Söndag 08.50

Hade en skön och trevlig kväll igår, åkte in till Valbo till 4 gick för mig själv och kolla i en timme fick med mig 2 bh:ar en skjorta och en tröja. Hämta upp Jan på Ikea sen åkte till han lämna bilen så körde dom ner mig till Charly's där mötte jag upp Emma. Sen åt vi väldigt god mat, Skagen toast och hamburgetallrik riktigt gott var det!! Sen tog vi xider hallon vilken dröm cider!!! Aldrig druckit en sån god cider. Muuums. Efter 2 timmar var vi nöjd så Emma och Tobias körde mig till Jan. Och efter en stund där gick vi till Statoil och sen till Lina för där var de fest. Men där var vi Max en timme sen gick vi hem igen och sov:) haha min kväll i detalj. Nu ligger jag hemma Jan har åkt till jobbet och jag ska snart upp och skjuta en på hästhoppning i Gävle! :)

 


old memories from a time you will never forget

 
Icebar med Hotell & Restaurang 2011
Åland med familjen Eriksson 2010
Falun och RixFm festival 2010 haha
Den roligaste kvällen av många 2010
Göteborg och Danmark med Emma 2007, kan det stämma?
En av många otroligt roliga kvällar med Linnea och alla andra sommaren 2008
Maskerad i Vallhov 2010
En bild från Högstadiet
Fest i Forsbacka med Emma 2010
Skolavslutning 9:an 2009
Midsommar 2010
Grillning i Årsunda 2010
Leksand med Emma 2010
Garagefest 2009
Ridläger Månkarbo 2008
Sommaren 2008
 
nu får det duga med bilder för idag.

hamnar i himlen där änglarna gråter

ååååh va jag älskar va förkyld, älskar verkligen min näsa just nu. eller så var de ju inte riktigt så de ligger till.  jag har knappt kunnat sovit i natt för näsan varit så täppt.. menmen. igår hade jag en myskväll med tända ljus och bra film och bra sällskap. idag ska jag ligga och snosa i sängen till eftermiddan, då ska jag åka till valbo hämta Jan, sen parkera bilen hos han och gå till Charly's och äta en bit mat med världens bästa Emma och prata skit. Vi har inte träffats på nästan en månad!! Så de kommer nog inte va tyst en sekund under den middagen.
 
en gammal och fin bild på oss från 8:an tror ja. hihi puss
 

All I Have to Do is Dream

farligt att va hemma för länge när man börjar drömma om bilar för 480 000... men drömma kan man alltid göra!!
 
Audi TT RS "Pikes Peak Edition" 420hk GARANTI
 
har nyss ätit en bit god mat med mamma och pappa och nu ska jag krypa ner i sängen och kika film, och skänka en tanke på mina fina vänner som är ute på krogen! puss o kram

where have you been

det är fredag och jag är fortfarande hemma, men början bli mycket piggare nu iaf. så de känns positivt. har inte gjort så mycket idag eller igår.. för det mesta kollat film. Johan Falk filmen var bra, fast lite små konstig kan jag tycka. Sen har jag kollat på två av Liza Marklunds filmer, dom är riktigt riktigt bra. Man dras verkligen in i dom!! ska se till att hyra dom två andra sen någon dag, har sett 4 av 6 filmer av henne. Månag plus från min sida. Idag har jag små plockat lite och rest mig ur sängen, ska fixa lite bilder nu kollar på gamla bilder och skrattar för mig själv. Sen väntar jag på besök från Linnéa så ska vi prata lite skit. :)

you appear just like a dream to me

tror jag flyter bort snart.. svettas verkligen som en tok just nu.. väldigt äckligt så de blir nog snart duschen och byta sängkläder!! älskar känslan med nybäddad säng. hihi. pappsen har inte kommit hem med nå filmer än, känns ju inge roligt :( hoppas han hyrt dom bara!! annars blir det en seg dag imon..

Rascal Flatts - Bless the Broken Road

 
 
 
 
 

 

när du ler mot mig

vilken seg dag det har varit, att ligga inne i sängen är inte det bästa jag vet. men är man sjuk så är man. har bara spenderat dagen i sängen och kollat på film och suttit vid datorn. men va gör man inte för att bli frisk! har kollat igenom massa hemsidor med kläder, men bestämde mig för att åka till valbo nån dag ist eller spara :)
 
fick min efterlängtade choklad igår av min älskade pojkvän och Johan som var jätte söta och kom ut och överraska mig. tusen tack, den gjorde susen!
 
och mamma var snäll och köpte glass, chokladsås och bananer idag efter hon kom hem från jobbet. vilken lyx. nu väntar jag på att pappa ska komma med nya Johan Falk filmen.

nej jag är inte bitter....

kan min dag bli värre? De är frågan. jag har mensvärk som heter duga. Jag har åkt på en riktig förkylning med feber, ont i hela kroppen, halsen är typ uppsvälld, ont i öronen och är bara så jävla less på grund av allt de här. Inte nog med det så lägenheten jag hitta vart tagen framför näsan på mig igen. Så sug dag riktigt ordentligt. För ingenting på jobbet har vart bra då skrivarn fuckat ur igen.. Och jaaaaaaa jag är jävligt less på livet, när de första man kommer hem till är massa tjat och gnäll från mamma.. Alltid lika roligt. Nu ska jag kolla film och längta efter mim choklad!!!!


geeeeeee miiiiiig

Little Mistress - Chiffon Trim DressSoaked in Luxury - Stopping Jacket
Jeane Blush - Exclusive DressVero Moda - Billie Top
Vero Moda - Kimberli TopVila - Lonami Top
Selected Femme - Wild One TeeCover - Tyra Corset
Jeane Blush - Stars In My Heart Sweater
 
kläder från www.nelly.com
 
 

sälja, sälja inte.. fråga det

hitta på en gamal leksak idag, frågan är om man ska sälja den eller ha den kvar. dock har jag inte åkt på några år så det är nog lika bra att sälja de. Fast jag är väldigt sugen på börja åka igen så kanske har den kvar över vintern så man får leka lite!

söndag 18.40

redan söndag och helgerna går alldeles för fort. hur ska man få tiden att gå saktare, det är frågan. igår kväll vart det Stockholm med ett härligt gäng, har nog aldrig varit på en så stor bilträff men så mycket folk och bilar. Helt sjukt och jävligt roligt. Synd bara att vädret inte var riktigt med oss, det var kallt blött och det började regna så klart.. så de blev en skapligt tidig hemfärd men de gjorde inte så mycket. Idag har jag varit upp till sjuktbanan igen, börjar kännas bättre med bössan nu. Hade inte skotten tagit slut hade jag fixat en serie idag, men träning ger färdighet. Nästa helg är det KM i jaktlaget får väl se om man vågar ställa upp. Var även iväg på första buggkursen idag, riktigt roligt men svårt var det också! I början gick de helt fel, men i slutet så ;) nu ska jag ta de lugnt kolla kläder på nätet och kika film!
 
outfit igår
Macke körde på bag in box!
rökmolnen med gummilukt var inge ovanligt igår kväll, tur att man är van

lördag 12.30

äntligen lördag och ledig, men självklart ska det regna då.. om de endå kunna hålla uppe bara.. :( bion igår var kanon bra, längtar redan till Hamilton 3 kommer ut!! Maten på mulligans smaka riktigt bra, så dit blir det att gå fler gånger! idag har jag och Jan varit och käka frukost på Princess, utnyttjade mitt presentkort jag fick där efter praktiken som snart går ut, så tänkte de var lika bra att passa på. Men de blev inte riktigt som vi tänkt oss, när vi fick reda på att Tom var dålig och var hos vetrinären och Jerry var ensam hemma.. så vi slängde i oss frukosten och åkte hem till Jerry. Just nu är jag hemma och ska städa lite, sola osv. Så ringde Jan nyss och tala om att dom lära avliva Tom, så fruktansvärt tråkigt. Söt lilla mysiga Tom, vila i frid.♥
Får se om de blir nå stockholm senare och bilträff, beror lite på vädret och allt annat.
 
 

Friday i'm in looooooooove

Det är äntligen fredag som jag längtat! 7 timmar kvar till helg, kuuuuung. Igår var jag upp och sköt lite, läskigt att åka iväg själv med bössan nu, ungefär som när man åker iväg med bilen själv första gången efter man fått körkort. Sjukt bra känsla, man känner sig lite stolt över sig själv. Hehe. Pyssla även med massa annat strunt hemma som vanligt.

Gick upp i morse med tröttaste huvudet, segaste kroppen och så lär man skrapa rutorna på bilen :( tur Jan var med och hjälpte till. Hähä
Nu ska jag äta frukost, känns som denna dag kommer gå sakta eftersom jag inte har mycket att göra. Men ikväll blir det mat på Mulligans med fina vänner sen Hamilton 2 på bio.

 

 


Onsdag 20.20

Onsdag kväll och jag ligger i min grymt sköna säng med min älskade one piece! Ska kolla på svenska Hollywood fruar och drömma mig bort en stund. Igår gick jobbdagen i stora drag bra, var till Valbo efter jobbet och tog en fika med Linnea, vilken kvinna aldrig en tråkig stund! Lyckas alltid du Stumpan. Hade dans igår också som jag inte var så jätte peppad på så de gick sådär. Efter dansen åkte jag och myste med min underbara pojk för vi firade en månad, haha wiiiho. känslan att vara nykär är en mysig känsla. Älskar dig Jan<3
Idag har jag jobbet vilket gick sådär, fick fin besök på jobbet av Ida och Linda tur man får lite sällskap ibland. Känns så konstigt att inte träffas varje dag:( menmen. Efter jobbet åkte jag till Borlänge med pappa köpte ett jaktställ och en kolvhöjare till bössan, vapenlicensen kom idag så jag är nu mera ägare av en älgstudsare!! Taaggga älgjakt! Pussass


Problemet med att jobba med 60 gubbar/killar och 3 tjejer...


Måndag 20.05

sitter äntligen i sängen efter dag som vart rätt lång, jobbet gick helt okej lite segt bara när de inte blir så jätte mycket att göra. Råkade tappa telefon i maten idag, är det ovanligt klantigt för att vara mig? Svar nej.. Lyckas med allt så att säga!! Efter jobbet trotsade jag förkylningen och tog en promenad på en timme blev 6 km, började såklart regna.. Skapligt less jag blev då. Men inte är jag bitter jag tog en tur på cykeln över till morfar och mormor efter det och sen en sväng till så de blev ca 6 km det med. Så nu känner jag mig rätt nöjd. Imon är det promenad runt sjön i högbo som gäller sen dans!


Oh no it's monday

På väg till jobbet efter en underbar helg, tack alla inblandade:) dragracingen igår gick helt okej till slut, men bättre går det att bli. Synd att säsongen snart är slut... Nu är förkylningen värre också och jag har lust att slå ihjäl den eller nåt liknande. Men bara köra på, Ulla är utomlands denna vecka så då går det inte att va sjuk inte :D eller går går det väl, men aja :)


Lördag 23.20

Ligger i sängen på hotellet i Stockholm, har verkligen haft en toppen dag. Bröllop måste ju vara det finaste och bästa som finns, kan man bli lyckligare. De är i alla fall jag tveksam till. Allt har varit perfekt idag och gått super bra, varför jag kände mig nervös före för fattar jag inte. De gick kanon allting, kan inte va mer nöjd. Killarna är och kör in bilen så när dom kommer tillbaka blir de väl att sova eller kolla film. Imon väntas hotellfrukost sen dragracing!!! Looooove


friday night

sköööööönt att äntligen få slänga sig i soffan med ett glas cola, fetaste chipspåsen och en film på tv och bara tycka synd om sig själv när man har en liten kråka i näsan. jag har ladda upp med medecin, nässpray och halstabletter och hoppas jag blir bättre till imon. jobbet idag har vart rätt roligt, har åkt hit och dit, fram och tillbaka. Luncha med Ida och Linda idag igen fast denna gång på Restaurangskolan, var riktigt skojigt faktiskt och maten var helt okej! :) trevlans att få komma ut från kontoret ibland, men jag var faktiskt ut på lunchdejt igår med Jan också . mys. nu ska jag ligga här en stund till, sen göra lite tacos och vänta på Jan och Johan så jag får sällskap och äta. puuuuuuuuuuuuuss
 
nya skorna till bröllopet, sämsta bilderna men orka bry sig :D hihi
 
 
 
 

man lever bara en gång och den gången är nu


är det nånting jag vill göra om i mitt liv just nu, så är det att ta studenten! så grattis alla som tar den nästa år, njut så jäääääääääääääävla mycket ni bara kan!! för ni har bara chansen en gång!!! och det är så fruktansvärt jävla roligt!! den bästa veckan och dagen i mitt liv!! tjiiiiiiiiiing




 

i have a good time of my life

sitter just nu med lite tända ljus bredvid mig och lyssnar på musik, skönt att slappna av ibland. (hör inte till vanligheterna). dagen har varit rent ut sagt väldigt dålig.. förkylningen tränger sig på mer och mer och allt blir bara jobbigare att göra, och man blir trött hela tiden och hänging och då blir allt bara fel på jobbet, de suger verkligen.. men det är bara bita i det sura äpplet och köra på! efter jobbet åkte jag till Högbo för att få lite frisk luft och röra på mig tog ett varv runt sjön tog ca 30 min och de är väl 3,7 km runt om jag inte minns fel. nu på kvällen har jag ätit lite kebab med famlijen och Inger, hon åker hem till Mexico imon så vi tänkte ge henne en middag att leva på ett tag då de inte finns "svenskkebab" i mexico. men de kändes ju skapligt fel att smälla i sig en halv kebabpizza efter man vart ute och gått.. illa!! förresten så gick dansen över förväntningarna igår och jag hittade 2 par skor till bröllopet och en grej att ha över axlarna! happy face på mig, bara sjukt pirrrrrrrrrrig nu. tjooooho
nu ska jag krypa ner i sängen och kika en film och ta de lugnt.
 
 

Dansa pausa dansa dansa dansa

efter en dag som varit både stressig och lugn så sitter jag i en bilkö på 1 km påväg till Gävle med Linda (för er storstadsbor är ju bilkö en vanlig sak, men i lilla hålan jag bor så existerar inte sånt shiiiit) så diss på dig bilkö har inte tid med det här :D , vi ska iaf shoppa och äta mat innan dansen drar igång kl sju:) hoppas jag hittar en klänning nu!


Some die young, but you better hold on

Det spelar ingen roll när, det spelar ingen roll vilken tid, det spelar ingen roll vart jag är, det spelar ingen roll om jag skrattar, det spelar ingen roll om jag gråter, det spelar ingen roll om jag är ensam, det spelar ingen roll om jag är med andra. Ingenting spelar någon roll, för exakt varje gång jag hör låten så tänker jag på dig. Det går inte att undvika, den påminner om dig och att du inte längre finns med oss. Det är en låt jag lyssnat på i 5 månader flera gånger om dagen kan jag höra den på radion ibland, men varje gång den spelas stannar jag upp och direkt tänker jag på dig. Ibland kommer en tår, ibland blir man glad. Jag hoppas du har det bra där du är vännen, för det är du värd! Du är saknad av så många. Kram
 

livet är en klättring men utsikten är fin

jag har haft en grym helg, med grymt folk. i fredags blev jag bjuden på god mat hos Ida med henne och Pippen, senare drog vi vidare till Agnes för lite förkaka innan vi drog iväg till Slick, där det var så där. Avslutade kvällen med MAAAAAAAAAAAAAX. super gott. i lördags var jag till Gävle på bilutställning som var sisådär, bättre har jag varit på, men de var god kebab där i närheten iaf!! mat är livet♥ men vi rullade hem tidigt därifrån så vi han ta en powernap innan kvällens bus, eftersom jag hade en pojkvän som väckte mig sju på morgonen och inte kunde sova ;), men kvällen var både rolig och spännande, första gången jag var på streetrace på natten, men de var kul!! igår käkade jag och J fruksot på Maragoni, räkmacka är kärlek!! efter de tog vi en tur till Håkans sommarstuga där han och pappa var och hade fiskat så jag hjälpte dom och filéa fisk sen fikade vi. neee nog om min helg. 
nu har jag småstädat lite här hemma och ska fortsätta med det tänkte jag.
 
imon ska jag jobba som vanligt, ta en tur till Gävle med Linda ska leta efter en klänning ellet ett par skor till bröllopet i helgen pirrig som bara den.. herrejisssses. får inte glömma den underbara dansen som är imon också !
 
Foto: söndags frukost
plastblommor=cheeeeeck
Foto: du ska nog ge mig en plastblomma nästa gång, för jag är inte så bra på de där med blommor.
 

life is just a party so come as you are


don't stop believin

snart helg och en vecka har gått igen, haft en vecka som vart lite upp och ner. jobbet har i stort sett varit kaos hela veckan utom idag, vilket kändes helt okej efter några jobbiga dagar :) som tur är så muntra Emma upp med att käka ute i tisdags, väldigt god mat och bra sällskap. trerätters satt inte så toktigt, Church Street Salon och sen Brända Bocken :) väldigt bra ställen!
idag har jag hämtat bössan som jag lämnat in för att korta kolven, så nu är den min och passar mig ska bara bygga upp den lite sen så! en månad till älgjakten bara, övertaggad tjej!! wiiiiiho
nu ska jag käka och kolla Skilda Världar! puss
 
fin mat med Emma!

roliga jobbet, men en aning att göra:)
jag och pappa var ute och åkte i skogen idag på vägen hem från torsåker, hähä
lite bilder från helgen







 
 

Fart fylld kväll

så fruktansvärt trött så jag råka somna i en timme nyss. Kom hem ca halv fem inatt, kvällen i sig va seg men sista timmarna gick undan och va riktigt roliga. Kom inte in på krogen, stoppad av polisen, pommes krig och ketchup krig på Max och lite annat smått och gott som hände. T ex lyxshake över halva bilen osv. Men kul hade jag! Skojigt att va chaffis ibland. Idag har jag vart upp och skjutit med pappa, gick åt helvete. Har tvättat bilen som tog 100 år, men fick lite hjälp av Robin. Har även myst med finaste pojken också:) men nu är de sängmys för mig själv och skilda världar!:) haft en toppen helg, med en tripp till Stockholm i fredags också.


RSS 2.0