Skön lördagggg

Sitter i torsåker hos Simon, ska käka 3 rätters med hans familj för hans pappa gått i pension. Så de blir nog mys!:) har kört morfar och mormor till Sandviken i moffas gubbvolvo med automat låda! Helt underbart med de!! Nu ska jag fortsätta busa och mysa med Strumpan!


godmorgon världen

idag är det lördag, hur tråkigt väder som helst såklart.. när man är ledig då blir de skitväder, en helt vanlig dag helt enkelt. igår åkte jag till Gävle med broder efter praktiken, handla lite mat osv. Senare på kvällen blev de tacomys med bror och Simon sen somnade jag vid nio ungefär.. på en fredag skaplig nörd jag är. men kollade film och sen vart de svart. sov 12 timmar så nu är man utvilad! nu ska jag äta frukost och fixa lite hemma, städa och cykla osv.

läste på fejjjjjan också att de är 30 dagar kvar till Turkiet, fyfaaaaaaan va skönt!!!
sol & värme♥♥♥

Nattmössan sitter fortfarande på

Trötta fredag morgon. Helt slut! Har sista praktik dagen idag, känns faktiskt konstigt att säga, sen är de tillbaka till skolan som gäller. Känns feeeeel. Igår hade jag kväll med Viktoria och Anna var en skojig sista kväll och nu är de sista passet med Matts , ja va säger man. Lite segt att stå här, när solen skiner så fint! I helgen blir de lugna puckar, och på måndag är de avslutningsfest blir nog bra! Nu ska jag fortsätta att inte göra nånting här!:)

Varsågod mamma jag har gjort de du bett om! Tack o hej


Idag är en sån dag då jag ska ligga still och inte göra nåt

Som sagt de är inte min dag idag kan jag säga, först går kylskåpet sönder, pannan är cp och brinner Inge bra fick knappt fart i den. De regnar och jag ska tvätta fönster.. Kommer väl sluta med att jag ramlar ner när jag tvättar..
Igår var de en bättre dag iaf, va till skolan med Ida skrev lite papper och prata, var till gymmet och körde ett pass där, cykla på morgon innan. Och sen blev de kungsberg och kvällspass med Ankan. Nu ska jag fortsätta min dåliga dag

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/959708/images/2012/pic_195872631.jpg" class="image">


Visste du att alla grönsaker är inte gröna

För er som inte vet så vann älskade SAIK igår! Helt kung dom är. Idag har jag haft en bra dag, mycket skratt och skoj på praktiken, fick åka skoter med Viktoria och Anders till toppen på Kungsberget, trodde jag skulle dö. De gick ju inte sakta precis, höll i mig så hårt så jag var alldeles röd när vi kom ner. Men de var kul:) vart ett efterlängtat gympass och nu ska jag hoppa upp på cykeln efter en go bit mat!

Bild från toppen och på Viktoria som flyttar dom lätta träpallarna i lodgen


Sköööön söööööndag

Hej alla glada. Äntligen hemma efter en shopping runda i Falun med Ida och Matilda, blev lager 157 och gå lite på stan, samt god kebab!! Lovely söndag helt enkelt, handla en one piece, jeans, linne, blus och ring;)
Hittade ett par skor till balen, men fanns så klart inte i min storlek..:((
Nu ska jag mysa i min one pieceoch kolla SM final i bandy! Heeeja SAIK!!<3


Vilken underbar ledighet!!

Firade min lediga helg igår med kyckling i ugnen med vitlöksost och bacon samt klyftpotatis till de! Vart en aning gott kan jag säga. Somnade rätt tidigt med Simon, han kolla på en film iaf!:) Nu är de lördag och jag har fullt upp, har solat och ätit frukost. Nu ska jag dammsuga och tvätta fönster. Klockan ett är de mat hos farmor! Myyyyys och gott! Min favorit får jag, farmors hemma gjorda köttbullar<3
Sen väntas en lång promenad och massa plugg.


Små ting påverkar små hjärnor

Lika bra att avslöja direkt, de vart inge gym eller promenad igår:( hade en ta de lugnt dag istället och jobbade 3 och en halv timme. Så jag slapp göra de i helgen :) men idag ska de fan bli gym och promenad!:) nu är jag på väg till K för att ha sista dagens praktik för denna vecka. Sen är de bara två veckor kvar! Pussssssss


Kung fu fighting

Godmorgon, sitter på bussen till Kungsberget lite monligt men solen lyser ändå. Så lyssnar på musik som får mig att längta ännu mer till sommaren :) har precis lekt syjunta eller va de heter, försökte sy ihop tröjan för jag hade ett hål, vart kanske inte så snyggt, men bättre än ett hål iaf!:) senare blir de promenad och gym! Igår vart de 2 mil på cykeln 45 min tog de, skapligt ont i stjärten idag kan jag lova!

Hålet har varit där de svarta sträcken är, haha ser ju gräsligt ut


Sooooligt väder

Hemma efter en ja lite rolig dag. Börja i morse när jag öppna dörren och skulle åka, å vilket underbart väder tänkte jag så möts man av lukten koskit, då har alltså grannen vart ute med de på åkern igen.. Lukta inte glass och godis.
Praktiken gick bra, hade lite att göra så stod och dregla över lyxhus/lägenheter i Stockholm och new york... plus att de var 18 grader ute i backen helt sjukt varmt!! Och lite avis man blev :(
Gymmet gick kanoners lite små segt bara, var där i 45 min iaf, åkte därifrån och tänkte jag måste tanka och va glömmer jag jo tanka bilen.. Tänker men jag tankar i årsunda istället då och va gör jag, jo åker förbi macken.. Älskar mig själv ibland! Nu ska jag hoppa upp på tränings cykeln och cykla lite :)


Live your life

Kvällen är här, jag kom nyligen hem från praktiken, hade en lugn och trevlig kväll med Johanna. Blir så avis på hennes stora runda fina gravida mage.. Åååh. Ja i vilket fall hade jag no life på vägen hem så jag räknade alla bilar jag mötte kom upp i 31 bilar, 2 lastbilar och 1 buss.. Varav allt utom tre bilar var mellan Kungsberget och Sandviken.. Ett stort bevis på att Årsunda är öde... tyvärr gott folk men så är det. Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla film! Imon väntas förmiddags pass


Lev ditt eget liv, för du ska dö din egen död

Ny duschad och fräsch efter en lång promenad på 6 km tog en timme och gå:) så de får bli dagens träning för nu ska jag och bilen rulla upp mot Kungsberget! Provade bal klänning idag också med skorna till som jag hade och de vart väl inte så bra. Så ska leta efter nå andra :) de roliga var iaf att klänning blivit lite för stor runt brösten osv och de känns ju rätt bra att träningen satt sina spår nånstans iaf :) hihi

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/959708/images/2012/pic_194743051.jpg" class="image">


När man är ute på djupt vatten är det klokt att hålla munnen stängd

redan tisdag på denna vecka, fast jag var stup säker igår att de skulle va onsdag idag.. förvirrande att ha parktik på helgen... men kvällen igår gick rätt fort fast de inte var nå mycket folk, tur man får jobba med härligt folk så tiden rinner iväg! :) nu sitter jag hemma med världens träningsverk från igår, helt sjukt va jag har ont i stjärten och benen.. haha men de är bra! nu ska jag snart ut på en lång promenad runt i Årsunda och sedan tror jag de blir gym. ska hinna plugga religion också tänkte jag.. får se vad som hinns med! :)

saknar sommar och mitt blonda hår...

Storm ute nu kan man säga

Sitter och fixar lite skivor till bilen så jag slipper lyssna på radio.. Så drygt med all reklam som kommer och förstör.. Ska snart åka iväg till gymmet, inte ett dugg sugen men efteråt kommer de kännas så bra att jag ändå gick dit!:)
bjuder på några fler bilder från dom yngre åren


mondaaaay morning

godmorgon på er. har solat, ätit frukost och fixat lite här hemma. nu ska jag hoppa upp på träningscykeln och cykla en stund och samtidigt kollar på The Hills, hehehehhe blir kanon bra det! tänkte ta en promenad idag men vakna upp och kolla ut genom fönstret och insåg att de var snöstrom... uscha...
senare blir det iaf gymmet och sen praktik ikväll!

Äpplet faller inte långt från trädet

Nu ska lilla jag krypa ner i sängen och kolla på full frys! En helt otroligt rolig serie som man inte kollat på, på länge. Ska även fundera på min att köpa/göra lista som behövs nu.. Innan man åker till Turkiet och innan balen och allt som har med studenten.. :) sjukt taggad!!!
Inköp/att göra lista
• köpa balskor
• boka tid för att sy upp klänningen
• köpa shorts svartaaa
• köpa jeans eftersom jag haft sönder två par på en vecka...
• boka tid hos frissan (färga håret)
• plugga religion..
Tror faktiskt jag glömt nåt.. De känns så iaf, får fortsätta fundera nu!

Ni får nöja er med en gammal bild på mig själv! Haha


Söndag kväller

Trött som många andra är jag idag. Hade en kanon dag på praktiken, fanns mycket att göra vilket var super kul. Så är nöjd med det, har nyss ätit pappas goda fläskfilégryta och nu ska jag kolla så ska de låta! Lite pensionärs varning kanske ;) ska hjälpa mamma med Facebook också... Suck
En väldigt fin bild på Facebook från dagens lugnare stunder i Kungsberget!


Minne som en guldfisk

Godmorgon uppe i skaplig tid denna söndag för att hinna äta frukost med familjen innan dom åker och innan jag åker på praktik nu. Igår kväll vart de en trevlig ikväll med mat, maten var sådär.. men sällskapet var de väl Inge fel på direkt. Nu ska jag göra mig klar och åka upp till Kungsberget !


life is just a party so come as you are

sitter nu hemma i sängen och kikar lite klänningar till studenten, efter ett skönt gympass med ida! samt fyllt i luft i däcken på bilen efter många om och men.. hur svårt kan de va egentligen tycker man ju.. hahah ja jag ska uppdatera min Iphone också och sedan käka på Living Room ikväll :)
lite smakprover på klänningar till studenten, har inte kommit så många vita snygga klänningar än tycker jag..
Elise Ryan - Twisted Mesh Jewel Neck DressElise Ryan - Mesh Double Trim Dress

Sagt de många gånger förut och säger de igen, de finns då människor till allt

Som sagt lördag idag, kom precis in från en promenad på 4.2 km till och med så Simon följde med. Men de får jag tacka hans pappa för! Så sjukt lat han blivit.. Haha illa är det. Nu ska jag vänta på att Ida vaknar till liv så blir det gym! Ikväll ska jag bara taxi åt mamma och pappa :) men nu väntas bus med världens bästa katt!


Dax för fredags myyyyys

Hej käraste blogg, inte riktigt haft tid att skriva men har iaf gjort nytta! Igår blev nästan hela listan gjord dock vart de lång promenad med Ida i högbo istället för gym. Men all städning blev av! Kände mig som en hemmafru faktiskt.. Idag har jag tvättat två bilar, jobbat fyra timmar vart på gymmet en timme. Skön fredag helt enkelt med strålande väder! Nu ska jag ha fredagsmys med Simon och strumpan !


Så irrrrrriterande att inte kunna sova

Blir så trött på allt när jag inte kan sova fast jag har sovmorgon... Har eftermiddag idag så ska göra en lista med saker före det. Haha. Började dagen med en stadig frukost iaf, en tallrik gröt, en hårdmacka med ägg och ett glas juice. Nu ska jag vila magen lite sedan är de dax
•Dammsuga hela huset
•torka golvet uppe
•städa toan uppe
•städa ordning mitt ruum
•ta en powerwalk
•sola
•duscha
•laga mat
•gymma

Ja de var kanske dax att börja nu!


börjar redan räkna dagarna...

Idag är en toppen dag, känner att även fast allt skit händer. Så finns de ljusa dagar då livet leker som idag! Puss på allt. För man har ju saker att se fram emot!

40 dagar till skjutbanan öppnar
48 dagar till vi flyger till Alanya
65 dagar till studentbalen
89 dagar till studentveckan börjar
93 dagar till STUDENTEEEEN
96 dagar till de riktiga arbetslivet börjar
310 dagar till jag blir 20!!!



Blir så trött på mig själv när jag försöker missa hålen i vägen men istället kör ner i dom..

Som rubriken säger, jag är då helt otrolig. Haha. Haft en toppen dag iaf, praktiken gick bra var kanon. När jag slutat vart de promenad med Ida i högbo 40 min 3.7 km, helt okej känns de. Och så gjorde jag ju de där jävla jägar provet som jag trodde att jag inte skulle klara, men tro det eller ej jag klara det!! Så underbart skönt!! Och så han jag med ett gympass på 45 min. Livet lekeeeeer. nu ska jag kika film och vila!


Har man viljan kan man allt

Dagen i ära är i snitt likadana som alla andra, åkte bil upp till praktiken insåg att en lykta från min gamla bil låg kvar i diket och skräpa. Insåg att de är tre veckor sen imon, snacka om att tiden går fort. Var till gymmet efter jag slutat, körde muskler i 40 min och nu är jag hemma ska plugga massa nu för imon håller vi tummarna!!!! Ska ta en tur på cykeln inne sen också! Mycket som ska göras.

Här kommer en bild på nya fina bilen som blivit döpt till gubbjäveln eller lillagubben inte bestämt mig än riktigt..


ett gott skratt för länger livet

vilken dag.. hade tok mycket att göra på praktiken, eller hur var det egentligen ;) de var snarare hur dött som helst. men va gör de när man va med tokfian Angelica! haha. mådde inte super bra när jag åkte hem från praktiken, så sket i gymmet och åkte hem och sov en timme.. men mår fortfarande inte så bra.. men har i alla fall pluggat ett till kapitel i jägarboken, ska plugga lite mer snart! måste bara äta nånting först är så himla hungrig!
sen skulle jag gjort de jag dragit ut på i över en vecka nu.. men de är jobbigt och ju längre tiden går ju jobbigare blir det. så måste ta mig i kragen och ringa!! tvinga mig någon!!!!!! ..What dosen't kill you makes you stronger hörs
image description


bilder från i lördags!
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
prisbordet var ju inte direkt litet.. hehe

Då var man uppe igen, ny vecka med nya tag

Femte veckan på praktiken också, helt sjukt vad tiden går fort! Sitter nu på bussen och njuter av solen, till och med så skinnjackan åkte på idag! Vårkänsla på hög nivå lär jag säga! Idag är de gym och massa plugg som gäller!! För på onsdag är det prov!! Fan va jag ångrar att jag inte pluggat mer.. Hörs


Trött söndag

Jag har då världens bästa släkt och jag är grymt glad för de! Är rätt sliten idag, men jävlar va kul de var igår ändå!:) kul att få träffa massa gamla vänner plus nya. Tror jag kom hem vi tre fast jag har närmast hem. Haha. Nu är jag på väg hem från Sandviken har vart och jobbat fyra timmar nu, var inte de roligaste idag precis.. Men nu ska man hem och vila ut mig för morgon dagen!:)


Lördag morgon

Godmorgon härliga människor. Igår hade jag en trevlig kväll med familjen och Simon. Och nu Sitter jag ute på sjön med jobbet och har fisketävling, Inte helt fel. Hoppas bara solen kommer fram lite mer nu! Synd bara att ett lag har fått 5 fiskar och resten inga! Haha kul. Nu ska jag fortsätta pimpla


Fredag=helg=ledig

Fredag eftermiddag och klockan är sisådär tre. Jag står vid bussen i Kungsberget så klart är jag tidig vid bussen, och de går isbjörnar här snart.. Väldigt kallt här kan jag säga, blåser på tok för mycket. Och tråkigt väder är det. Haft en bra dag iaf, förutom mitt ryggslut som gör en aning ont så längtar efter sängen nu!!!
Har fått dragkrok på min bil idag också som jag ska hämta i Sandviken nu, hihi höra senare!


Sliten Brutta sova som en stoooock

Vart en helt okej kväll idag, kanske lite drygt att alla ska käka samtidigt så klart. Men blir man förvånad, nej inte direkt. Haha. Nu är jag trött som människa och hoppas på några timmars sömn om jag kan varva ner nån gång.. Lite uppe idagen eller vad man säger. Klockan ringer 06.20 så godnatt gott folk

Angelica vart tog allt diskmedel vägen? ;)


Saknar min gamla bil, den var fan 100 gånger lättare att parkera..

Jag har väldiga problem att parkera i vanliga fall och hur tror ni de blir att parkera med en fet A4 då?? Suck.. Undrar faktiskt vart min Lillpärla är nu, är den redan mos är den i bilhimmelen nu? Haha satan va tönt jag är. And i love it.
Till nå vettigt jag han faktiskt klart allt jag skulle ha klart idag innan praktiken, läste ett kapitel i boken gick i 45 min (fast de var storm ute) måste blivit nå fel på mig eller nåt..

Gamle Putten <3


Pangbrudar har jägarexamen hihi

Godmorgon älskade människor. Jag har ett fullspäckat schema idag som vanligt, än så länge har jag sola och ätit frukost. Nu väntas plugg i största boken, en promenad och dusch. Sedan Sandviken för att leta present åt Linnea ( i sista minuten, jag vet..) hon fyller för Guds skull idag. Så Grattis för tredje gången Linnea!!:) hihi.
Bara för att visa ännu mer att jag är tokig så kan jag berätta om min korkade dröm.. Jag drömde iaf att jag och mina friends blev jagad av nåt "ont gäng" som ville skjuta oss osv. Så vi flydde från land till land men dom hitta oss ändå. Eftersom korkskallarna använde telefon, ja men iaf de sista som hände va att vi kom till nå militärer och gömde oss, men de onda gänget döda alla dom, sen vakna jag. Tur var det kanske. Jag borde nog sluta kolla på Wallander, Beck, Irene Huss osv... Haha
Nej nu måste jag plugga ! Nu vart de sådär långt igen..


Carpe diem

Äntligen får jag ligga i min säng och vila! Hehe. Som vanligt praktik, (kan inte va kul att läsa om de varje dag) haha. Kom på mig själv idag att de va första gången jag åkte själv i bilen upp till Kungsberget, och då är de prick två veckor sen.. De var faktiskt lite läskigt..
Och idag blev det ett efterlängtat gympass på 40 min med Ida, som jag längtat efter! Och va bra de kändes, förutom att jag har ont i ryggen nu så kanske inte va så bra ändå.. Vart en promenad idag högbo på 4.7 km också. Helt underbart! Nu ska jag mysa med ljus och kolla halv åtta hos mig och Sveriges mästerkock! Fan vilket långt inlägg de blev..


Man lever bara en gång och den gången är nu

Godkväll gott folk! Dagen i ära har inte varit särskilt speciell en helt vanlig vardag kan man säga. Lugn dag på praktiken igen, tråkigt men rätt skönt att de inte alltid är körigt. Blev att sova hos hjärtat i torsåker idag och de blev en powerwalk här på 40 min och gissa vad jag gick inte vilse!! Trodde faktiskt jag skulle lyckas med det. Nu ska jag duscha sen krypa till sängs och kolla film!


Jag trivs bäst i öppna landskap nära havet vill jag bo..

Var tog den så kallade våren vägen.. Gillar inte skrapa rutorna på bilen.. Jag blir ju bara sen... Men här sitter jag på bussen ändå. Tur man lärt sig planera lite iaf. Haha. Nu ska jag njuta den sista biten till kungsberg av en ost macka, musik och solen :) livet är inte så dåligt trots allt.
Världens bästa pappa får stå för bilden i detta inlägg!!


Doesn't mean I'm lonely when I'm alone

tror jag suttit ca 3 timmar idag för att få till bloggen.. och sen helt plötsligt utan att jag gjort nåt så blev den som den skulle. haha jag säger då det, jag är då värdelös. skulle plugga med pappa ett tag med jägargrejjen vilket inte gick så super bra idag precis.. haha åh. jag hatar verkligen plugga, har inte ro till att sitta å läsa.. men dock måste de göras, för nu är provet bokat till nästa onsdag! wiihoo nej nu ska jag sola lite, sen hoppa in i duschen och kika tv! puss

tur att nåt roar upp dagen iaf!

If it's all i ever do

Ångra nästan de jag skrev om buss i morse. Är på väg hem nu från en av don lugnaste dagarna på praktiken.. Och de är världens liv på bussen, ungefär två stora skolklasser på bussen. Är nästan så jag vill gå resten av biten.. Haha men man ska inte klaga man var till 99% lika själv i den åldern. Idag ska jag plugga jägargrej och ringa boka prov för det, ta en promenad och måla bil. Hörs tonight


What dosen't kill you makes you stronger

Jag måste ju va den klantigaste människan på jorden... Haha ibland orkar jag fan inte med mig själv. Haha. Ååh,
Sitter iaf på bussen till Kungsberget, ibland är de faktiskt skönt att åka buss och lyssna på musik! Iaf när man inte har nå skivor i bilen eller usb ingång.. Måste helt enkelt fixa det! :) nu ska jag fortsätta njuta av friden och solen


vilket skämt, hahah fan dålig jag är.. blir så tröttttttttt

söndag ikväll redan, veckorna bara springer förbi och snart är skolan slut för evigt. hade en trevlig myskväll igår med Simpan framför Mello, Sean Banan var ju ganska rolig. haha. idag har jag målat bil åt broder, frågan är om de kom mer färg på mig än på bilen.. haha. vart en tur till Lars och Inga-Lill också så jag fick lite massage på ryggen. så du känns de lite bättre i den, hoppas den blir ännu bättre bara!! :)
sen försökte jag göra ett ryck och göra om bloggen, vilket jävla misstag.. den vart ju fan bara fulare och nu får jag ingen ordning på den. så ger upp allt om denna blogg just nu och lägger mig och sover! hehe imon väntas praktik igen uppe i Kungsberget inne på fjärde veckan nu! tiden går fort. Godnatt!

Med solen i ögonen

Blev en rund upp till Ockelbo i fin vädret med pappa, han skulle jobba en sväng. Så jag passa på att följa med för att få gå på marknad! Träffade på Ida och sussi där så de blev trevligt. Fanns dock inget som jag fastna för vilket var bra! Men nu sitter jag i bilen hem, och tuggar lite på godiset vi köpte. Hihi


Härlig lördag morgon

Hur fint väder är de inte idag då, ska snart ut och göra nånting. Har fixat om i mitt rum nu, satt upp nya gardiner och tavlor och lite sånt. Så nu är jag nöjd igen:) Simon har nyligen åkt hem så ska väl försöka plugga idag med... Hehe bowlingen igår var iaf kanon kul, lite kort med en timme kanske, men de får helt enkelt göras om nån dag:)


Forever Young

Fredag kväll å helg, ska bara ta de lugnt och vila ut. Jobbet gick kanon bra, känns bra nu. Var runt på en shopping runda efter jobbet med Ida, råkade visst handla sådär mycket igen.. Och så ät vi världens godaste macka på subway, hihi nu bär de av mot bowling snart med härligt folk!!:)


Fredagg och snart är lovet slut

Frukost stund på jobbet nu, vart en underbart god räksmörgås. Nu ska jag fortsätta med mitt arbete.
P.s bara älskar min nya fin fina mössa !! :)


Life is a highway

22.15 dax för lilla Malin att sova, tråkigaste med att jobba på lov är att alla andra gör så mycket kul! Men va gör man inte för ett jobb såhär sista terminen i skolan och allt. Låter sjukt konstigt att säga men de är bara 106 dagar kvar till skolan är slut!! Bara tänka på de och somna med ett leende på läpparna! Godnatt


Tordagggg

Jag är så himla trött, ikväll ska jag lägga mig super tidigt för imon ringer kl 6 igen och då är de jobb. Nu måste jag plugga jägargrejjsen för jag har prov vilken dag som helst som gör mig så sjukt nervös.. Kommer aldrig klara det.. Känns de som.
Och idag fick vi även de tråkiga beskedet att min gamla bil blir skrot, även fast man förstod det. Men ändå Tråkigt eftersom jag gillade ju ändå den fast de bara var två dörrar. Åh :(


Back to work

Då var studentkryssningen över osv. Var en toppen kväll, men dagen efter var mesta dels bara seg. Jag är fortfarande skit trött, eftersom klockan va 5-6 när vi somna. Och sov till elva typ, haha men de är bara kryssning en gång så man får stå ut! nu sitter jag i bilen på väg till jobbet igen men pappsen!


RSS 2.0