTTE GÅNGEN I ÅR, jag ramla. denna gång mitt på svanskotan :'( Och fy vad ont det gjorde.. kan knappt gå nu utan att de gör ont.. men annars är det så bra så! hmm , aja natti !!  


sängen väntar.

kom hem för en timme sen från dansen, var rikigt skoj, hanna skratta så hon börja gråta :) hmm kan inte förstå varför ;) , nyligen duschat och ätit lite fläskfilé med ris och någon sås :) riktigt gott, nu ska jag dra mig till sängen och sova lite!! skönt puss


schoool

sitter i skolan och har hotell nu, känns skönt att det är näst sista veckan vi har de nu! :D för jag hatar de verkligen.. men skriver iaf om vad som finns i sandviken och sånt. ikväll blir det dans med tjejerna, ska bli skoj. tänker iaf dra hem på 20 över 2 bussen, så men får vara hemma lite idag iaf. ser ut och ser de snöar, är de roligt? nej!!!, vakna i natt vid fyra av att pappa skrek fan och svor nåt mer. då hade strömmen gått igen.. inte roligt, var svårt att somna om och gå upp igen vid sex ;( den var iaf tillbaka då som tur var :) men nu ska jag skriva vidare om sandviken så jag kommer hem någon ång ;)

RSS 2.0