whoopwhoop




lördag men inte vilken lördag som helst

äntligen helg och jag känner mig bättre i förkylningen. Sitter nu på bussen ner till Stockholm med mina gosisar, kommer bli så kanon det här! Vi ska shoppa lite, äta god mat, gå på November Lights (en inomhusfestival på Tele2 arena) och sova på hotell. Skönt att åka iväg och göra något roligt. Ha en riktigt trevlig lördag allihopa för det ska jag ha!! :)


gjorde en kalasgod bananpaj i torsdags hade bananer över som va bruna ville inte slänga dom så gjorde paj av det. super enkelt och super gott!

puss & kram
Malin


en ny start, ett sista försök

Hoppas du blir glad nu min kära vän Emma!!
Tänkte ge detta bloggande en sista chans har varit skönt med uppehåll då jag känt att jag inte haft tid. Men nu på slutet har jag saknat det lite till och med. Tänker inte dra någon historia om vad som hänt, utan vi kör från nuet.

Förkylningen har nått sin topp med snuvan, min näsa svider... och jobbet går ju inte som en dans på rosor såna dagar. Jag har redan börjat julpyntat satt upp nya ljusstakarna vi köpte i Ullared så jäkla nöjd med dom!! Idag köpte jag en ljusslinga till balkongen, så mysigt med jul! Har även bakat muffins och småkakor idag, förstår inte att de kan vara så roligt att baka. Nu ska jag krypa ner i sängen efter att ha kollat på Kniven mot strupen och Efterlyst.

puss och godnatt /Malin




RSS 2.0