Let Me See You Do That

måndagmåndagmåndag har jag spenderat till att plugga, köpt nya träningsskor, en ny t-shirt och en vattenflaska. sedan vart det gym med Ida och Pippen, grymt skönt att komma igång och röra på döfläsket flera gånger i veckan :) puss på det. nu ska jag rulla ner mot garage med bilen för att pyssla om den lite, kan ju behövas med tanke på hur skitig den är på utsidan.. hehe

många skulle vara fega om de hade mod till det

så var det söndag igen. härliga dagar det är egentligen, bara ta det lugnt och ha det skönt. i fredags vart det en stressig dag men kanon kul för det, klassfesten och studentskivan på lobby var kanon kul. längesen de var så roligt på krogen faktiskt. haha. menmen i lördags vart de ligga inne i sängen dag för mig och simon. hur skönt var inte det då. på kvällen fick jag vara så snäll och köra runt mamma och pappa lite, men ingen skada skedd för det. nu har jag städat på övervåning, ska sola nu käka lunch sedan rulla in mot sandviken för gym med Ida och Pippen! skööönt att jag fortfarande har träningsvärk sen i torsdag..


hey there sugar baby

Det är nå problem med mig och datorer, vi går inte riktigt ihop om man säger så.. Den första dagen även en bättre mig gick skapligt iaf. Känns skönt att lägga sig i sängen efter ha fått lite gjort. Har solat, pluggat och tagit en tur på träningscykeln. 1.6 mil på 35 minuter tyckte jag var ganska bra för att vara mig! Så fe känns bra. Har även varit duktig och gjort saker mamma och pappa klagar på att jag inte gör. Så idag har jag hämtat posten, skotta snö, hängt upp jackan, hängt upp handduken efter duschen och ställt in i diskmaskinen. Vilken superduper dotter jag blivit, hahaha.. Nu ska jag fortsätta mitt ensamma mys i sängen med lilla jönssonligan på tv, de sköna är att man kan ju fisa hur mycket man vill utan att man har en pojkvän som klagar!! :d Puss puss


There's a reason why people don't stay where they are

jag försöker bli en bättre människa! tro det eller ej, haha. Låter lite dramatiskt, men vilken slapp hög har jag vart egentligen.. Inte gjort ett skit hemma typ,rör mig inte mer än jag behövt och äter gotta så fort jag får tid till det. Ändring på det nu, hehe. I alla fall ett stort försök till att bli bättre på saker och ting. Hade skolan idag vi räknade lite om budget och sånt på hotellet, samt hade en tävling på geografi. Sedan inte så mycket mer, lite prat om UF och projektarbete osv. Nu ska jag läsa lite i stora jägarboken och hoppas de blir mat snart, magen kurrar på mig.. :(


min underbart goda tårta jag fick i fredags♥


Söndagsmys med la familia

Haft en lugn och skön helg. Det är som sagt söndag, jag är sjukt trött ska krypa ner i sängen och kika Wallander. Har haft en toppen dag med älsklingen och familjen käk på interpool och sedan bio efter de :) Hamiltion i nationens intresse rätt bra film faktiskt. Nej nu ska jag fortsätta med Wallander tittande :)


Lördagsmys hos Emmapemma

Idag är det lördag och jag har spenderat eftermiddagen i Valbo på Ikea med Simpan :) fan va dyrt de vart.. Men så är det. Pengar är till för att göras av med. Igår firades jag av släkten vart god mat och god tårta. Hade de trevligt och fick bra presenter :) nu sitter jag i Forsbacka hemma hos Emma och ska ha filmmys!!:) pusssss


efter regn kommer solsken

jag är inte så bra på mitt bloggande just nu.. drygt en vecka sen jag skrev, och va har hänt under den veckan mer än att jag har jobbat. jo i lördags blev de att fira den nyblivne 20 åringen, sedan stor fest i hammarby. var väl helt okej det :) sedan har de bara vart det gamla vanliga, jobb skola, jobb skola, osv osv :) men så kom dagen idag då jag äntligen köpte min älskade balklänning!! jag är helt crazy i balen.. menmen. heheh nu dax att kolla skoooor till klänningen ! p.s imon fyller jag 19 slå det ni.

jag älskar dig simon♥


onsdag 12,55

kan inte säga annat än att jag är så irriterad så jag vill spy. tog 14 dagar att få hem kläderna från nelly, när dom väl kommer så saknas det en klänning, men klänningen stod med på fakturan som kom :))) bra där nelly, kan ärligt säga att jag tänker inte beställa nå mer från dom iaf. skolan är ju lika som vanligt, har inge lektioner resten av veckan, så imon och fredag blir de jobb :) alltid lika roligt.. men aja. nu väntar jag på bror så blir det gävle för att fixa ordning passen! :)


lär som du skulle leva för evigt. lev som om du skulle dö imon.

söndag morgon, är trött men får inte sova så man orkar upp till skolan imorgon. känns tungt att säga att skolan börjar igen, men bara en termin kvar sen smäller det!! en helt obeskrivlig känsla är det. :D igår var de tacomys hemma hos Fanny med underbara tjejer, kanon kväll! nu ska jag kika lite film, läsa lite i jägarboken, sen åka till gävle och hämta Simpan vid tåget :) skönt att han kommer hem, vart lite tomt i tre veckor :( menmen. sånt är livet, inget att hänga läpp över. :) 
 


concrete jungle where dreams are made of,there's nothing you can’t do

fredag och det är röddag, vilket betyder att man är ledig. hur skönt är inte det då? sista dagen på lovet och allt. var till valbo en sväng igår hittade lite nya saker som vanligt. hehe. livet är underbart, så sugen på att ta en tripp till stockholm nu för lite kläddshopping osv. kolla balklänning också, hihi:) nu ska jag palla mig upp ur sängen ta en promenad och sola lite :) fin väder ute ju!! :)


So close but still so faraway

redan onsdag kväll, veckorna går fort fast man tycker dagarna går sakta. sista veckan på jullovet och imon är de sista arbetsdagen innan skolan börjar igen. skönt på ett vis att slippa gå upp klockan 6 varje dag.. :) har roat mig denna vecka med att gå på bio, både i måndags och igår :) och idag ska jag plugga..

måndagens bio fick bli breaking dawn med Ida, Mattias och Alexander, helt klart sjukt bra film. Har aldrig sett nån av dom förut, tills vi börja kolla på alla för inte så länge sen för att kunna gå på den här:) längtar tills nästa kommer nu. känner mig som värsta nörden. haha
 
¨
och igår fick de bli new year's eve med Emma, också kanon bra film. va bara bra skådisar med !! helt klockren film :D

NYÅRSAFTON 2011


Nytt år, nya tag, nya händelser

Hade en sjukt bra nyårsafton igår! De var kanon kul, härlig förfest med underbara vänner, super god mat. Och ett härligt avslut med mycket dans och skoj :) idag är jag sjukt trött men de får man vara tycker jag. Har börjat på mitt Johan Falk maraton jag tänkte ha idag :d hehe kommer nog slänga ut lite bilder senare idag:)


RSS 2.0