lördags jobb i kungsberg

jag är trött som ett fån, men taggar om och tar snart bilen till mitt andra jobb!! känner mig inte så jätte taggad att jobba 6 dagar i veckan hela sommaren, utom vecka 29 då jag har semester.. men va gör man inte för lite pengar såhär i början av livet! igår hade vi grillkväll hos Linda, lika roligt som vanligt med dom. synd bara att jag inte kunde följa med på krogen och lära åka hem så tidigt.. menmen de blir fler gånger! nu måste jag slänga i mig frukost och åka!!

Sail with me into the dark

i vanligt fall skulle jag sagt "äntligen är de helg snart" men just nu är de inte så.. jobbar ju på lördag med, ångrar lite nu att jag tog åt mig så mycket jobb. menmen de är så det är nu! kan man njuta sen istället, ska försöka spara ihop pengar nu så jag kan flytta någon gång :) skulle vara så underbart skönt att få nå eget. jobbet idag var som vanligt lite små segt, är faktiskt jätte nervös inför lördag och första passet i kungsberg, men de ska nog gå bra!!
idag har jag åkt på discogräsklipparen och klippt gräset, så kul.
 
 
på begravningen var denna låt, och jag fundera länge på va den hette men kom aldrig fram till de.. och så igår hörde jag den på radion och tänkte faaaan de är den!! så jag flög fram med telefon och den super bra appen som känner igen låtar så fick jag fram va de hette. kändes så bra!!

de är inte lätt när det är svårt

jobbet idag gick helt okej, kändes lite bättre idag för jag kände mig lite piggare i förkylningen. dock en hel del annat att tänka på, men that's life. vi kommer fixa de här på nå vis.. de tar bara lite tid. love you<3
jag och bäste Emma var äntligen iväg på vårat efterlängtade SPA, hade fotmassage, handmassage, axlar och huvud, hur skönt som helst! kunde inte blivit bättre, tror jag ska skämma bort mig på sånt lite oftare! man måste få njuta här i livet, va är de för mening annars. vi tog efter de är tur till valbo käkade på Subway och kollade lite i affärer, fick med mig ett halsband, en ring och en klänning hem som faktiskt var på rea. :) nu ska jag duscha sen sova! nattttti
 

concrete jungle where dreams are made of,there's nothing you can’t do

jaaaaaaaaaag vill till New York nuuuuuuuu!! jobbet har börjat på allvar, känns väl sisådär, jobbigt med tidiga mornar och sena eftermiddagar.. särkilt när förkylningen är på en som en hök.. halsen är uppsvälld, fråga mig inte hur.. för den ska inte kunna svälla upp.. ont kan den göra men shiiiit. inte haft såhär på över ett år nu, sen operationen då. nu ska jag lägga in lite bilder, kolla kläder på Nelly.se såg att de var sommarrea! love<3

borta bra, men hemma bäst

äntligen är jag hemma i min underbara säng med min underbara one piece som jag saknat de. nu ska jag krypa ner och kolla en film och sova, imon är de slut på friden för då börjar de riktiga arbetslivet. inte så jävla taggad på det faktiskt, men that's life! haft en kanon helg i Orsa i alla fall, den har varit lite upp och ner men för de mesta har den varit bra! nästa helg är de Borlänge Open, så då åker jag nog dit på söndagen, då jag jobbar på lördag..

Fredag 17.22

Trevlig midsommar!! Spenderar i år min midsommar i Orsa på dragracing, mycket trevligt. Kul att enda stället där de är 3G nät på är på bajjamajjan, haha. Mysigt. Nu första dagen nu, och vilka bilar!! Första natten jag sovit i husvagn också, camping är inte min grej.. Nu ska vi snart åka duscha då vi är mitt ute i ingenstans!!


Tisdag 20.30

Redan tisdag på mina lediga vecka, tiden går fort. Igår lunchade jag med bästa Emma, vi bokade även in en spa tid i högbo till nästa vecka:) sköönt!
Idag bestämde vi oss för en roadtrip, vi började med att köra Simon till jobbet, tog frukost vid Gävlebro, vi satt ute och jag fick fågelskit på telefon så går in och tar bort de, så ringer Emma mig helt uppe i varv då är hon omringad av massa fåglar. Trodde jag skulle dö av skratt, men de vart lite små läskigt med dom efter ett tag. Vi åkte vidare till Uppsala iaf, gick typ vilse på Ikea där för de var så stort. Höll på att skratta ihjäl mig för sträcken vid parkeringen var en halvmeter brett och folk parkera ändå över dom.. Handlade en massa iaf vilket jag tycker va super bra. På hemvägen bestämde vi oss för att åka förbi Månkarbo där vi vart på ridläger, sluta med att vi åkte vilse och fick åka stanna för att luska reda på va vi skulle. Väl på väg igen, kom en ekorre och springer över vägen (inte satt den kollar sig för) jag och Emma skrek rakt ut iaf. Fan va rädd vi blev för en liten ekorre.. Till slut hittade vi rätt, och vilka minnen som kom fram!! Sen rullade vi vidare för att hitta på ett badställe som vi inte hitta heller.. Haha men en jävla lång och rolig resa hade vi! Tack för en super bra dag Emma!! Nu ska jag mysa med bästa pojkvännen!:)

image description


en gång till, en gång till, en gång till

vrider om tiden och tar studenten igen, de går inte beskriva vilken underbar känsla de är och hur satans kul de är!!! jag skulle utan tvekan göra om de igen, om jag hade chansen!! igår var det dagen med stort D, som vi väntat på så länge. hade champange frukost kl 7 i stadsparken, åt tårta och myste, sedan skulle vi ses i skolan äta smörgås och få betyg. kändes så konstigt att de var sista gången där faktiskt, och känns konstigt nu att aldrig mer ha skola, fast samtidigt jävligt skönt!!!! men att åka flak var de roligaste på hela dagen, hehe. firades av bästa släkten, pojkvän och vänner. tack alla som gratta och så! tusen tack för alla fina presenter, går inte beskriva va glad jag är för dom!! kvällen slutade med att klassen kom hit, vi förfestade en stund åkte in till sandviken åkte mer flak, köade en timme för att komma in på lobby, dansade och svettades.. men kul var det!!!

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN


efter denna vecka ska jag nog bli nykterist

lite dålig uppdatering denna vecka, kan ju finnas en anledning till varför också.. haft en underbar vecka, och nu mår jag faktiskt som jag förtjänar. men de är bara studentvecka en gång i livet. och det äger! tack fatt de inte är oftare faktiskt.. vi har gjort en massa skojiga lekar, uppdrag och busat. badat i sandvikens fotän, och drygat på alla människor på stan. igår var de lobby som gällde, av de lilla jag kommer ihåg så hade vi jävligt kul! och i tisdags var vi hemma hos ida och hade poolparty, skönt med en lugn dag emellan. idag kan jag säga att de blir då inge alkohol iaf!! nu ska jag duscha handla grejer och förbereda, för snart kommer tjejerna och då ska de lövas vagn osv! kuuuul

Tisdag 02.00

Efter en hel crazy dag, avslutar jag detta med en bit kött och lite kroketter! Inte helt fel. Har haft en toppen dag med massa skoj, nu ska jag sova några få timmar sedan upp för att tagga brännboll och grillning med klassen imon!!! Woop woop för vi ska ta studenten, fyfan va vi är braimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

 


STUDENTVECKAN ÄR IGÅNG

Äntligen är veckan här som vi väntat på i alla år!! Den här veckan kommer bara en gång i livet, och då ska man ta vara på den!! Så nu kör vi!!


Söndag 21.00

De är söndag kväll kl nio, ligger med fönstret öppet kollar film, solen lyser in. Så kommer grannen och börjar köra en rondell, vadå dryg.. Haha. Skönt att hundarna är tysta iaf.:) imon vankas en jobbig och rolig dag med 5-kamp och bus!!:)


söndag 17.55

jag är så sliten idag, så här dålig var de längesen jag var.. och de värsta är ju att erkänna det.. men inget stoppar mig från att tagga till imon och hela veckan! jag hoppas vädret blir bra, så kommer nog hela veckan bli super!! kvällen igår var super, hade de roligt och odräglig blev jag. har sovit hela dagen nu, vakna till liv vid 3 ungefär. och nu ska jag kolla på bästa filmen fast and furious 5, läste även att de kommer ut en sjätte film 24 maj 2013!! hur nice är inte det.

sen är du klart nu att de blir Orsa i midsommar och sova i husvagn med famlijen, haha.. kommer sluta i kaos.. men kul kommer de bli, bara hoppas bilen håller!

Lördag 19.00

Så skönt att de enslingen är helg och jag är ledig. Jobbet är helt okej, men inget slår lite ledighet! Idag har jag städat som en tok hos farmor, tvättat traktorn till fredag osv. Nu är de förfest som gäller och sedan 18 års fest för att fira lilla Fanny som blivit stor!! Stort grattis till dig!! Hoppas ni andra får en bra kväll, för de ska jag ha!!:)


Torsdag 22.00

Så skönt att denna dag äntligen är slut. Jag har haft såna humörsvägningar hela dagen.. Haha så orkar inte med mig själv. Så stressad för allt just nu, jobb och allt som ska planeras till studenten hur allt ska vara osv. Mycket att göra helt enkelt! Jobbet gick skapligt idag, var en rätt skön dag. Bara lite små irriterad på allt som inte går som jag vill.. Ska måla över varje 80 skylt mellan årsunda och Sandviken och låsas som ingenting:)))) äckliga regler. Nej godnatt på er!


onsdag 21.27

haft en bra ledig dag, dock kände jag mig inte som ledig.. har haft fullt upp hela dagen, gjort störar, och ännu mer måste de göras! var med pappa och macke och provade BMW:en, funkade som ett skott den. härligt att se, bara hoppas på att de blir Orsa i midsommar! nu ska jag krypa ner i sängen kolla på nå bra och försöka sova i tid, imon vankas jobb! var även ut på en jogging runda idag, 3 km på 20 min, var väl helt okej. men kan bli bättre!

Tisdag 20.30

Sitter hos käraste morfar och mormor med familjen och myser. Ätit god mat och haft de mys, börjar dock gå lite över styr nu.. Haha suck. Skönt att ha en ledig dag mitt i veckan iaf!:) så imon blir de hemma och jobba lite.:)


Måndag 22.30

Klockan bara rinner iväg hela tiden, går så läskigt fort ibland. Dagen börja med att jag var duktig och städa igen, känns så skönt efter man blir liksom glad. Var till tandläkaren idag, blev dock mindre glad då.. Fick höra att jag har ett litet hål, som måste lagas.. Jag som aldrig haft ett hål!!! Och så nu... Illa.. Dock jag är inte förvånad.. Har ju vart lite slarvig.. Var till skolan och hade betygprat är faktiskt nöjd med mina betyg! Känns skönt. Var på möte i Hofors om oriflame idag, var faktiskt roligt och så klart började jag Fanny och Matilda att sälja också. Men de blir nog bra! Nu måste jag sova så jag orkar jobba imon. :)

Förstår inte att farmor låter mig vattna hennes blommor år efter år när dom alltid ser ut såhär.. Och en köttbullslåda i frysen försvinner..


Livets hårda väg

Livet är så jävla orättvis, kan inte fatta att allt ska behöva vara så tragiskt.. Suttit och läst lite om vad som hänt den här våren, och jag tror att alla runt Sandviken kommer minnas våren 2012.. Idag är de exakt 2 månader sen, en av världens snällaste person lämna oss och de känns så orättvist och de går inte att förstå. Varje gång man ser ditt namn på Facebook känns du så levande sen blir man påmind om vad som hänt, och de känns så fel.. Vi minns dig som den underbara personen du var. Sovgott vännen, hoppas du har de bra!


Kvällens bäääästis

Tagen med iPhone därav dålig biiild, hoppas ni ser va de är


söndag 22.02

första gången på länge jag är nöjd med bloggen utan att tveka nånting! känns jävligt skönt lär jag säga. haft en toppen helg, har inte kunnat blivit så mycket bättre. igår kväll vart de bara en ta de lugnt kväll med film, så tråkigt väder så finns inte så mycket mer att göra. idag har jag och Simon gjort klart störarna, kändes skönt. dock fick vi kanske en till beställning på såna, så de känns kul!! eftermiddagen har beståt av att spela mobil spel och kollat film, fixat om bloggen osv. lite små segt, menmen. skönt att slappa ibland också.
nu ska jag fortsätta titta på min nya bästavän utanför fönstret. lägger upp en bild strax så får ni se va de är! hihi surprise

Lördag 15.35

Igår hade jag en toppen kväll tillsammans med Simon, åt super god mat och kollade på en riktigt bra film på bio. Skratta nästan två timmar i streck.:) på dagen var de bara jobb som gällde som vanligt.
Idag är det ju värsta stormen ute, men vi trotsa den i morse och gjorde ett ryck med störarna, men tog1,5 timme sen åkte vi hem! Och nu håller jag på att plocka ordning i rummet och städar, gjorde ren alla väskor hade bara 13 st så några till går de att köpa!! :dd

 


RSS 2.0