en bra start

Måndag igen definitivt bättre start på denna vecka än förra ;) Även fast humöret imorse inte va att leka med, men ibland kan man få spader på vissa på jobbet ;) Helgen har annars varit kanon, hade.det riktigt roligt med damlaget. Även fast vi fick stryk med 0-23 så var humöret på topp bland dom flesta! Känns så bra att de är så. Kändes helt ok efter matchen för mig eftersom de var den första sen jag var 10-11 år. :) Efter matchen i lördags blev det grillat och vin och massa leker, grym kväll! Synd att jag inte mådde helt hundra men de blir fler gånger. Igår var de faktiskt skönt att komma hem till katterna och karln min. Idag hade vi träning igen som gick sådär, det tar sig och blir bättre för varje gång. Nu är de dax att sova.











freeeeedag och träningsläger

Så var veckan slut och det är dags för träningsläger med fotbollslaget jävligt taggad faktiskt!! Kommer nog bli en grym helg. Imon har vi vår andra match också borta mot valbo kommer bli riktigt kul, första matchen för mig på tio år typ.. haha kan bli spännande ;) tur det är borta säger jag.. Veckan har annars varit kanon, träning och igår blev det travkväll med jobbet Selga en levrrantör till oss som bjöd, riktigt roligt och mysigt :) fick dela ut pris i deras lopp också, haha pinsam.. meen som den torsk man är så vann jag typ 25 kr..






Ingen bra start

Började denna härliga måndag med att sova över, första gången typ som jag gjort det. Och de var för att väckarklockan inte ringde, vakna 07.10 av att pappa ringde och fråga vart jag var.. alltså hahah orkar inte, värsta uppvaknandet som finns typ.. Ja men annars då, jo det rullar på med jobbet och bokslutet. I helgen var det mixcup i Ockelbo med jobbet, var riktigt riktigt roligt! ! vi spelade 3 oavgjorda matcher, en förlust och 1 vinst riktigt nöjd med det :) Hade verkligen en kanon dag och kväll! Nu har jag myst ner mig i sängen med Jan och kollar Ullared efter en härlig träning och kikat fotboll :)













RSS 2.0