man lever bara en gång och den gången är nu

 
Onsdag allt är som det brukar var till gymmet igår var ovanligt mycket folk vilket är riktigt drygt, skönast när man nästan får vara själv på gymmet. Såna  gånger känns det riktigt bra, gillar inte att behöva vänta.. Var även och hämta bilen igår men vet inte vad felet är, som det ser ut nu får den bli kvar hos mig ett tag till. hihi.
Nu ska jag till valbo med världens bäst Emma !! (tar antingen en vilodag eller tränar senare ikväll) gosigosi!

Måndag en bra dag

Måndag ny vecka igen, börja bra för en gångs skull :) jobbet gick bra, dagen har varit bra. Bilen är dock som vanligt cp.. Vi bogsera den till verkstad idag och efter några timmar inne och laddat batteri starta den. Myyyysko. Efter jobbet idag blev de ett lugnt gympass och en löptur efter de sprang ner till jan, Johan och Staffan och sen hem blev ca 3.3 km inte så långt men känns bra för art vara nybörjare.


Söndag 13.10

Söndag igen då, har haft en lugn helg kollade film i fredags och gjorde pizza med pojken min, igår var jag ut till årsunda med bror och klippte han och umgicks lite med familjen, tog en vända till Gävle med bror sen kollade vi film. Och efter en stund tog jag en vända till gymmet och sen hade Jan gjort mat till jag kom hem. Hur skönt? Jävligt skönt. Idag har jag tagit de lugnt kollat film käkat god frukost vart ut på en timmes promenad och nu ligger jag i soffan med en sovande katt på mig :) väntar på bandy final! :D

Vi fixade nytt soffbord i fredags också riktigt trevligt! :D


Onsdag 21.40

Haft en trevlig kväll med Emma efter jobbet, pratat skit ätit god mat och gjort god efterrätt. Lekte med kissen och hade de trevligt. Görs för sällan! Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla efterlyst!

P.s om nån vill ha ett soffbord är mitt till salu! 3 sets, glasskiva, ca 3 månader gammalt. Bud!!!


tisdag 16.45

Jag är helt värdelös på att uppdatera jag vet, ska bli ändring ska börja om på nytt göra om bloggen lite osv. Så fort jag har tid med det, kanske i helgen. Tills dess får den se ut såhär ;) det är tisdag och dag 2 på denna vecka, solen sken en stund men nu snöar det... Kul jag kände att livsglädjen just sjönk en aning jag som trivdes med känslan av vår. Tänkte åka till högbo för en Springturen men tappa energi när man såg snön. Nu ska jag mysa med min underbara kisse tills jan kommer hem så ska vi gymma :)
Har haft en underbar helg utgång i fredags med trevligt folk, var på sjön i lördags på fisketävling och kvällen bestod av mello med trevligt folk. Höööörs


don't stop believin

Jan åkte till jobbet vid halv åtta och inte fick jag sova efter det för då ville Flisan leka, var inte tyst en sekund. Men det gör inte mig nåt, jag är lika glad ändå. Har nyss varit på möte med föreningen ska rensa avloppen här och massa tråk.. Och nu sitter jag och väntar på Ida tänkte åka till Ockelbo Vinter Marknad men kände att vädret kanske inte var det bästa idag, snöstrom?? roligt..

concrete jungle where dreams are made of,there's nothing you can’t do

Lördag och ledig hur skönt joo väldigt skönt. Har haft en skön vecka tränat och vart hem på lunchen varje dag till lilla Flisan underbara katt. (kanske är lite med tjat om henne nu, men hon har ju vart min i en vecka nu bara). Igår fyllde bröderna år började med att ge Jan frukost på sängen med tårta och sån där grej som brinner, ljus, en ros och jordgubbar :) och ett paket som innehöll ett present kort på massage. Eftermiddagen bestod av lugn dag på jobbet eftersom nästan alla var ledig på grund av sportlov. Gymmade med Robin efter jobbet sen hämta vi Jan och drog mot Årsunda till mamma och pappa för lite tårtkalas. Jätte mysigt och roligt. Och grabbarna vart super nöjda med presenten dom fick, dom ska få provköra Lamborghini hur coolt är inte det?? Jag skulle ju lätt vilja göra det!

RSS 2.0