hjärta<3

med dig är jag mig själv, med dig trivs jag som aldrig förr. med dig är jag lycklig, du får mig att skratta, du får mig att le och vara glad. du är bäst gubben! Jan Petrelius♥


där i din himmel bortom sekel och skimmer lova att du vakar över oss

jag vill mer än gärna ha lägenheten jag och pappa var och kollade på idag. skulle va en riktig dröm att få köpa den!! synd att de är så många fler som är sugen på den, men vi får se va det leder till!, har nyss ätit middag med famlijen och faster som kommit hem från Mexico en vända, trevligt trevligt. nu ska jag krypa ner i sängen kika film och ta de lugnt, har ont i magen på vänster sida, känns som nå kramp liknande. hoppas de går över snart. ska räkna pengarna i min svarta spargris också, hähä.
kvällens film får bli Valentine's day
 
 
 
 

Torsdag 17.30

sitter själv i bilen och väntar på pappa. Det åskar och jag ryser i hela kroppen och skriker när jag ser en blixt.. Hatar åska.. Hela dagen har gått segare än vanligt, jag är trätt hungrig och vill ha helg, sur som en bäver för jag har rödvecka, love My life just nu.. Nu ska vi snart iväg och kolla på lägenhet, hoppas hoppas att de blir nå bra! :D ting


Tisdag 21.35

en aning slut efter första danspasset denna termin, var ju nåt år sen man dansade disco. Men va roligt det var, riktigt taggad nu faktiskt! Och Linnea har lura i mig att dansa bugg på söndagar, haha hur ska de gå. kommer säkert bli roligt de med! Var ut med Jan och gick runt sjön i högbo idag 3,7 km riktigt skönt, imon blir de en långpromme med. Nu ska de röras på en! Skulle vilja börja på zumba också, någon annan som är sugen?
Nu ska jag kolla skilda världar och ta de lugnt.


måndag 21.50

ny vecka med nya tag, en jobbvecka som faktiskt började bra dock inte timmarna efter jobbet. kom hem skulle klippa gräset, så startade inte gräsklippan så då fick vi putta den till bilen och kabla igång den, kom ett halvt varv på gräsmattan då fick jag soppatorsk, pappa tankade med en 25 liters dunk och spillde över halv gräsklippaern sen fick vi putta den till bilen igen för kabla igång den.. vilken kväll. hade trevlig dag igår spendera mesta delen av dagen i sängen och kollade på Skilda Världar, men städade även hela övervåningen, duktig jag. På kvällen kom bästa Jan så vi myste och kollade film. Jobbet idag gick bra även fast jag känner mig lite seg i kroppen och huvudet, fick trevligt besök på jobbet som gjorde hela dagen bättre. :)

Om ditt hjärta slår kommer jag vara med dig vart du än går

Jag har haft en helt otrolig helg, skratt, tårar, träningsverk, trött, halv bakis osv. I fredags var jag ut på Slick med massa härliga människor, dock var det för mycket folk för min smak men va hade man räknat med under lönehelg och Icona pop var där. Men kvällen i stora drag var braaaaa!! Sen små detaljer som bussresan hem och blåmärke på armen kan vi hoppa över.
Igår var jag ut och käka på Brända Bocken med älskling och sen vart det Snabbacash 2 på bio, vilken film tyckte den var lite seg men ändå bra. Och efter det vart det crusing med Jan, Marcus och Johan en helt perfekt kväll.


Dela med dig av känslan, jag kan nog förstå

Sitter på en sovande buss på väg hem från Stockholm och Globen, roligare tillfälle har man väl haft:) hade en skön semester dag igen nu, åkte med Fanny, Ida och Elin till Globen för att kolla på Oriflame Sweden 45 år, en show som till en börja va helt ok men efter 4 timmar prat börja man få tillräckligt med myror i röven.. Men Loreen och Roxette var helt otroliga!! Bortsett från de sega så har väl helheten vart helt okej. Nu ska jag försöka sova en stund. Natti


måndag 18.20

Heeeej kära bloggis. Har inte bloggat sen förra söndagen, men har helt enkelt inte haft tid eller lust till det tyvärr. Har dock bara gjort det vanliga, jobbat, spelat bilbingo med Emma och vart iväg på en mini semester till småland med Jan. Var ledig i fredags så vi åkte iväg i torsdags eftermiddag, hade en hur underbar helg som helst!! Åkte till Västervik och gick runt där, mysig stad var det!! Sen åkte vi runt och kikade på massa gamla ställen där jag vart som liten, vilket var super kul att få se igen!:) men nu är det en ny arbetsvecka med nya tag! och ska snart ut med mamma på en promenad

Söndag kväll 22.40

Redan söndag kväll, men jag är nöjd med helgen och ser fram emot en fyra dagars jobb vecka:) har kollat på Dear John nu på kvällskvisten fällde nån tår, vilken gripande film, så bra!! Har även bakat hallonpaj som blev sådär, har rensat bilder från Orsa, crusing och lite annat. Nu ska jag prata med Jan i telefon en sväng sen sova!:)

bjuder på lite bilder från förra helgen i Orsa på PPF träffen

 

 

 


Vilken man!!!

Kvällen igår var helt kuuuung Lasse var kung hela kvällen, så grym!! Kunde inte blivit nå bättre, eftersom man stod 2 meter från staketet till scen! Han hade toppen låtar och var lika grym som vanligt. Taggar redan till nästa gång man får se han!! Kvällen slutade tidigt för ingen av oss tre va sugen på någon utgång efter konserten. Så Johan, Macke & Jan fick agera taxi åt mig från Sandviken. Tack för det! Snälla ni. Idag har jag sovit länge och tagit det lugnt och nu är jag ute på promenad med paus hos morfar och mormor.


livet är en dans på rosor, men en dans med svåra steg

ligger i sängen och kollar på filmen Studio Sex helt sjuk film faktiskt, men ligger säkert lite sanning i den, det kan nog hända i verkligheten. ska snart börja städa huset, fixa mig i ordning för ikväll för då är det Winnerbäck som gäller med Linda och Alexander!! Wiiiho tagga!! hoppas de inte regnar bara. igår var det crusing i Forsbacka så jag rullade dit i Dodgen med pappa och mamma, lill Robin åkte med en sväng han också. Men de vart inte lång varit där. Resten av veckan har sett ut som vanligt jobbjobbjobb.
 
 

älskade kläder, va skulle jag göra utan er

ligger och kollar in på nelly lite, hittar super fina klänningar jag verkligen skulle vilja ha.. men neeeeeej Malin Pettersson har här med shopping förbud månaden ut. men känner jag mig själv rätt så kommer ju inte de hålla.
Ax Paris - Julie Drop Back DressVila - Timmo Dress
Ax Paris - Julie Drop Back DressAx Paris - Jewel Maxi Dress

Tisdag 12.30

jag är så fruktansvärt trött just nu så jag somnar nog vilken sekund som helst, kollar Skilda Världar och njuter av lite vila. jobbet har vart kanon denna vecka som vanligt, trivs som fisken i vattnet faktiskt. igår hämta jag Jan i valbo, käkade Subway, hyrde film och kollade på somna dock som vanligt. men de var mys ändå. är grymt sugen på att gå ut och plocka svamp så tror jag ska ta en vända till skogen faktiskt. sen är de grillmys hos grannarna som gäller
mina nya kärlekar, bästa inköpen på länge!! love♥
 
ser ut som jag har skabb efter helgen bara en massa knottbett.. irriterande jävla insekter 
 

Söndag 21.35

Känns tungt att det redan är söndag, men jag har haft en toppen helg i Orsa. Med trevligt folk, och fräna bilar och som tur är gick det framåt för brorsan och bilen, från 10.22 till 9.69 vilket är super bra!!:) stolt lillasyster då. Hade en mysig kväll igår, med god mat, trevligt sällskap, god dryck och underbart mycket skratt. Kan inte bli sån mycket bättre helg än såhär. Nu ligger jag med ansiktsmask och tar de lugnt, kollar skilda världa


Looooooove

Sitter på jobbet och njuter att de äntligen är fredag och om 40 min tar jag mina saker och åker hem. Lyssnar på musik och sjunger, rätt sköt att va ensam här ibland. Haha. I helgen är de min första lediga helg på 5 veckor känns jävligt skönt lär jag säga. Ska spendera helgen i Orsa med trevligt folk och en underbar tillställning. Åker hem vid 2 och packar klart sen åker vi 5 kanske, något mysigt de ska bli.


Torsdag 17.20

Äntligen torsdag och snart slut på ännu en underbar jobbvecka. I tisdags efter jobbet tog jag en vända på stan för mig själv och shoppa lite, blev en hel del bra saker, ny parfym, väska, smycken, deo och ansiktsmasker m.m. Efter de vart de mat och bilbingo med bästa Emma, var rätt kul fast vi inte vann nåt.. Men vi vart ju en aning griniga också. Skapligt less på mig själv att jag sket i ön i tisdags också, menmen. Igår hade jag en trevlig kväll med Jan, åt fin mat på Viking (kebabpizza<3), var och hälsade på Mäkis grav, gick en sväng och myste och prata en massa. Nu ska jag kolla skilda världar och fixa bilder och packa för imon bär de iväg till Orsa.


RSS 2.0