I feel good, I knew that I would

tisdagen gjorde min vecka till den bästa på länge fick äntligen nyckeln till min efterlängtade lägenhet!! Igår handla vi grejer och fixa lite och idag har vi slipat och spacklat och grejat vart mer jobb än vi räknat med. Men de känns rätt kul att få göra den precis som man själv vill. Längtar tills den blir klar bara!! :) jobbet idag har gått bra vart klar med de jag skulle, var till synsam och lagade mina glasögon osv. Ida kom på lunchen så vi åkte till lägenheten. Hihi. Imon ska vi spackla och slipa och grundmåla och sen blir de nog tapetsera till helgen. Nu ligger jag i sängen helt slut är jag, ska kolls på Gustaf och kolla efter soffa.


Måndag 17.40

Jag är trött och jävligt irriterad, hade det inte vart för att de finns folk som är helt korkade så vore det ju lugnt. Fattar inte hur man kan vara så dum så man ligger mitt uppe i röven på en när det är halt ute, inte konstigt att det händer så många olyckor. Och sen att vägarna är så dåliga, en sak jag chocka mig över idag var att dom ploga cykelbanan innan vägarna i stan? Känns det helt rätt, det tycker inte jag iaf. Borde väl vara tvärtom. Ska bli så skönt att flytta till Sandviken och kunna gå till jobbet. Vart så rädd och arg på vägen hem från jobbet idag så jag satt och skrek, skaka och nästan kunde börja grina. Var nog mest rädd om jag ska vara ärlig, har fan ingen lust att krocka en gång till eller köra av vägen. Så jag tog ut min aggression på att skotta snö när jag kom hem. Nog om min bittra dag jag tycker det är sjukt mysigt med snö har inget emot den, bara glad att den kommit och hoppas verkligen den stannar. Men ser ju faktiskt rätt mörkt ut med att den kommer göra det tyvärr. Igår hade jag en mysig kväll med Jan, käkade chips och kollade på en super bra film. Och jobbet idag har gått bra, vad jag ska göra just nu vet jag inte. Är lite sugen på att baka faktiskt, så kanske blir nå sånt.
 
super bra film!!
 

Redan söndag eftermiddag..

I fredags hade jag super trevligt med Jan, Johan, Robin, Matilda, Linda och Jonathan vi käkade på Max och träffade lite andra folk och pratade och så. Igår tog jag de lugnt på dagen var ut på en promenad i solen och på kvällen blev de middag hos Ida med Linda och Fanny. Sen hade vi lite förfest innan förfesten ;) vi åtta drog vi in till Sandviken till Jonas och vi tolv tiden drog vi till lobby. Hade en trevlig kväll med trevligt folk, kände mig lite mos på dansgolvet dock.. Idag har jag kolla film, packar flyttkartonger osv. Nu ska jag snart in till Sandviken och mysa med mitt hjärta.


kvinnor man kan inte leva med dom och inte utan dom

Fredag och äntligen helg som jag längtat efter att va ledig igen. Samma känsla varje fredag. Jobbet idag gick kanon var så kallt på jobbet så både jag och Ulla tände värmeljus för de skulle bli lite varmare. Nu har jag pratat med Ida i telefon i 35 minuter och städat lådorna i skrivbordet hitta gamla grattiskort från studenten, fan vilken grym vecka och dag!! Nu ska jag fixa lite sen hämta Robin "Lillprinsen" och möta upp Johan och hämta Jan sen blir de Gävle och umgås och käka Max :) ha en trevlig fredag kväll alla för de ska jag ha!

 


Torsdag 21.45

Redan torsdag och vart tog veckan vägen egentligen?? Helt sjukt vad fort allt gott. Jag har egentligen bara jobbat som vanligt och inte gjort så mycket mer, dansat, myst med Jan och idag har jag vart till stadium outlet i Gävle, var till jysk och rusta med och ja till Köpis handla en ny jacka. Nu ska jag krypa till sängs för imon är det fredag och helg!! Så jävla skönt :) och om en vecka har jag nyckeln till lägenheten!! Hihi


Måndag 21.30

vilken måndag!!! Äntligen är papperna på lägenheten skrivna och jag är nu mera ägare av en lägenhet. Känslan är helt obeskrivlig, som mäklaren sa de är alltid lite speciellt med sin första egna lägenheten. Första november får jag nyckeln och allt ska vara klart. Sen tar de sin tid innan jag flyttar in för de ska rustas lite, men det ska bli kul!! :) jobbet idag gick väl helt ok, var en rätt seg dag faktiskt. Jobbar ikapp allt. Har även bytt bromsslang på bilen och bytt däck, fick en 2a på besiktningen förra veckan på bromsslangen, suck liksom.. Men äsch de är ju fixat nu! :D nu ska jag kolla Hollywood fruar och sova.


livet är en klättring men utsikten är fin

Haft en riktigt skön helg, även fast lördagen mest bestod av att städa på firman efter festen i fredags. Men var inte så farligt som sist, pojkarna har skräpt till sig lite kanske. Efter städning blev de pyssla lite hemma, mysa med Jan. Sen kom släkten så vart de tårtmys för att fira mamma och bror som fyller/fyllt år. Vart en jäkla god efterrätt vaniljpannacotta, riktigt gott det. Kvällen slutade med att köra bror till Sandviken, sen stanna jag och Jan hemma hos han en stund och kolla lite tv med hans mamma och en snarkande liten Jerry. Sen tog vi en vända på stan upp till kyrkan och hälsa på Mäki, sen hem och sova. Idag har jag spenderat eftermiddagen i valbo med Jan och Johan kollat på massa soffor, stolar, bord osv. Råkade visst köpa massa julsaker idag också, längtar tills jag får julpynta min egna lilla lägenhet. hihi. kvällen spendera vi här hemma, men nu ska jag krypa ner i sängen och sova. För imon är det måndag och ny vecka!

vanilj pannacotta
snarkande liten Jerry

Markus fina gravsten har äntligen kommit, så fint där nu.
Bröderna bus

Trött Johan?? Du snarkade i alla fall

Lördag 08.40

Äntligen lördag och helg, så var har jag gjort denna vecka då förutom att jobbat. Jo i onsdags åkte jag till storvik kikade när Ida tränade småbarn i innebandy sen gjorde vi slingor i mitt kanske inte syns så mycket, men jag är väldigt nöjd!:) i torsdags var jag till Ikea handlade massa saker till att flytta, var med i budgivning på en lägenhet och vart högsta budare vilket innefattar att ja så gott som äntligen hittat min lägenhet, ska skriva papperna på måndag! Sen var jag och älskling och käkade två rätters på Jackson Pop Bar vilket ställe, de rekommenderar jag!! Vi myste till lite av anledning för de var 2 månader, shit va tiden går fort.
I fredags har jag stressa så om hyena efter jobbet för de var firma fest, de har lagats mat och förberetts halva dagen, vart en lyckad kväll med god mat, roliga lekar och trevligt sällskap.


Tisdag 20.30

äntligen är älgköttet klart för i år, de ligger nu i tryggt förvar i frysen. Underbar känsla och veta att de är ens egna ;) dagen i stort har varit bra, drygt och jobba ikapp allt på jobbet bara. Men annars så. Missade dansen idag pga älgköttet också, väldigt trökigt. Menmen. Nu ska jag kolla sex and the city 2, gröt klart en av dom bästa filmerna!!


Oh, jingle bells, jingle bells, Jingle all the way

Måndag igen och första jobb dagen efter en veckas ledigt, hade så mycket och göra idag så dagen gick fort. Kändes inte som jag han med någonting fast egentligen var det rätt mycket som blev klart. Vilket kändes skönt. Imon väntas en riktigt trök dag då jag ska sortera in alla fakturor som kom förra veckan.. Ulla hade skrivit 150 ordrar medans jag var borta, en hel del det. Imon får vi även älgköttet så kvällen imon kommer bestå av att skära kött! Idag efter jobbet var jag och pappa iväg och kollade på en lägenhet som kändes helt okej, lite små pyssel på den bara. Men mäklaren skulle ringa mig på onsdag eller torsdag och berätta hur det går, verkar som en till är intresserad så blir nog budgivning. Sen har vi pysslat lite hemma, kastat skräp och pantat burkar, kollat bilen för besiktningen på torsdag. bläää. Nu väntar jag på mat kåldolmar blir det, mummmmms!! Sen kommer gofisen hit också :)
 
högen med post, bara fakturor..

Pensionären som har för lite och göra om dagarna, morfar och en annan satt upp plogpinnar efter våran väg idag, ser ju hur det slutar.. ;)

don't stop believin

sitter här och lyssnar på julmusik igen, förstår inte riktigt varför jag gör de hela tiden. Men de är så mysigt!! :) har sovit ca 2 timmar här på eftermiddagen nu efter lunchen, väldigt skönt kan jag lova. Igår kväll körde jag mor och far, var ut och käka med Jan, Johan och Marcus på Jackson Pop Bar, riktigt fin mat tycker jag och dom andra var nöjda med. Efter det åkte vi och hälsade på fyllekajjerna i Storvik (Linda och Ida) som satt helt alone i Idas lägenhet, haha sötfisarna! Dom var ju lagomt packade när vi åkte därifrån. Haha så roliga! Efter det körde jag hem päronen till årsunda, tillbaka till sen Sandviken för att sova hos Jan och samtidigt körde vi hem Emma till Forsbacka.
Idag har jag varit ut i skogen igen och jagat rådjur med pappa, Peter och Ingemar. Rådjuren var nära mig två gånger, men såg dom aldrig.. Ovanligt. Men det var skönt. Nu ska jag bara ta de lugnt, innan en hård arbetsvecka börjar med mycket jobb efter en veckas ledigt.

va gör man..

Insett ren fakta nu, hur ska jag kunna flytta till en etta som har en bastu full med kläder (klänningar och toppar) + en garderob med kläder byxor, tjocktröjor, strumpor, trosor osv. Jag hade 45 skor varav jag kasta 10. Jag har minst 10 olika jackor och runt 15-20 väskor. Hur fan tänkte jag nu..

Blev en riktig rensar dag, ska hugga in på alla kläder nu!


Lördagsnöje, packa flyttgrejjer

Har hållt på i tre timmar och kollat i kartonger och packat flyttgrejjer, satan i gatan va mycke saker jag har. Har nästan allt jag behöver för att flytta, i alla fall väldigt mycket. Det som är saknas är soffa, soffbord, matbord, tvbänk och hyllor men de får vi ta när jag väl hittat en lägenhet!! Men i stort sett finns allt annat, bara micro, elvisp, damsugare och lite andra små saker som fattas. :) Känns helt otroligt att jag har så mycket saker, bara hoppas jag hittar någon lägenhet snart. Har beslutsångest på hur jag ska göra, vart jag ska bo osv..Nej nu ska jag duscha och grejja lite, sen ikväll blir det att vara fylletaxi till mor och far.

Lördag 10.50

Tröttare tjej får man nog leta efter, helt slut efter en veckas älgjakt och de känns grymt skönt att få ligga i sängen efter 5 dagar i skogen. Veckan har varit grym och jag ser redan fram emot nästa år!! Dock sköt vi aldrig fullt igår utan vi har fortfarande en kalv kvar vi ska ta nån helg framöver. Igår kväll var jag till Ikea en sväng hittade massa saker jag vill köpa nån dag, så de är nog inte omöjligt. Kvällen slutade med att kolla nya Johan Falk hos Jan, sen hemfärd för stackarn jobbar helg. Och nu ligger jag i sängen och kollar på Liza Marklund :)


klänningar från nelly, kanske nyårs klänning någon av dom

Little Mistress - Chiffon Trim Shoulder DressAx Paris - Drop Back Chiffon Dress
Oneness - Marissa Chiffon DressAx Paris - Embellished Bandeau Dress
Ax Paris - Embellished Bandeau DressAx Paris - Embellished Waist Drop Dress
 

Torsdag 18.25

Ibland undrar jag verkligen va de är med mig och fåglar.. Som jag skrev till Ante idag jag borde nog bli fågelskådare, för det är då dom enda djuren jag har runt mig hela tiden!! Fast idag var de några älgar i närheten men självklart i den täta skogen så jag inte såg dom.. Men lite mer spänning på det nya passet, men imon blir de tillbaka till de gamla och självklart ska grillen med!! ingen tvekan om den saken. Och tråkigt nog vart det en älglös dag helt, skulle va kul om vi sköt klart så vi kan jaga lite rådjur istället.
Btw i tisdag när jag var med Emma i valbo köpte jag en klänning till julafton (jag vet det är typ 2 och en halv månad dit) men den var mörkröd och jätte fin. Så idag när jag kom hem från älgjakten började jag leta nyårsklänning på nelly, kan visa några sen som jag vart sugen på. hihi. nu ska jag sätta mig på träningscykeln en sväng och sen sola! Ha en trevlig torsdagkväll. puss

73 dagar till julafton


Onsdag 17.48

Börjar äntligen få upp värmen i kroppen igen, var en rätt kylig dag. Frös lite till och från hela dagen, berodde mest på hur vinden låg.. Men såg inte en älg på hela dagen, och inte var dom i närheten. Men fick som sagt en kviga och en kalv till slut. Efter många om och men, stackars lilla kalven vart de nog bara köttfärs av för den vart skadskjuten så de blev så många skott på den. Menmen. Imon verkar det som jag ska få ett annat pass, men vet inte vilket än.. Satt så offside idag, så de hände ingenting och kom inge djur heller. Nu väntar jag på Jannebanan, så ska vi äta lite mat och göra nånting. haha vet inte riktigt vad.
Btw fått nå fel så jag sitter och lyssnar på julmusik, tänk att de snart är jul igen. så mysigt!!
 
 

Only you know better, You make decisions on your own but we’re still here

 

Onsdags dag 3 i skogen, skogsmulle är bäst

Kalla onsdag morgon, fick börja dagen med att skrapa rutorna på bilen. Inte särskilt roligt. Nu sitter jag ute på pass, sitter för första gången själv, annars har pappa vart med dom två första dagarna. Igår såg jag inte en älgjävel, förutom en dö i slakteri, och igår var de ett riktigt grisväder. Träffade även världens bästa Emma igår och gav hennes födelsedagspresent. Hihi. Och sen blev de dans också.
Nu ska jag hoppas att de kommer någon älg, går rätt segt. Vi har fått en kviga idag men nu är de mer dött än i graven. Hör dock en hund nu. Knakade en hel del här i morse trodde de var en älg, men visade sig va en stor fågel som var för fet så grenarna gick av när den satt sig. Haha suck


Live your dreams, don't dream your life

vilken första dag det har varit!! han bara sitta på passet i 20 min så såg vi en älg, dock sprang det på rätt bra och vi såg bara ryggen av den. Sen 20 min efteråt det ropar jaktgrannen 50-100 meter bakom ryggen att vi ska se upp för en tjur som va på gång. Nästa sekund smäller det av bakom ryggen på en, skapligt man höll på att skita i byxan. Så vart de tyst och vi hörde älgen flåsa och nån sekund senare så smäller det igen. Sen fick vi gå över och hjälpa han ta ut den, vilket var väldigt nyttigt för mig att se och kul när det var första dagen. Sen ca 2 timmar framåt var de lite älgar på avstånd och hunden hördes. Men efter det var det helt dött vid oss. Men en två stora älgar fick vi idag iaf, en vid passet jag ska sitta imon. Nu ska jag kolla film och ta det lugnt. :)


Tröttaste söndagen ..

börjar äntligen känna mig som människa igen, vart en hel del för mycket alkoholhaltig dryck igår. Men kul hade jag av det jag kommer ihåg. Haha sällan. Kvällen slutade på lobby sen Donken och efter det sängen. I morse mådde jag fruktansvärt dåligt. Men idag har jag vart på jaktmöte inför nästa vecka, sen handlar massa mat till imon och resten av veckan. Imon börjar älgjakten och jag är sjukt taggad och nervös!!! Hihihi. Nu ska jag fortsätta städa så de blir klart:)


ett gott skratt för länger livet

Det är lördag solen skiner och det är blå himmel, och jag har spenderat dagen i skogen och sen på crossbanan med bäste Linnéa, hade verkliegn super trevligt. Så skönt!! var riktigt roligt att va vid motorstadion igen, stället som kändes som ens andra hem förr. haha. igår hade jag en lugn och trevlig myskväll med Jan, lagade mat och kikade film. Snart ska jag resa mig ur sängen och börja fixa mig för kvällens festligheter. Ska fira bästa Ida som fyllde 19 år igår. HIHI grattis igen IDIS fast i efterskott då.
 
myskväll

bild från crossbanan idag, bråkade lite tallen där som blåste ner tusentals barr på en..
 

Nobody can go back and start a new beginning, but anyone can start today and make a new ending

Jag har haft en toppen dag, känner mig riktigt nöjd faktiskt. Jobbet gick bra, börjar känna mig piggare med förkylningen. Vilket är otroligt skönt. Var och kolla på lägenheten men tackade nej åt den då det inte fanns någon balkong. Hur ska en tjej från landet klara av att bo i en lägenhet utan balkong liksom.. Haha. Dröm vidare om de. Har anmält intresse på en annan nu istället. Hehe. Var och fixade present med tjejorna efter jobbet, kuuuung tagga lördag! Efter de var jag med Jan en stund och käka sen gick vi genom hela Sandviken och köpte gravljus sen gick vi och tände det hos Mäki. Kan inte fatta att det redan gått 6 månader, sen värsta dagen i mitt liv.. Kan inte förstå att du vart borta så länge, himlens finaste ängel. Du är så saknad!
Nu ska jag sova sen upp och jobba sista dagen innan en veckas ledigt.


never give up your dreams, you gonna get there someday

Onsdag kväll och det känns som allt börjar ordna till sig nu. Ska iväg och kolla på hyres lägenhet imorgon hoppas den är fin och så,står först på den så det känns toppen om den är bra för då blir det nog flytt så småningom. woopwoop
Idag har jag jobbat som gick rätt så bra faktiskt, kändes skönt. var ut och kollade på älgpassen efter jobbet med pappa. Till det ena passet var de lerväg som hette duga, trodde seriöst pappa skulle köra fast. Och det andra passet hade blåst omkull.. Inte alls roligt, det betyder att jag måste ut i skogen igen imon men ha mer hjälp. TAGGA 5 dagar kvar!

ska lägga mig och mysa till mitt nya inköp jag gjorde i valbo igår på Ikea råkade visst följa med en bh, 6 trosor och ett linne hem också
och självklart fick Jan stå för maten åt mig och Linda, kul att ha en pojkvän som jobbar på Ikea
 
 

JAG VILL ÅKA TILL SOL, VÄRME & BAD

 
 

livet är en dans på rosor, men en dans med svåra steg

ny vecka med nya tag, förkylningen biter i fortfarande och jag är trött och hängig. men piggare än förra veckan så nu är det jobb som gäller om jag ska kunna va ledig nästa vecka. WOOPWOOP en vecka kvar så är min första dag på älgjakten över. kan inte fatta att de är sant, att jag faktiskt ska vara med själv jag som alltid såg upp till pappa på de när jag var liten. hehe.
var som sagt på hästhoppning igår, vilket var roligare att kolla på än jag trodde. var en skapligt stor tävling som gick i lilla Gävle där de var elit ryttare och ryttare som tävlar i OS med. Så de kändes rätt bra att sitta som vip gäst och äta exotiskplanka. på kvällen myste jag / somna med Jan. haha synd att ingen av oss kunde sova på natten istället..
nu ska jag nog dra fram dammsugan tror jag ..
 
 
 
 

RSS 2.0