Söndag 12.30

de är redan söndag och jag är sämst på att uppdatera här, hahah. just nu orkar jag bara inte känns de som. Har haft en underbar ledighet än så länge så skönt att bara få ta de lugnt och så göra det man vill göra. I fredags blev det tacos och bio med mina favoriter Jan och Ida ;) hahah. Kollade på Mammas Pojkar helt klart en rolig film men inte den bästa. I igår bar de iväg till valbo sen Uppsala med Jan och Johan shoppade lite gick på Gränby centrum men de blev inte så lång varit. Kvällen blev bara hemma och kolla film äta soppa och jaa. Idag ska jag städa lägenhet, ta promenad, handla och skjutsa föräldrar. Men just nu ligger jag i soffan och kollar skilda värdlar skulle helst göra det hela dagen, dragit på mig en jävla förkylning såhär dagen före nyår. Men isf de spelar väl ingen roll, har ändå inget planerat för morgon dagen... Det suger bokstavligen.. Suck ..

torsdag 19.00

redan torsdag och har hunnit jobbat en dag. Juldagen vart typ kaos beror på hur man ser på det. Startade dagen med tvätttid kl.09.00 och var klar 12.30, 13.00 åkte jag till valbo gick på mellandags rea på elgiganten, siba och media markt.shiit va folk. kom hem runt halv tre.. hoppade in i duschen och började göra mig i ordning inför kvällen (fast orken inte riktigt fanns där) vid 4 tiden kom Idis hit och jag började dricka (då ida började vid ett) hahah. vi fixade oss i ordning och var för en gångs skull klara i tid, helt otroligt. Vi sex tiden kom dom andra och vi gick till Jackson Pop Bar och käkade, riktigt gott tyckte jag iaf. En timme senare gick vi hem till mig drack, lyssnade på musik osv. Vid halv elva drog vi till Lobby och jag var hemma igen halv ett.. Spydde ner min hall osv.. Som tur var kom mitt hjärta hit och tog hant om mig, världens bästa är han!! I vilket fall minns jag inte mer av den kvällen, joo en sak en grön grönsak i min spya.. fin bild att minnas.. Annandag jul låg jag hela dagen i sängen typ kollade skilda världar och städade lite mot kvällen och Jan kom med mat till mig, och efter en stund kom Idiiiiiis och hämtade sina saker. hihihi hörs nu är de snart dags för promme

Kalle Ankas Jul

Ligger hemma i årsunda i soffan och kollar på Kalle Anka har haft en jätte mysig julafton jag och hjärtat vakna i morse och började fixa en ny julskinka och plocka ordning lite sen åt vi ny griljerad julskinka på hårdmacka med tomtegröt och julmust så öppna vi paket och låg i soffan och kollade julkalendern och Astrid Linsgrens jul, helt klart mysigaste julen. Sen drog han hem och jag och bror rulla mot årsunda skogarna. Och snart ska vi till farmor på julbord. Mumsigt.


Jul jul strålande jul

Bästa julen hittills. I fredags högg jag min julgran med Ida och Robin, käkade god mat på kvällen med Jan, Macke och Johan sen klädde jag och Jan granen. Myyyyys. I lördags var de promenad dags 5 km, sen var vi hela gänget upp och hälsade god jul på Mäkis grav lämnade ett julkort. Sen lagade Lillprinsen pizza åt mig och Jan verkligen super god! Senare kom Ida och vi hade mysteriet på greveholm maraton. Kung. I söndags blev de en promenad på 8 km 1 timme och 20 min tog det, riktigt skönt!! Plockade ihop massa tvätt också (eftersom jag har tvätttid på juldagen Jippi). På kvällen vart de julbord hos bäste morfar och mormor och julklapps byte fick en väggklocka och ett "må bra paket" på Karisma Spa, vi spelade även Bingolotto uppesittar kväll. Kuuuung. Vann dock inget


Torsdag 23.15

Nu är äntligen alla julklappar färdiga. Hihi. Inte fatt de vart särskilt många menmen. Det är alltid något, fick julklapp från jobbet idag och fisk, sen fick jag av Catarina osv. Mysigt med jul. Var en vända till Valbo med Ida, Jan och Robin käka på Ikea och kollade julklappar. Träffa på Idas lilla kusin (som en tant trodde Ida var mamma till, hennes kusin är ju bara nio år) hahaha gjorde helt klart min dag. Nu har jag kollat julkalendern och slagit in paket, och nu ska jag kolla Mamma Mia och sova!! Efter en riktigt pissig dag på jobbet. Imon tog jag faktiskt ledigt för att pyssla lite i lägenheten fixa julgran och bara ta de lugnt. Slappa och ladda in för en hård julhelg. Godnatt


Onsdag 22.50

Onsdagskväll och denna vecka har gått sakta.. Bara för att man längtar till ledighet. I måndags gjorde jag naglar och gymmade mycket bra kväll. Igår var jag ut på promenad, boka bord till juldagen och överraska hjärtat med middag på våran 4 månader:) idag har jag vart med Emma i Valbo pratat massa strunt. Och nu ikväll kollat Morden i Sandhamn och druckit glögg


Söndagkväll

hej bloggisssss nu är det redan söndag och jag har haft lite å göra sen sist. Därav dålig uppdateringen. Hihi. Men va har hänt sen sist då, jo jag har vart på gymmet med bäste Ida, vart på julbord med jobbet var roligare än jag trodde iaf. Men drog därifrån vid tio och åkte ut och träffa några vänner istället. I lördags var jag ut till årsunda och hälsade på, var till Köpis och köpte julklappar. Lagade lövbiff med pommes, sallad och bea och käkade med jan och Robin. Sen slog jag in julklappar och efter de mötte vi upp Matilda, Linda och några fler och drog till högbo och åkte pulka och busa och gjorde snögubbe. Sen kom Johan, Kamilla, Jonte och Emil också:) riktigt rolig kväll!!:) idag har jag gjort julskinka, vart på julmarknad i högbo, vart till David och Stinas nya hos och hälsade på med Jan och Johan sen iväg till årsunda. Och nu ikväll har jag och jan laga mat och kolla film. Och Jan åkte hem för en stund sen och nu ska jag sova. Godnattttt!!


är det onsdag?? jag som trodde det var torsdag..

hej mina kära. kan meddela att äntligen är bänkskivan på väg till sin rätta plats. Känns så skönt, synd att mitt kök ser ut som en svinstia just nu men det får man väl ta. hihi bara städa sen. kommer bli kanon när nya skivan är på och sen kaklet!! tackar min bästa pappa och Ove för hjälpen med bänkskivan.
Igår skulle jag och Ida gjort naglar hos Daniella men så blev det inte och inte idag heller. Men jag och Ida släpa oss till gymmer efter många om och men i alla fall vilket var otroligt skönt efteråt. heheh.

Jag tror jag har hela alfabetet

Måndag var en sån där dag, sådär som måndagar brukar va. Lite små seg osv. Jobbet var som vanligt, jag gjorde köttbullar när jag kom hem från jobbet hör och häpna! Men satan va god dom blev. Men tur ingen såg mig eller hörde mig (hoppas jag) medans jag höll på med köttbullarna för de blev både dans och sjungande då! Sen tog jag en promenad mötte Jan och vi gick en sväng sen basta vi, shit va skönt och så länge sen jag gjorde det!!:)


live love laugh

Skönaste söndagen på länge har bara varit hemma och gjort saker som jag gillar tex bakat och kollat på film och bara tagit det lugnt. Har gjort knäck med polkagris, gjort pepparkaksmuffins och håller just nu på att göra tekakor. Sen kommer pojken hit så ska vi ha söndagsmojs med tacos, så gott!! Ligger just nu och kollar på Solsidan första säsongen måste säga att de måste ju vara den roligaste serien, hahah.

söndagsmojs


juljuljuljuljuljul

vilken helg!! hihi. den har vart lugn och skön ingen bänkskriva bytt och inget kakel på heller, kom lite annat i vägen och saker som saknades. men var gör det, jag har ju levt såhär i en månad nu. i fredags köpte jag julklapp åt pojken min, hihi snacka om att de är någon som är nyfiken nu ;) sen på kvällen åkte jag till Storvik och käkade på granliden med Ida och Fanny sen åkte vi till Hammarby med LillSimon och Anton och åkte madrass bakom bilen fyfan va kul det var!! Sen kom Jan, Johan, Macke och Jonte förbi också. Mycket rolig kväll!! Igår var jag ut till hembyn och hälsade på farfar och farmor klippte dom och färgade hår och fick lite mat (KÅLPUDDING NÅGOT GOTT!!) sen var jag hem till mammsen och hjälpte henne med telefon och jaa mysigt att va i hembyn igen! Kvällen bestod av matlagning med Jan sedan åkte vi ut och åkte lite bil med Johan, Johan och Kamilla sen åkte vi till Stoffe och Erik en sväng sen åkte jag hem å sov rätt tidigt. Och nu ska jag julbaka lite idag!! hihi
Håller percis på med lite knäck och lyssnar på julradio ! 

torsdags nöje...

tvätt torsdag.. bokade tvätttid i morse så nu ska det tvättas för fullt ikväll. den börjar kl 6 och slutar 9, så ni vet vart ni hittar mig ikväll om ni undrar ;) har även bakat en kladdkaka nu efter jobbet den är inte riktigt klar än men snart så, sen ska jag göra köttgryta med hassellbackspotatis, hehe. Blir nog mumsigt! Jobbet idag gick bättre än igår iaf. Imon är det äntligen fredag och vi ska börja sätta in nya bänkskivan och sen kakla någon gång under helgen, så blir en lugn och skön helg!! nästa helg är de julbord med jobbet ;) ;) woop woop. nej nu måste jag plocka i ordning tvätten. 
 

ICE AGE hur bra? jävligt bra.

jag och ice age kryper just nu ner i sängen, så fruktansvärt skönt att komma i säng i tid för en gång skull. Idag var jobbet bara jobbigt börjar bli ritkigt förkyld och Ulla med så inte alls rolig tid just nu. Efter jobbet gick jag hem och la mig i soffan, så kom Jan förbi senare och vi lagade lite mat, sen åkte han hem. Och sen efter de har jag städat lite, ingen idé och dammsuga eftersom dom ska in med kakel och bänkskivan på fredag, så jävla taggad!! hihi. nee nu ska jag och förkylningen hoppas att vi mår bättre imon. btw ingen missa väl vattenskadan som var igår tur man hann duscha innan vattnet tog slut, hade blivit jobbigt annars. Var till valbo med Emma igår hittade två tröjor och på g till en julklapp åt Jan. hhihihi. Sen drog jag till Storvik och gymmade med Ida, naaaajs. Sen kom jag hem till dukat bord, hur skönt? Joooo väldigt skönt. :)
 
Love is a bridge between two hearts. Jag älskar dig världens bästa Jan♥

Vilken måndag!!

Jobbet gick sådär så trött och hängig var både jag och Ulla jävla influensa.. Har i vilket fall haft en av dom bästa kvällarna på länge, saknar Kungsberget nå otroligt. Träffade iaf tjejerna därifrån ikväll som jag hade praktik med helt underbart, så roligt vi haft, å skrattat och skojat och pratat massa strunt. Vi hade julmys med glögg, julmust, lussekatter, pepparkakor och en drink. Men nu ska jag kryps i säng efter en kall bilfärd hem men väldigt rolig. Saknar min pojk bara som jag skulle vilja va här och värmde mig just nu. Godnatt


trötta söndag

 
tröttare människa får man nog leta efter... :( usch va trött jag är nu, sov inge bra inatt och alldeles för sent blev det. I fredags var jag Jan, Johan och några fler till Robin "Lillprinsen" för att han fyllde år, blev bjudna på mat och tårta och kakor och jaa en massa gotta. Igår var jag till Valbo en sväng handla lite, sen på kvällen kommer några st hit och vi hade förfest och skojade. Kul var det!! Efter krogen blev de en vända med bil i Sandviken sen Gävle käka på max sen åka hem. helt klart en kanon lördag. idag har jag sovit sovit sovit, vart på julskyltning med Emma vilket påhitt.. haha. nu ska jag ta de lugnt kolla film och så som en söndag ska vara.

RSS 2.0