snaaaaaaaaaart är de jul

så var det redan onsdag och imon torsdag? vart tog den här veckan vägen egentligen. jobbet idag gick bra tog det lugnt och var nästan tomt på kontoret hela dagen riktigt lugnt och skönt!! Idag kom äntligen bänkskivan som jag längtat efter den, men det blir nog inte att fixa den fören nästa vecka när vi fixat kakel också. Efter jobbet idag har jag skruvat upp ny lampa i hallen och lampa över köksbordet, sen har jag vart och handlat julpynt och städat hela lägenheten, bytt gardiner och julpyntat lite.Så nu sitter jag äntligen ner i min otroligt sköna soffa kollar på Berg Flyttar In och njuter av lite onsdagsmys eller "Lill Lördag".  
Imon blir det jobb, gym, klippa farfar och färga farmor nu ska jag snart duscha och krypa ner i sängen.
 
Dammråttor under sängen fast jag städa i onsdags.. tur man städa idag
 

Va är vila för nåt? De har jag aldrig hört

Igår var de måndag jobbet var stressigt men allt funkade bra. Kände inte av nånting med de konstiga som hände söndags mer än att jag kände mig till hängig. Efter jobbet rulla jag mot årsunda och tvättade bilen var hemma 9 bara börja laga mat då. Suck var inte ens hungrig.. Idag har jag vart och gymmet efter jobbet tog en promenad före på ca 30 min, sen lite maskiner och sen 30 min på crosstrainer. Känner mig ganska nöjd nu. Kom hem 8 typ lagade mat, käka, duscha och nu ska jag sova! Imon ska de städas och åka ut till årsunda


Jag är slut som människa, helt tvär slut.

Igår var jag till Ikea med Marcus och Johan käka julbord för Jan jobba. Var helt okej julbord för 99 kr :) vi tog oss en runda på Ikea och Köpis efter och kom hem med en hel del grejer som vanligt. Bland annat lite julpynt, ny tvättkorg och lampa. Åkte hem till tre så gick jag ner på stan köpte inflyttningspresent till Emma och Tobias, sen komma Emma hit och vi skulle fixa hennes blogg med båda somna i soffan. Haha. Skulle gått ut på krogen igår men åkte hem till årsunda och myste med världens bästa morfar, mormor och mamma istället. Vilket kändes otroligt skönt. Efter en tag där åkte jag till David och hälsa på för han hade 25 års fest så min kära pojk var där och några av hans vänner hade mycket trevlig stund där. Sen ställde jag upp och skjutsade mina kära fyllekompisar Ida och Matilda och tusen tack till Emma som ställde upp och gjorde mig sällskap till Gävle och tillbaka:) idag har jag legat i sängen fram till två då Johan ringde och väckte mig, har haft skit ont i huvudet, mått illa, velat spytt, trott jag skulle ramla ihop osv. Men nu är de bättre och jag har städa lite och pyssla här. Nu ska jag käka subway macka och spela Bingolotto med Jan. Hahah pensionären jag vet.


Fredagsmys med min pojk

Igår var jag och världens bästa pappa bjudna på hockey och trerätters av ringup. Helt magisk kväll faktiskt riktigt imponerad eftersom de var första gången jag gick på hockey. Vi fick gå på en minimässa på ringup's alla grejer va de gör och leverantörer osv väldigt intressant. Dock förlora Brynäs men va gör de om 100 år.
Idag har jag jobbat vart allmänt less trött och bara längtat till nu ikväll. Har även vart och gymmat med Ida igen riktigt skönt!! Nu har jag och Jan precis ätit älgentrecote med klyftpotatis och bea så sjukt gott var de!! Nu ska vi kolla film å mysa:)


Onsdag 22.10

Vilken onsdag och vad fort veckan har gått! Har jobbat som gick bra, lite mer att göra denna vecka så känner mig till stressad och de är allmän kaos allt känns som en röra. Efter jobbet tog jag mig en promenad på 35 min sen vidare till storvik för att gymma med Ida, typ ett halv år sen jag gymma sist.. Kanske dags att dra igång igen med det. Nu ska jag krypa ner i sängen efter att ha lagat mat och invigt nya dammsugaren. Fungerade utmärkt!!

Saknar gamla skruttan min!! :(


Tisdag kl är för mycket borde sova orka gå upp om 6.5 timmar

tvätttisdag har tvättat från kl 6-9, som tur var kom bästa Emma förbi och hjälpte mig ;) vi pratade massa skit åt lite och jag fixade hennes blogg, ta och kolla den vettja www.elike.blogg.se, va har annars hänt idag inte ett skit typ. Jobbat och de gick bra. Bestämt mig för att sälja bilen och köpa en kombi istället så småningom. Planerna i dags läget i alla fall. Nej nu är de time to sleep. Godnatt


va gör man..

klart man tycker det är obehagligt med en knöljävel på nyckelbenet... efter tre vänder till sjukan så är jag ändå inge klokare på det.. dom säger varje gång återvänd om de blir värre eller om det är kvar efter en viss tid.. jag har mycke riktigt gjort som dom sagt och återvänt om den blivit värre och varit kvar. Varje gång har jag fått olika läkare som jag hela tiden har fått förklara samma visa för, men dom förstår inte riktigt.. Till slut kommer dom fram till samma sak som den före och ingenting mer händer.. dom säger bara samma sak som jag redan hört..

måndag 17.20

måndag igen känns som veckorna går otroligt snabbt nu i alla fall helgerna. MEN snart är det JUL IGEN TAGGGGA!! Och NYÅR!! måste ju vara den mysigaste tiden på året faktiskt. Även fast de är snö och kallt osv så är det väldigt mysigt. Lördagen slutade med en tidigkväller efter en god bit tacos, så mycket bättre och sommaren med göran på tv. igår var jag till ikea köpte mer tallrikar och bestick samt tog en promenad hem till Jan och hälsade på. Städade även hela lägenheten var till årsunda och klippte broder. Och lagade super god mat tillsammans med Jan och kollade på solsidan sedan en film, åt lite godis och myste :) Nu ska jag skruva upp sista hyllorna sen tvätta bilen och laga mat. wiiiho.
 
sötaste jerry♥
 
 

ett gott skratt för länger livet

 
varför ska dagen efter vara så jobbig, varför ska man alltid dricka för mycket? vad är problemet, jag är trött som fan och har legat hela dagen. hahha åååå fýyyy. Hade dock en super bra kväll igår med trevligt folk, de var lite folk på Lobby men kul var det i alla fall. Vaknade till liv sådär vi 3 tiden idag. hahahha orkar inte. nu har jag bakis häng med Ida och väntar på Jan så jag kan få min tacos :) hihi kuuuung

efter regn kommer solsken

Känslan går inte att beskriva att lägenheten äntligen är klar att allt börjar bli i sin ordning att jag verkligen har flyttat hemifrån. Jobbet idag har gått super bra har helt plötsligt gått från att inte ha så mycket att göra till att ha mycket att göra. wooops. Efter jobbet idag tog jag en promenad på 50 minuter vart väl ungefär 5 km känns riktigt skönt nu efteråt. Har precis käkat mat och kollat Solsidan nu när jag äntligen fått internet och tv fixat!! Och nu ska jag torka lite golv och plocka ur diskmaskin. roooooligt.
 

Tisdagskväll

Jag är så himla trött just nu. Klockan är bara 20 över tio men känns som jag kan nog slockna viken sekund som helst. I vilket fall är nästan allt i lägenheten klart. Jag har flytta in och bott här sen i lördags och allt har fungera super. Har mat så jag klarar mig, och de är bara 2 hyllor som ska upp sen är allt klart. Igår bakade jag för första gången här dumlekakor, brysselkex och syltkakor. Nu ska jag sova och imon är de jobb som gäller. Besikta bilen igår och denna gång gick den igenom sköööönt. På torsdag ska jag till läkarn hoppas de går bra iaf. :)))


Årsundasskogar

charmen med att bo i årsunda är att ligga med fönstret öppet och höra en hund som driver. Kommer nog sakna tystnaden, skogen och lugnet här. Men för all del det ligger ju inte så långt bort från Sandviken.:) nu är snart allt färdig packar sen ska de bara upp igen. :) hörs ikväll


flytt flytt flytt

Dagen är äntligen här nu, idag skall de flyttas en massa. Allt ska flyttas till lägenheten kan knappt fatta de är sant. Hehe. Äntligen liksom!!! :D har hela veckan skruvat möbler, städat ställt dit grejer och så. Snart är de äntligen klart! Känns så otroligt skönt. Nu ligger jag i sängen och ska ta de lite lugnt kolla skilda världar. Men ska snart upp och packa klart:)


Onsdag 21.40

känns att allt börjat närma sig nu. Lägenheten är färdig tapetserad och jag har börja skruvat ihop möbler. Hihi. Och städar såklart. Imon ska jag börja diska alla nya saker och skruva möbler, handla hyllor och bestick grej till lådorna. Så mycket att tänka på hela tiden nu. Blir så trött ibland men just nu är det skönt att få ligga i sängen och vila. Ska kolla skilda världar och sova :) godnatt


Måndag 21.20

Måndag igen ny vecka med nya händelser. Jobbet gick bra, var lugnt. Efter jobbet blev de lägenheten och fixa. Sen mio handla möbler med mormor så jävla nära nu!! Någon frivillig som har lust att hjälpa till med flytt till helgen om de blir aktuellt? :D hör av er. Nu ska jag kryp i säng och kolla skilda världar.


Söndag 19.00

skön söndagskväll som spenderas i min enormt sköna säng och massa avsnitt av skilda världar. Kanske min sista söndag här hemma om allt går som de ska:)) hihi. Var ju som sagt på Bond igår verkligen super bra var den och spännande. Hade en jätte mysig kväll med Jan, var upp och hälsade på Mäki och tända ljus. Var till Emma och Tobias nya lägenhet och kolla verkligen super fin och mysig. Idag har jag vart i lägenheten, vart till Valbo med Jan, Johan och deras mamma. Handla vinterskor och två toppar. Nej nu ska jag fortsätta kolla på skilda världar.'

 


Lördag 13.00

Min vecka har jag spendera till lägenheten efter jobbet. Har målat, slipat och grejat och nu är jag här och kollar när morfar och pappa tapetserar. Det blir så fint så!! Har vart och beställt bänkskiva och igår var jag och köpte soffa, sängbord, tvbänk och byrå jävla va man stor handlar!!:) bara köksbord, soffbord, hatthylla och skoställ som saknas. Snart ska jag iväg på kalas och sen ska de slipas och målas igen och ikväll blir det biomys och kvalitetstid med min fina :)


RSS 2.0