äntligen freeeedag

och så var det fredag igen och snart helg. En hel arbetsvecka har gått igen, tiden går så fort ibland... har varit på kurs i tisdags igen och det är faktiskt intressant och roligt tycker jag. Mycket är väl för att man jobbar med de och runt det och vill förstå det. Det är en kurs i Grundläggande Bokföring som PwC i Gävle håller i. Nu är det dags för lunch sen är de bara 3 timmar kvar till helg!! :)förra helgen var kanon, bio och mat på fredagen och utgång på lördag efter jakten men i helgen blir det lugnt. Idag blir det en kväll hemma och imon blir det ishockey på läkerol :) tjooho












underbar lördag i årsundaskogen

står vid den berömda tredje elstolpen som dom flesta i lunds jaktlag vet vart är. Här ska tydligen rådjuren alltid springa, men just nu är hunden väldigt långt härifrån. De är faktiskt skönt ute inte för kallt och det snöar lite. Rätt mysigt faktiskt. Stod på ett annat ställe tidigare idag där jag sköt bomm på en killing med kula... Suuuuck va tråkigt de va. men va första gången jag sköt mot ett rådjur, så det kommer väl. Det blev inge spår efter så de va bra, hade stått länge å siktat på den så var skapligt trött i armen... fröken Pettersson måste ta och träna armarna... nu börjar de bli kallt om fingrarna... och de är dags för fika! puss&kram


onsdag 21.30

och så var det onsdag den så kallade lill-lördagen som dom flesta brukar synda på. Dålig bortförklaring på att njuta lite extra kan jag tycka ;) jobbet idag har varit rörigt har inte hunnit med de jag skulle göra, känner att dagarna på jobbet är väldigt olika nu för tiden.. Efter jobbet tog jag en fika med min underbara vän Emma, va skulle jag göra utan henne! Efrer det åkte jag och Jan till Gävle kollade vart jag ska på kursen på fredag och kollade efter spegel på jysk! :) Väl hemkommen blev de matlagning, dans och sjungning ;) ibland lär man släppa loss!! Nu är det dags att sova...




tisdag 21.30

Ligger i soffan och kollar på Eva & Adam serien kanske hur gulliga som helst blir så glad av att se det. Idag gick jobbet kalas var rätt lugnt och skönt hela dagen, fick en del gjort utan att bli störd hela tiden. Var ut på lunchdejt med Ida på Mulligans käka raggmunk och fläsk så jag höll på att spricka.. Men gott var det! Efter jobbet gick jag iväg på zumba med Malin så jäkla kul att dansa, saknar det som tusan!! Och förhoppningsvis får jag prova rida lite igen snart också, som jag saknar det med!! :) Fick en försenad present idag också ett drink set och en shot snurra så nu längtar jag till löööördag!




tisdag morgons fundering

Hittat en grym hemsida med massa inredningsgrejer som jag tycker är riktigt fina, har faktiskt fastnat för en väggklocka som jag överväger att skicka efter. Gå in och kolla http://www.trend4you.se/se/ och hitta massa fina saker!! 
 
 
Såhär ser klockan ut som jag fastnat för.. Vad tycker ni om den?
 
 

en blandning av trött och pigg

Ligger i sängen och kan inte sova, tänker på om man skulle åka utomlands i vår och vart i så fall. Jag är lite sugen på att prova Malta, men har ni nå bra förslag? Tänkte åka över sista april så man slipper ta semester så många dagar! :)


Men sådärja!

jag är jäkligt nöjd över mig själv att jag gick till gymmet idag trots min grinighet i förra inlägget. Men hade det inte vart för att Linda fråga mig så hade jag aldrig tagit mig dit, så det tackar vi henne för! Det blev ett rätt lugnt pass 30 min på crosstrainern och lite benmaskiner va så mycket folk på gymmet idag...

Nu har jag slängt ihop en sallad med bulgur, kassler, gurka, morötter, ärter, majs, rödlök och blandsallad vart galet god måste jag säga hade lite dressing till det också! Mums.




Tröttaste måndagen på länge..

vart en allmänt kaos dag på jobbet, måndagar lär va den värsta dagen av alla ibland. Och just idag har de vart en riktigt dålig dag. De har varit rörigt, ringt hela tiden, massa krångel kukar blir så trött på allt ibland. Och motivationen till träningen är som bortblåst.. vart tog den vägen liksom? Dom där 3-4 kg jag gick ner förra vinter/våren har jag gått upp igen och allt är piss. Ge mig motivation någon!!!!!!



söndag igen..

Min helg har varit helt fantastiskt, frwdage fredagen var super mysig även fast det blev tidig kväller så gjorde de inte mig nåt för jag var så trött! :)

Lördagen började med att jag fick min present av Jan innan han gick till jobbet ett jätte fint halsband i vitt guld. Sen blev det att städa hela dagen så mamma och mormor kunde komma förbi på kvällen med dom andra(dom är allergiska mot katter). Hade en jätte mysig dag med massa tårta och trevligt sällskap. Fick jätte fina presenter som jag är jätte nöjd med!! :)

Idag har jag vart ut på rådjursjakt med pappa, Ante och Erik, en riktigt rolig jaktdag fast rådjuret var rätt dryg. Gick runt med Ante hit och dit efter hunden men varje gång vi flytta på oss gick de där vi stod tidigare. Bland annat så lämna jag ryggsäcken på ett ställe och självklart ropade Ante ut på radion att rådjuret gick fram och luktade på den.. Men de va en fin och skön söndag i skogen! :)












äntligen freeeedag

satt skönt med fredag idag och helg!! snön faller å kylan håller i sig, hoppas verkligen de blir speedwekend i årsunda vecka 9!! Längtar ihjäl mig snart. Idag har farfar och farmor vart på tårtfika och kollat på lägenheten (eftersom jag fyller imon) men dom kunde inte komma då. Nu sitter jag å väntar på karln min och på Emma och Tobias så ska vi ha räkkväll, riktigt mys.




torsdag

och detta funkade bra, för den .. gången i rad så ska jag börja igen. Jag vill faktiskt, haha märks. Jag har den här veckan bara jobbat, tränat, vart ut på promenad med bästa Sara allt för långt mellan gångerna. Måste ändras på det. Jobbet går som en berg och dalbana ena sekunden glad andra grinig, låter inte som en nyhet ;) det som känns bra är i alla fall att jag börjat med en utbildning på distans med ekonominsystemet som vi använder, känns jäkligt roligt. Och sen ska jag iväg 3 svängar inom kort till Gävle på utbildning på PWC, känns också riktigt bra!! super taggad på det. Nu sitter jag och väntar på Jan så ska vi ta en promenad. Trevlig torsdag på er!








bilder från jul & nyår














nytt åt nya möjligheter

jag har under jul och nyår inte riktigt haft tid att skriva eller så är det bara en dålig ursäkt... :) har i alla fall haft en enormt trevlig jul med massa mys och gotta, blev en vända till Ullared i mellandagarna och nyår var helt perfekt! Kunde inte vart så mycket bättre :) har i stort sett jobbat alla mellandagar utom en. Men nu är man på banan igen med nytt år och nya möjligheter, känns som detta år kommer bli kanon!


RSS 2.0