äntligen heeeeelg

Idag var sista jobbdagen för denna vecka, kanske var hur skönt som helst!! Ska bli skönt med en dags semester, och det är på grund av speed weekend.
Igår sålde jag äntligen bilen, känslan går inte att beskriva över hur bra det kändes. Nu ska jag leta efter en ny men ska inte köpa den första bästa jag hittar. Idag har faktiskt jag och Jan kollat på hus, men det var för dyrt tyckte vi med tanke på allt som fanns att göra. Sen var vi till mormor och morfar och kolla och pratade med massa strunt, sen blev det en tur hem till mamma och pappa och måla färdigt kabeltrumman och sen blev det faktiskt pizzamys ute hos dom. Nu ska jag kolla Skilda Världar och ta det lugnt :) Imon blir det Ockelbo Marknad en snabbis sen Årsunda.
 

mystisdag

Idag kan jag erkänna att jag mår jäkligt mycket bättre, jobbet gick mycket bättre. Blev en lunchdejt med Emma alltid lika uppskattat! Efter jobbet blev de en stress promenad, en stress biltur till årsunda och måla kabeltrumman och torka ur bilen lite sen tillbaka till sandviken för att dansa zumba som var så grymt kul! Nu på kvällen har jag ätit god mat och haft lite ensam tid hemma. Kollat nya säsongen av Skilda Världar, målat naglarna och haft ansiktsmask med tända ljus en riktigt avslappnande kväll. Nu dags att sova!






tröttaste måndagen på länge

äntligen är denna jobbmåndag över, jag känner mig som en zombie.. Helgen har i stora drag varit bra blev en shoppingrunda på köpis i fredags efter jobbet med Ida sen mys hemma till Prison Break. Lördagen bestod av städning och slipa och måla kabeltrumma, sen fest på kvällen. Söndag blev alltså en heldag i soffan, sov kolla hockey sov kolla Prison Break och sov. Haha usch. Nu sitter jag på jobbet och väntar på klockan ska iväg och plocka mina buskar till ögonbryn och färga dom :)










it's time to sleep

Godkväll bloggis!
Har precis krypt ner i en nybäddad säng och ny duschad är man också efter ett gympass som va sisådär. Körde på hemma träning efter jobbet kollade Prison Break och vänta på att Linda skulle sluta jobbet. De blev iaf 30 min på crosstrainern, kändes bra!! Försökte eftergå och springa lite på bandet men benen klarade inte av det... Skiiiit också!! nee nu är det godnatt!!

Farligt läge

Att sitta vid datorn på lunchen är så farligt är så sjukt sugen på att skicka efter en Michael Kors klocka.....

Michael Kors Watches BlairMichael Kors Watches Ritz
 
 
 

snöööö????

Vart tog vårkänslorna vägen och vart kom den här snön ifrån.. Gjorde helt klart snyggaste vurpan i stadsparken idag påväg till jobbet, var så jäkla halt! Va på väg typ 5 gånger före så sjätte gången gillt då. Höll på att bli några gånger efter också. Lite öm i kroppen nu efteråt.. Jag va inte den enda som legat å krälat på backen heller såg jag.. Haha


hemma träning

Idag blev det en vilodag från konditions träning, det blev lite styrke träning hemma istället vilket jag tycker är riktigt skönt ibland. Efter jobbet idag så var jag till Lobby och hämtade biljetter som är till tjejkvällen den 15 Mars och så passade jag på att boka tid för plock och färgning av ögonbryn på Ilinium. Annars har jag bara varit hemma kollat på Prison Break helt galet fast i det.



18 månader

Igår va ingen vanlig dag för igår mina vänner hade jag och Jan vart tillsammans i 1 år och 6 månader! Puss på det! Älskar han lika mycket nu som då♡


onsdag ny dag nya möjligheter

Så var det morgon igen och jag sitter på kontoret, denna vecka har känts så jäkla bra. Vart så glad och positiv blir så förvånad och glad över det. Igår efter jobbet tog jag och Linda en kort löptur på Hälsans stig, börjar starkt fundera på om jag har fått benhin information.. Känns inte alls roligt, ska vila från löpning ett tag och stretcha extra mycket och satsa på cykling och simning istället!
Och hoppas dom blir bra snart så jag kan nå mitt mål i vårruset :)


vår känsla

Jag älskar vädret och kan tjata om det hur många gånger som helst. Var ut på en lunchpromenad, blev lite över halvtimmen. Riktigt skönt, har nyss ätit köttfärssoppa bland det godaste jag vet.

Längtar efter sommaren nu☆


underbar tisdag morgon

Livet känns så mycket bättre när de är bra väder. Jag har börjat snoozat på morgnarna nu, som jag aldrig gjort förut faktiskt. Måste erkänna att de är rätt så skönt. Tog en promenad till jobbet idag och insåg att de va ljust ute när jag gick inte kolsvart. Så underbart för nu känns de som det är påväg mot rätt håll! Nu ska jag ta och jobba lite.
Sämsta kvalitén men hade lite bråttom till jobbet. (Sen i vanlig ordning)



äntligen läggdags

Spendera en stund i soffan efter löpträning och hemma träning, sen blev de matlagning köttbullar med brunsås och grönsaker. Riktigt gott med farmors hemmagjorda köttbullar!! Efter det fick jag något konstigt städrus när klockan va kvart över nio, så en timme senare va hela lägenheten städad. Riktigt skönt, en måndag när man fått massa gjort! Nu ligger jag i sängen och ska försöka sova. Godnatt allihopa!!

Känns som våran katt borde förstå att hon är en katt inte en hund..



måndagstur på hälsans stig

Bestämde mig på jobbet att direkt när jag slutar ska jag ut på en löptur för de var så ljust, äntligen säger jag bara! Så jag tog en tur fram och tillbaka på hälsans stig blev 5,3 km ungefär, så stolt över mig själv!! Jag har aldrig vart en träningsmänniska så de kändes bra men de tog sina 32 minuter dock.. hehe. Nu ska jag köra på lite hemma träning och kolla på Prison Break!



en bra måndag, är en bra start på veckan

Jag är inte den personen som brukar tycka om måndagar. Men just den här måndagen känner jag mig positiv och har en jäkla massa energi. Kan bero på solen som titta fram idag och vårkänslorna man fick. Tog promenad på lunchen vilket kan vara de bästa som finns när solen skiner och man sitter inne på ett kontor 5 dagar i veckan. Jobbet rullade på, har äntligen kommit ikapp igen med alla papper. Men de brukar vända lika fort så ingen ide att säga för mycket.



Gick förbi Mäkis fina grav på lunchen, du är saknad av många vännen.



lördagsmys

Gårdagen blev helt perfekt tycker jag, arbetskollegorna kom med semlor till eftermiddagsfikat och de var en lugn dag på jobbet. Efter jobbet blev de att åka hem å laga mat och på bordet stod en bukett rosor och i kylskåpet stod Saffranspannacotta, vilken underbar karl jag har!! Igår gjorde jag köttgryta med pressadpotatis som jag, Jan, Macke och Malin käkade dom kom över på middag och självklart blev det saffranspannacotta till efterrätt hur gott som helst!!

Nu är jag i årsunda hos mamma och pappa och ska kolla igenom gamla grejer. puss på livet










torsdag 22.20

Idag är det torsdag haft en bra vecka än så länge, har haft kaos på jobbet idag var så mycket telefon ringde konstant var så slut när jag kom hem att jag blev sängliggandes en timme. Sen var de bara att ställa upp på broder och köra han när hans bil inte funka riktigt. Annars va händer joo jag fick med mig Jan på en runda till Högbo igår runt sjön han blir duktigare och duktigare så kul att se :) var på köpis med bästa Emma å hade det mys!! Imon är de alla ♡dag och det är så överskattat men min älskade Jan fick en ask choklad ocv bilsport , så han blev nöjd och jag fick en stor påse daim så jag är också nöjd ;) plus att han kom hem med en ny tv i måndags, whoopwhoop. Så nu njuter vi till fyllo av att ha en större tv i sovrummet. guld värt!! nu blir de ett avsnitt av prison break och sova.






plastblommor gudsgåva till oss som inte kan med blommor

i fredags när jag va iväg på shoppingtur med Sara hitta jag jätte fina plastblommor på Owes, dom har alltid haft fina plastblommor. Hade en kanon rolig tur på Owes fick så mycket inspiration till när jag ska flytta till hus, vill bo vid vattnet och ha sjötema!! så mysigt. blev två nya blommor, två träslevar, hamburgepress, en tröja, ett linne och ett pas skor ;) lyckad shoppingtur. Bion jag, Ida och Linda va på var väl sådär.. Lite seg men bitvis väldigt rolig!! Lördagen bestod av ännu mer shopping med Jan och Johan, blev lite mer inredningsgrejer osv. Och kvällen bestod av förfest i forsbacka som va rolig och utgång i Gävle som va mindre rolig. Men så kan det gå, dom andra verkade haft kul åt mig ;) söndag blev filmmys med Jan hela förmiddagen vi har blivit fast i Prison Break... Eftermiddagen kom
Linnea förbi en snabbis sen Sara så vi käka kebab, massa godis och hade Fast & Furious maraton!











freeeedag

Idag mina vänner är det äntligen fredag, alltid roligt!! Sitter på jobbet och äter lite havregrynsgröt till frukost, hur gott som helst med lite äppelmos till. Idag blir det jobb till fyra sen köpis med min fina vän Sara för massa shopping! Och efter det blir det nog bio med Linda & Ida! :) Whoopwhoop
Igår blev det vilodag från träningen och en städdag hemma och tacomys!








Behöver hjälp

Nån som har tips på vart man kan köpa fina plastblommor?? Mina riktiga är lite döende.


lill-lördag

Ligger utslagen på soffa fast jag vet att jag borde stretcha efter dagens löptur på gymmet.. men gör det snart. Hockeyn i lördags va jätte rolig, god mat och trevlig dag och kväll.
I söndags var jag på dressyr tävling i Kungsgården för första gången i mitt liv va roligare än jag trodde! Och Malin och hennes häst va jätte duktiga och tog hem en andra placering. :)
Måndag bestod av gympass 5 km löpning riktigt nöjd med det (jag har aldrig haft bra kondition) gjorde lite hemma träning med hantlar för bröst, axlar och rygg mm. efter gymmet i måndags har fortfarande träningsvärk..
Gårdagen bestod av jobb sista kurstillfället i Gävle på PwC, tvätta bil och sent gym gick åt helvete så de behöber vi inte prata om.
Idag dock gick det bra igen sprang så jag fick spya i halsen! nu är de dags för mat.









lördagmorgon


klockan är snart åtta Jan har nyss åkt till jobbet och jag ligger i sängen och äter lite frukost innan jag tar nån timme till sömn. Jobbet igår blev lite körigt när Ulla stack, telefon ringde konstant ett tag. Men de löste sig. Kvällen va fantastisk hade en mysig myskväll hemma med Jan och katterna. Vi lagade go mat ihop och kollade film och åt godis, pratade massa skit och bara mös. Tro det eller ej men vi får inte så ofta såna stunder alltid något som kommer i vägen. menmen då uppskattar man dom gångerna mer! :)
På natten sen ringde Ida och ville ha skjuts självklart ställde man upp som den snälle vänn man är. Nee nu måste jag sova lite till.






RSS 2.0