nu är de jul här i vårt hus

har precis städar mitt rum och  satt upp en rödgardin och en ljusstake och myst till med att ställa upp lite tomtar. julen måste vara den mysigaste tiden på året. lovelovelove. lyssnar även på lite julmusik♥ ska gå upp och tända lite ljus och läsa lite i jägar boken nu snart tänkte jag, ska bara palla i mig lite mat först. hihi puss på julen

bild; från google

You have a word that will give you comfort

det är måndag kväll och jag har haft en kanon bra helg har inte kunnat blivit bättre. fredags var de en lyckad utgång hade de otroligt roligt. lördag blev det en ta de lugnt dag och igår blev de fira älskling som fyllde år med hans släkt :) och sedan middag i gävle på kvällen bara han och jag. dock var de världens snöstorm när vi skulle åka in, såg allvarligt inte ett skit ibland... orka snöööööööö


Härliga fredags eftermiddag

Säger då det jag. Att köra bil eller gå in på en mat affär vid fyra tiden i Sandviken är ju rena madrömmen ... Alltså folk är som tokiga små idioter. Ska ta mig en timmes vila nu innan de bär iväg på roligheter ikväll! Blir askalas de:) trött som ett as bara.


måndag igen vilket innebär ny vecka med nya tag

tog mig lite sovmorgon idag, kände mig förtjänt av det. efter skolan fick de bli en tripp till valbo med bäste Emma, käka lite mat, snacka massa skit och kolla på kläder!! vilken människa det är att handla med, helt underbar!! tror jag fick med mig halva valbo hem idag iaf, men jag klagar inte!! inköp:
*svartlinne
*ljus t-shirt men hål i ryggen
*tre trosor
*en behå
*present till simon
*adventsljusstake
*laxeringsmedel/nåt annat konstigt grej som ska va bra för håret
skulle inte förvåna mig om jag glömde nåt. men va gör det. nu ska jag prova de där medlet i håret och läsa lite i jägarboken! peace

You would not believe your eyes

har sovit som en stock, hade dock svårt att somna igår kväll eftersom de råka bli en tupplur vid sextiden.. men idag är jag lika trött ändå i hela kroppen.. jaja. ska snart in i duschen men först lite koll på kläder.
Dry Lake - Bella DressVila - Marcel Corsage Dress
Jarlo - Macy DressElise Ryan - Stone Chiffon Dress
Elise Ryan - Pearl Mesh DressLittle Mistress - Kylie Bandeu Dress
nyår♥♥♥♥♥

ovanför molnen är himlen alltid blå

söndag igen, helgen går för fort!! men va gör det  när man har roligt? kvällen igår var helt okej, kanon mat och trevligt sällskap! nu ska dagen bestå av att ligga i sängen kolla film och bara vila ut!! som jag längtat efter detta tillfälle. skulle sitta gott med lite kebab och pommes också... hehe

ta vara på livet medans du är ung

fredag och heeeelg! fan va skönt att få lite ledighet, fast de är kul å jobba också. men skönast att va ledig. när jag slutat idag blir de en tripp till valbo med mina fina vänner. sedan ska jag ta de lugnt hemma med mamma och äta nå gott eftersom pappa är borta.
satt mig nyss på pappas stol tro då fan att håkan eller petter hällt i vatten i den så jag blev blöt. hah säger då de jag. bill & bull. yes nu är de bara 1 timme och 45 min kvar sen får jag sluta!

the ugly truth

ligger i sängen hos Simon och ska kolla på Böda camping, hahah så klockrent! ska försöka mysa med Strumpan om han blir nå mysglad just nu springer han runt och frösker leka med allt. men han är då lika söt ändå. förresten har jag glömt berätta att jag fått en ny bil, äntligen !!



can you move it like this ;)

bloggen krånglar att skriva från telefon, kan inte ladda upp bilder och då är det inge kul att skriva... men iaf har min vecka bestått av jobb, jobb och jobb sedan uppkörning på BE som gick kanon, nu jävlar ska de köras med husvagn !!! kung. imon är det fredag sen helg då ska jag vila ut för ännu en jobbig vecka, men that's life. puss


Det är nu det gäller!


Den stora matresan

Det är farligt att han en iphone när man ska sova... Ligger å spelar spel och gör absolut inte de jag borde göra! ... Suck känner att jag orkar verkligen inte de här imon... Att jobba alltså. But that's life!


ost, kex & vindruvor

tröttaste lördagen på länge... har inte skrivit på hela veckan, men har totalt skitit i datorn faktiskt. igår var de så att hela klassen serverade på bröllop, gick kanon bra och var skit kul. kom hem vi tre, då va de bara sova och gå upp vid sådär 8-9 tiden... för att ta sig till skolan för öppet hus. helt död nu.. så nu blir det sängen ost och kex en stund. sedan storvik för att fira den nyblivne 18-åringen :) imon väntas jobb.. så håller mig ifrån alkoholen idag, (SOM VANLIGT))) ..
 


Life is a highway

Livet leker gott folk. Idag är jag happy så att säga. Hade skola vilket inte va så ansträngande, hade körlektion vilket gick nästan bättre än jag trodde iaf på vissa delar. Hade uppskrivning på be som gick som en dans på rosor (host nå mer tar ja inte upp) jag klara det iaf. Sedan va de zumba time vilket va kanon nice!! Hoppas på en tur till imon. Nu ska jag läsa fetaste boken, 40 sidor kvar till på onsdag. Och imon är de jobb som gäller!


min lillapärla är borta och jag är billös.

tror de eller ej, men min kära lilla första bil är borta. känns faktiskt konstigt om jag ska vara ärlig, de var trots allt min första bil. men nu är de bara leta på en ny !! hihi idag är det söndag igen och imon börjar skolan. igår kväll vart det en myskväll med älskling för en gångs skull så jobba han inte på en lördag... vart iaf massa gotta och kika på Så mycket bättre. idag har jag kört med släpvagn vilket inte gick så bra... puss nu ska jag plugga i jägar boken!

hur många lingon finns det i världen ?

sista dagen på lovet och fredag. jobbat ca 40 timmar denna vecka. känns i kroppen idag om jag säger så. nu ska jag plugga massa jävla teori, för på måndag gäller det! otaggad tjej.. ska nog köpa mig en fet godispåse också. har även tvättat bilen idag inuti och ute på, och målat en dörr. hinns med mycket om jag säger så. igår stod jag med UF företaget och sålde på stan, gick bra faktiskt och va kul. hihi


http://www.blocket.se/gavleborg/Audi_A3_36977934.htm?ca=5&w=1
säljer pärlan min !! 


<

trasan och banen, satt i ett träd och skala banan

nu kommer de en sån där jävla tid då man håller på och stressa ihjäl sig. är så man har det lugnare när man går i skolan än på lov.. vafan är det här, nä skämt eller?? är de inte på loven man ska slappna av??. nejdå det har inte lilla Malin tid med! nu ska de jobbas 7-16, och det ska läsas kurser och det ska göras annat hela tiden. har inte haft tid att plugga till BE kortet heller. och om nån dag är uppskrivningen.. HEEEEJA ååååååh. lesss tjej.se just nu.

Have You Ever Seen The Rain?

mitt lov blev visst inte så mycket lov. jobbat hela dagen idag, rätt kul faktiskt. men skönt att bara ta de lugnt också, vilket det inte blir så mycket av just nu. lite små tråkigt. men det är livet! alla kan inte ha det bra. nu ska jag plugga lite BE, och skriva klart en hotell uppgift så de blir ur vädret för idag. sen ska jag chilla i sängen ;) haha. ska få hamburgare till kvällsmat också! gottgottt imon är de första gången på jägar examen också, hehe. lite spännande faktiskt och nervös! efter det så blir det förhoppningsvis maskeradfest, om jag inte lär jobba på torsdag. vi får se imon hur de blir!  

RSS 2.0