äntligen fredag!!

äntligen är denna jobbvecka över som varit väldigt upp och ner, ena sekunden glad andra sur.. Men de har rullat på rätt fort ändå! Jag har som vanligt bara jobbat, tränat och varit hemma, haha vilket roligt liv jag har ;) kommer knappt ihåg vad jag gjort i veckan om jag ska vara ärlig! nu ska jag ut till årsunda på middag hos mamma och pappa med Jan, bror och Malin :) en liten jul och hejdå middag eftersom dom dissar mig i 3 veckor över jul & nyår för att åka till Mexico.. vem vill göra det liksom, absolut inte jag.. suck.




inte okej

Det är inte okej att va så här kass på att uppdatera, men jag hade faktiskt skrivit ett inlägg en dag men de försvann. Ska jag vara ärlig så skriver jag mest för det är så kul att gå tillbaka om nåt år och läsa allt tokigt jag gjort och skrivit! Det blir lite som en dagbok så att säga :)




måndag ny vecka nya möjligheter

denna vecka kunde knappt börja sämre.. kaos morgon på jobbet, en trött Malin som senare började må illa och fick ont i magen.. till slut blev klockan fyra så man fick gå hem och lägga sig! efter en stunds vila blev de valbo med Robin (Lill-Prinsen) och fixa julklapp åt Jan så nu är de färdigt! Och biljett till juldagen är köpt, nu är de bara vänta!

Nu på kvällen har jag kollat film, lagat mat och slagit in paket :) Nu ligger jag och lyssnar på stormen.. usch va det blåser!




söndag och tredje advent

idag är det söndag igen och tredje advent veckorna går så fort snart är det jul och sen nyår.. vet inte riktigt vart dagarna tar vägen. Kvällen igår var riktigt trevlig hade de mysigt i Svartviks stugan och grilla korv, åkte sen iväg och ställde hos vid bilprovningen och prata strunt och skratta åt alla små pojkar som försökte sladda. haha tänk va kul det kan vara. Idag har de blivit en lugn dag varit på julmarknad i Högbo och vart till valbo och handlar julklappar. Snart är de färdigt också :) nu ska jag kolla på Maria Wern och mysa med Flisan. Trevlig söndag på er.


går inte så bra för mig

Jag är nog världens sämsta på att uppdatera... men sen så händer det inte så mycket i veckorna iaf. Har jobbat, bakat bullar, tränat lite, vart till valbo. Fått problem med katterna, lill skruttan är på stora och ska ha mjölk hela tiden så stora mår dåligt. Så idag flyttade lillan hem till bror min i några dagar och hoppas det hjälper. Igår va de lucia och julbord med jobbet hade verkligen en kanon kväll! :) idag har jag dock mått sämre om man säger så... men men nu blir de ut med några vänner å grilla i svartviksstugan :)
 

sammanfattning av helgen

Helgen har i stort sätt varit bra en rätt lugn och skön helg. Börja helgen med familjmys i årsunda med grillat högrev och rotfruktsgratäng hur gott som helst!! Blev en tidig kväller då jakt stod på schemat i lördags, hur fin jaktdag som helst. Och lyckad jakt blev det då Jimmy lyckades skjuta ett rådjur som jag och pappa sen fick ta med hem :) och jag var grymt nära att få skjuta menmen. det blir fler gånger ;)

Och på lördagkvällen fick jag rycka in och jobba på Mulligans vilket kändes roligt men riktigt ovanligt när man bara suttit på kontor i 1,5 år.. men det funka!
Åå söndagen bestod av sova, göra köttbullar, städa och äta middag hos farmor och farfar!! Riktigt mysig helg.













.


och så var det helg igen

nu tjatar jag om det igen men helt ärligt förstår inte hur fort veckorna kan gå.. igår var jag på julmarknad och till min förvåning så har allt dött ut.. så liten har aldrig marknaden varit.. tråkigt tycker jag. och senare på kvällen blev det en tur till gymmet med linda men tog det väldigt lugnt :) idag har jag bara jobbat vart skönt att suttit inne och sett all snö komma, och stormen Sven som verkar ha ställt till med mycket besvär neråt i landet.. tur vi klarat oss skapligt här uppe! Men mysigt med snö i alla fall lite mer julkänsla, hoppas den ligger kvar nu bara. Kom nyss hem från jobbet så nu blir det en stunds vila i soffan innan de blir en tur till årsunda ;) trevlig fredag på er!!

vart tog veckan vägen

förstår inte att veckan har gått så fort imon är det redan torsdag... igår var jag på köpis med Emma kollade på julklappar och käka julbord mysmys. Jobbet det rullar på som vanligt, varit mycket dom senaste veckorna men nu börjar det lugna sig lite igen. varit kaos vissa dagar. Nu har vi i alla fall beställt kurs i briljant så jag ska få mer hjälp med ekonomisystemet, jäkligt skönt lär jag säga.

idag har jag efter lång tids uppehåll av träning på grund av förkylning varit ut på en timmes promenad med Jan. Känslan av att röra på sig efter ca 2 veckor utan träning är helt obeskrivlig.

och det bästa av allt idag, vi fick älgköttet efter älgjakten förr förra lördagen, jag bara älskart!








R.I.P PAUL WALKER

Som många andra så fick jag en tår i ögat i söndags när jag vakna upp och hade fått ett mms av Emma där det stod att Paul dött. Känns fortfarande overkligt min absoluta favorit skådis, usch så hemskt! Undrar verkligen hur FF7 kommer bli nu, men dom lyckas nog få ihop nåt. Hoppas det blir sista filmen iaf, en film utan Brian O'connor skulle aldrig funka.

sammanfattning av en kanon helg

Helgen har varit galet bra. Resan till Stockholm var lyckad jäkligt god mat jag käka riktigt fina ribs kul att prova nå annorlunda ibland, trevligt sällskap och riktigt häftigt på november lights galet mycket folk och stort! Och såklart han vi med lite shopping dagen efter :)







RSS 2.0