So close but still so faraway

äntligen dragit mig ur sängen, typ legat hela dagen och myst med Simon och kikat andra avenyn och wallander  ;) hehe
somna till Melodifestivalen igår, vilket bra intresse man har för det.. men man var ju sliten efter dagen på sjön med Emma, Bella och Tone, mycket skratt blev de iaf ;) haha
tänkte bjuda på lite bider från de nu !







10.12

igår kväll vart det åka bil hela kvällen ;) köpte bilen i borlänge, and i love it ! :) åkte runt med Ida, Santa och LInda, var till Jensas och käka kebab och sen åkte vi runt och dunka musik och lekte töntar ;)
nu ska jag snart ta bilen till Forsbacka och åka iväg med Emma och hennes kompisar på sjön och grilla lite ;)

en bild på min nya pärla ;)  


take a canche

sitter i bilen påväg till borlänge nu för att kika på en bil ;) äntligen säger jag ! :D
har fått lov idag också, riktigt skönt !! hihi

har under dom två senaste dagarna funderat mycket som igår, var det 30 minus.
1. Dom som går med converse då lär ju inte ha så många hjärnceller, frysa fötterna av sig eller vadå..
2. Jackan borde man ju ha stängd? eller ska man frysa ihjäl om hela kroppen..
aja deras bekymmer men ändå.
sen bussar ...
antingen har dom ingen värme alls på, eller så är det alldeles för VARMT ! helt sjukt att det inte finns en enda buss som kan ha bra temperatur i bussen ..

kallare än nånsin

ratatatada eller nåt sånt!! haha har de på hjärnan iaf och har sagt det hela dagen. he
praktiken gick super bra som vanligt. fick göra allt som vanligt :D nu ska jag åka ut och käka med Simon sen kolla på när han är tränare på tennisen sen sova hos han :) ska plugga lite också! hörs


har känslan men inte rätta viljan

sitter och planerar krogrunda med Santa, snacka om framtidsplanering ;) menmen de är ju skoj
har nyss kommit hem från parktiken, jävligt skönt att komma hem tidigt för en gång skull :D , chilla lite vid datorn och kolla på andra avenyn ;) , dax att sätta sig på cykeln också !

från kylan in i värmen, igen

var ju nästan så man fick köldskador av att gå från bilen in i huset....


nee godnatt gott folk ! imon väntas en tidig morgon :(

isbanetävling i söndags



don't stop believin

dax att börja skriva igen, tog ett litet break där ett tag :) hihi , dagen till ära har jag vart ledig från praktiken, skönt!! skulle in på matte b, men då var den ju tydligen inställd... :(
men har iaf fått ny tid till operation nu, DOCK den 30 mars... så lack.se nu :(
ska leka med Linnéa nu var de tänkt, en stund iaf :) upp tidigt till praktiken imon -.-

16.00

solen skiner och det var 26 minus ute i morse... då är det illa !
åkte hem till Simon igår, somna till let's dance skönt :) idag har de bara blivit chilla, dator, film, sola osvosv. nu blir de snart promenad och käka ute och vara chaufför ikväll :D blir nog bra :)


från kylan in i värmen, jag kom och tänka på det nu !

äntligen fredag säger jag, fast jag var hemma både måndag och tisdag. men trött som tusan iaf ! ont i huvudet som en tok också..
men praktiken idag gick kanon som vanligt, servera en massa osv. ska ta och skriva lite loggbok nu medans jag kommer ihåg det :)
ska chilla lite hemma, kolla några avsnitt av andra avenyn, se om Ida hör av sig kanske jag åker tll Gävle och hälsar på henne! :) Kryyya på dig stumpan!
ska åka till Simon senare och mysa där, får se om man blir chaufför imon !

summer time ???

har ingen lust å skriva blogg idag, är så trött så jag vill bara sova sova sova hela tiden :) , men praktiken idag gick kanoners ! sprang för de mesta bara runt osv.. :P imon är de fredag och konferens enda till fyra.. suck
nu har jag kika fyra ansvitt av andra avenyn , och nu blir det nog sveriges värsta bilförare! sen sova



22.08

är väl lika bra å lägga sig så man orkar upp till praktiken imon i högbo på nya herrgården ! -.- jag vill bara sooooooooooooova ,

dagens sjukhus..

jag säger då det jag... hälsocentralen suger, skit schysst att dom slarvat med mitt blodprov, inte hört av sig till mig eller till dagkiurgin om det!!! och bara för det fick jag inte göra min operation idag eftersom dom inte visste vilken blodgrupp jag har... SÅ alltså detta suger .. har tröstat mig denna eftermiddag med en fet stor godis påse med Simon, somna dock. men nu ska jag ätaaaaaaa godis. trösta mig med en kebabtallrik också på jensas, DEN NI  ..

operation på g

känns som jag bara skakar i hela kroppen, nervös antar jag ... åker väl strax före halv nio.. sen blir kvar på sjukan hela dagen typ! hungrig börjar jag bli också ...... men ska bli skönt att få bort halsmandlarna!
 

det här är överskattat !

1. operation är överskattat
2. operation är överskattat
3. mamma vart fan är du
4. de här suger
5. jag är nervös

skulle precis hoppa in i duschen och tvätta mig med den där tvålen före operationen, tjena ... läste igenom allt,
1. tvätta sig noga med svampen och håret
2. ta ny svamp och nytt till håret och göra de en gång till
3. va extra noga där där där och där
4. ta rena kläder
5. byta sängkläder
6. SUUUUCK




NU blir det som sagt duschen, eftersom jag bytt sängkläder. sen får de bli

112 - på liv och död ( 112 - på liv och död )

nice day

min alla hjärtans dag spendera jag hemma hos älskling :) blev mys med han å strumpan som fick sin nya leksak som gick sönder efter mindre än 5 min.... då får man säga kattjävel tycker jag ! simon lagade även en god middag och vi somna strax efter nio, helt vanlig kväll alltså.  



men idag blev de en shopping runda som aldrig förr typ. sprang runt hela valbo och hela gävle. men hitta ett plagg, va är det för FEL?????
va i valbo med santana, gävle med ida :) sen fika jag med emma i sandviken och spela buzz hemma hos henne :P alltså hunnit med mycket idag ! va även på matte b i skolan, hämta ut mitt körkort, FUCK vilken ful bild de va.


GLAD ALLA HJÄRTANS DAG ALLA !


11.59

har precis gjort mig i ordning för dagen, skulle egentligen ha praktik idag men eftersom jag opereras på onsdag är de ingen idé att gå till praktiken två dagar sen va borta två veckor :) .. men inte fick jag sova för det.
blir ner och städa garage nu, jipppie ! :(

20.00

hehe blivit beroende av playa del sol, kollat igenom 9 avsnitt idag !! :D

men nu blir det

MARÄNGSVISS

6 av 5 toasters !!!!

I believe I can fly

söndag igen ! och klockan är nu tolv, dax att äta lunch snart. lär hitta på nåt idag innan jag får nå fel !!!! tanken av att jag ska ligga hemma i minst en vecka får mig att vilja spy.

igår kväll blev de bjuda älsklingen på mat, lagade tre rätters ;) tror han blev nöjd :) rätt nöjd med att brolle gick vidare igår också ;) men de var ju redan avgjort att han å sanna skulle gå vidare. nu måste jag leta vidare på blocket efter en bil, så jag kan ta mig någonstans!!!!!


precis vad jag vill ha exakt just nu






godmorgon världen

lördag är nog den skönaste dagen att vakna upp på. dock inte när brorsan dunkar nån skit film åtta på morgonen. men igår blev de som sagt käka på wallis sen en tripp till mormor och morfar :) mys!
sen film kik hemma i sängen !
idag har jag sola, tvättat och nu ska jag duscha :P sen kör päronen till valbo !



18.34

precis kommit hem från en tur med mammas bil! ;) tänk att de går att få ha den ibland endå:) var till torsåker och hämta älsklingen :P ♥
hade prov som sista lektion i skolan idag, har nog aldrig suttit så länge som idag på ett prov satt alltså 90 min och skrev typ en uppsatts! -.-
nu ska jag dra iväg med mamma,pappa, älsklingen och peter och käka mat :) hihihi blir chaufför idag ! , så morfar och mormor kommer snart å hälsar på :D 

en bild från igår :)


I can see the snow falling

blir ett snabbt och tråkigt inlägg nu, eftersom jag absolut inte orkade skriva igår efter kvällsöppet på skolan :P men det gick i alla fall kanoners!! fick 144 kr dricks, så jag är ju nöjd ;) , kommer bilder senare idag tänkte jag på hur de såg ut :)
MEEEN , ska aldrig mer sätta min fot i maces bil iaf, never in my life !!, går inte köra den . men nu ska jag hoppppas att bussen inte är för sen, suck dumt att ens åka till skolan idag känner jag.. snöööööstrom.se

för jag är lycklig, för jag är lycklig

har ju som sagt en trevlig sovmorgon idag till 3, så har nu passat på att laga mig fin frukost med bacon å ägg ;) och nu ska sola lite, sen cykla en sväng tror jag !,
lär även plugga starkviner idag, hur ska jag komma ihåg dom där tre och va som passar till vad och sorter hit å dåt .. ?? , sherry, portvin och madiera eller hur de stavas.. bullshit iaf!

KÖRKORT = CHECK

hehe jaa rubriken säger väl allt då! vilken dag det har varit, börja tio gjorde typ ingenting hade redovisning drog till körskolan, hade uppkörning nervös som en apa, inspektören skrämde skiten ur mig men det gick ju KANON !!!
åkte hem med mamma, hämta gymkläder, åkte in på utvecklingssamtal gick kanon de med!

SEN blev de ta bilen SJÄLV till storvik hämta Ida, handla lite åkte till torsåker hälsa på sjuklingen, hihi lära ju bevisa att man hade fått körkort! sen blev de storvik och gym med IDA :D och sen tandläkaren, fulllll dag alltså !!
nu blir de film, sova och börjar 15 imon och slutar 22 typ :) nice !


nothing can stop me now

klockan ringde 20 i åtta i morse, eftersom jag var osäker på om jag lära gå till bussen eller ej, men de fixade farfar ;) härligt! orka gå ..
somna iaf 9 igår kväll typ, vaknat tre gånger inatt, men skönt vare att sova iaf!! :D hihi
nu blir får de bli frukost, skolan, utvecklingssamtal, och gissa TANDLÄKAREN KLOCKAN 19:00.... hur kan dom ens ha öppet då??????


tisdag 14.24

sitter i skolan nu, har precis blivit klar med en uppgift som egentligen ska vara klar imon, så känns skönt! :D ,
igår körde jag till torsåker hem till lilla sjuklingen Simon :) , så blev inge skriva dåå.
Men imorse var jag in till sjukan iaf och gjorde blodprov... imon är det bara en vecka kvar! läskigt börjar bli väldigt nervös.... hade matte b efter gick bra idag faktiskt, ssen var jag och Santa till praktikplatsen, alltså hotell princess, gick kanon ! :) hihi nu har jag slutat och vet inte va jag ska göra !


dax att rensa?, jag tror det

har precis räknat alla skor jag kunde hitta inne.. kom upp till 34 :) har två i skolan, två i garage ;) så de råka bli 38... tror de är dax å rensa bland mina skor nu ! :P


och skaffa in lite nytt ist!!! hehe


kom gädda och vass ge mig smultron å glass

har precis kikat klart på en Johan Falk film, som jag redan sett 200 gånger cirka :) , har hällt i mig lite blåbärssoppa och duschat också! resten av dagen består av sängen, kolla igenom mina skor och övningsköra lite senare! :)

nu bjuder jag på bilder från igår ! :)
 



minste fisken jag nånsin sett tror jag!
men pappa var ju stolt iaf..

måndag 09.21

konstaterat att de var jävligt dumt att äta den där lilla biten kebabpizza igår.. den vände ju ut och in på min mage typ. de åker run run och den låter förjävligt hela tiden och den gör ont.. väldigt obehagligt. men min önskade shopping runda i gävle idag fick fan ställas in... åh det suger !!! nu ska jag trösta mig med blåbärssoppa, .. åh nå bra på tv, hoppas på lite sömn nu som jag inte fick inatt!! -.-

söndag och ledig imorgon !

så var det söndag igen, härligt fast ne.. sug helg har de varit.. jävla magsjuka säger jag bara! men nu är man ju nästan i topp form, synd bara att man inte har nån ork och magen gör ont ibland iaf!

men var ut på sjön idag i det fina vädret med pappa, mamma och älsklingen :) mysss , dock blåste de jävligt kallt.. och vi fick typ inge fisk
nu ska vi äta KEBBABPIZZA från VIKING , kuung , och fettma , men de skiter man väl i ;p

nästan frisk !

sådär då var man på bena igen, de kom fort och försvann rätt fort! :) efter gårdagens äckliga dag, så har jag fått behållt all mat idag, thank you god for that. går dock inte äta så mycket, för då för jag ont i magen och shiiit .. men fått i mig en halv macka, blåbärssoppa, en pannkaka och en panpizza idag ;)
nu har jag precis fixat headern, va tycks?
kryper ner i sängen nu och kikar Melodifestivalen, som börjar om 30 min typ, mys för mig själv! ta nå gott kanske å äta, typ blåbärssoppa

häller i mig lite blåbärssoppa i hopp om att få behålla den

rubriken säger väl egentligen allt.. låg hela dagen igår, gjorde inte ett piss toan och tillbaka ungefär.. åt blåbärssoppa och lite av en macka, kom upp efter en timme.. jippie , fick sova hela natten iaf utan problem de var skönt! så nu ska de provas igen med lite blåbärssoppa!! hoppas de går bra , inte ätit på 24 timmar, hungrig och så jävla sugen på mat !

de skulle vara så sjukt äckligt gott med fläslfilé,    
bea, pommes & sallad !! längtar

magsjuk på en fredag..

vakna upp hos älskling, märkte ingenting åkte till skolan satt mig vi en dator och vänta på att börja, kände att magen blev hel knas, så jag ringde mamma så kom hon in och hämta mig. tack gud för de. nu har jag spytt tre gånger, och har inge kvar att spy kände jag sista gången.. så de sved lagomt, för er som vill veta de!!! har inte varit magsjuk på minst 10 år.. så de här suger ju

halv åtta hos mig

kommmit fram till att det är ett jävligt bra program, alltid lika skojigt och kika på ! :) vilket jag gör nu då:D

men serveringen idag gick över förväntningarna ! , var ganska roligt men stressigt :) tre bord själv, med 7 gäster bara, och de var ju roligt men inget jag skulle jobba med resten av livet om man säger så! :)



åkte hem till Simon efterskolan, somna efter en timme med kissen bredvid sov i typ två timmar, tjena kommer verkligen kunna somna ikväll !

snart är det jag som e kung !

sitter i kära skolan har nyss kommit hit, väntar på tjejerna så får de bli byta om sen och ha servering hela dagen gud så roligt !! ..
hade även en katt som höll mig vaken halva kvällen, lagomt trött nu bara å hungrig! :)

when i get older i will be ...

och nu har Simon äntligen fått hem sin kattunge han har tjata om hur länge som helst :) , skönt att slippa gnället, men nu är de en katt som tar upp halva sängen ist... morr han heter dock för tillfället "strumpan", någon som har nå annat bra namn?? lite dålig fantasi här..
hade kärlektion idag också, gick kanoners! , blev buss till torsåker och nu kikar vi bara på tv och myser :) hihi
imon är de tråkig servering i skolan, bläää !!!

my darling baby

sitter i skolan och skriver om hotell eller har hotell heter det väl :), skönt med eget arbete iaf :D skriver om turism i sverige osvosv vad de finns å göra för olika målgrupper, intressant va??? ;)  ,
hälsocentralen gick ju åt helvete, dom kan ju fan ingenting. så pappa ringde och idiot förklara dom sen :) så nu blev de löst iaf! så får väl åka dit nån dag igen.
hade någon föreläsning på folketshus sen med elevkåren, var lite skojigt faktiskt! :D

sleep tight , för de ska jag göra !

älskling har precis kommit hit och ska sova med mig :) mys! älskar dig gubben!
gävle idag var kanoners!!! :D vart kebab med börd, sen kika runt i massa affärer, hitta ett par jeans, en kjol och en tunkia :) nice. körde hem från sandviken sen, gick helt ok :) nu blir de kika bygglov, kanske nå annat bra som går på tv! imon blir de sjukhuset för provtagning, sen nå trams med skolan ..

the whole world stops and stares for awhile

sitter i datasalen i skolan med Santa, Jimmy och Fredrik! :D gör inte ett piss, har precis läst igenom några intressanta bloggar. like it!, hade matte b som vanligt på tisdagar, gick väl inge vidare!! alltså de sög.
kommit på att jag kommer missa fyra lektioner sen.. vet inte hur jag ska göra med det! 2 för praktiken och 2 för operationen jag ska göra den 16.. buu. kommer aldrig klara av att plugga två kapitel hemma..

nu väntarrrr vi på IDA, så får de bli äta äcklig skolmat.
btw jag hatar mensvärk, allvarligt vafan är man tjej för!

SHOPPING efterskolan med tjejorna! hihi looooooove gör dagen bra!


RSS 2.0