heheheh

satt och kolla  nelly.com igår på kläder, hitta några skit snygga vita klänningar som jag lätt skulle kunna ha på studenten, synd bara att de är ett år kvar...


även den som går sakta kommer fram till slut

lite lätt och lagomt solbränd sen igår, men de var de värt. blev en hel dag på storviksbadet med ida, santa, daniella och mimmi :) riktigt skönt. rätt skönt att de ska regna några dagar nu också.
today har jag solat lite grann, målat klart fönstren (en gång), och klippt lite gräs så intressant är det, i know.


inte ett moln så långt ögat kan nå!!

skulle måla fönster igår för pappa skulle hjälpa mig med bilen, tjena så varmt så de rinner ju bara av en. så tog den hedliga bussen till storvik ist för bad och solning, vilket blir av idag med!! så puss på de här vädret. nu så jag städa i strumpans toa, sen gå till bussen :)

har känslan men inte rätta viljan

en ny sommarvecka är på g tror jag, tack linda för du åkte iväg en vecka så de blev bra väder ;) hehe. har solat i storvik hela dagen med ida, sen daniella och mimmi så kom malin också ! hade de trevligttrevligt faktiskt. kom nyss hem ifrån att ha kikat film med linnéa:) fullt upp hela dagen alltså, imon måste jag börja måla fönster hemma, sen blir de nog storvik senare.


can't live without you

hade en enormt trevlig kväll igår, god mat med mysigt folk, roliga lekar med mycket glädje och skratt :) helt klart den bästa kvällen på länge, cykelturen till hammarby va kanon. och tiden där var inte så dålig heller, dansa skratta och de roligt :) som tur var har man världens bästa pojkvän som hämta mig med pappa sin. älskar dig simon♥
idag mår jag skit (inte bakfull faktiskt), men nåt fel med magen är det iaf. får se om jag mår bättre imon, får ju alltid hoppas på det. nu ska jag kolla johan falk, och så småning om äta tacos. :)

girls just wanna have fun

trött som få, klockan är nu fyra, om en timme ska jag gå till bussen för att dra mig till storvik och fira midsommardagen med dom bästa helt enkelt. börjar med en trevlig tjej & grillkväll  sedan cykeltur mot hammarby !
min trötthet beror helt enkelt på den sena kväll som blev igår, kom hem halv fyra inatt. motto nästa gång är att vara i sandviken innan tre.. mat är behövligt när man kör fyllesvin..

glad midsommar!



i världen är du bara någon, men för någon är du hela världen

idag är det dagen före midsommar och vad hänt idag då, ingenting bara för de värdelösa vädret sverige erbjuder just nu inte är toppen. den så kallade "svenska sommaren" har dragit in helt enkelt. vad bjuder morgon dagen på då, regn och mer regn?;) jaa jag skulle nog tro det. ser ut att bli midsommarmat och dans kring midsommarstången, tradition som sagt.. kvällen ser jag ut att bli chaufför iaf, helt ok eftersom på lördag gäller det !!! :D då skiter vi i den svenska sommaren och visar att vi är vikingar ! pusss



the ugly truth

antingen är de för att de är sommar och jag inte sitter vi datorn lika mycket som uppdateringen blir urusel eller så har jag bara börjat tröttna på att skriva om vad jag gör?. ofta när jag tänker mig nu ska jag skriva blogg, så är de för jag har funderingar på saker, meningar jag egentligen vill ha svar på men aldrig skriver ut här, och frågan är varför gör jag de inte. kanske borde börja med det. i vilket fall har jag kollat klart på en serie nu, tro de eller ej, men 6 säsonger av sex and the city är nu avklarat. dax att hitta någon ny serie, någon med förslag?


"små barn småa bekymmer, stora barn stora bekymmer"

även den som går sakta kommer fram

när solen väl lyser, är jag hemma då och kan sola? nej det är jag ju inte, för just idag ska ju bilen besiktas såklart..  lite ledsen jag blir över de :( , en annan läskig sak igår när jag skulle kantklippa hemma, då börja kantklipparen ryka och lukta illa, tror den börja brinna eller nåy :O så de sprack också att göra eftersom de regna igår.. fick bli en mysdag med älsklingen istället och kolla film;)


det bästa är att veta vad man leter efter innan man börja leta efter det

godmorgon gott folk, ligger i sängen och tycker synd om mig själv för att jag nyser hela tiden osvosv. alltså; idag blir en lugn vilo dag för att göra mig av med den förbannande förkylningen som har börjat satt sina spår i min kropp.
åter till kvällen igår, kung fu panda 2 helt klockren film puh (pandan) är så skön, helt klart bäst! skrattade mig igenom en och en halv timme, helt ok!


kloka bin suger inte ur vissna blommor

nu sängen, godis och


senare

på biiiio

så länge man har roligt är ingen tid bortkastad

idag är det lördag igen och det regnar. suck för det. men de blev ändå en tripp till gävle med Linda hittade inte direkt nånting förutom en ring ;) hehe. men efter en stund drog vi oss till valbo fanns ingenting där heller. börjar bli illa med kläder nu för tiden ! .


man lever bara en gång och den gången är nu !

kvällen är här som vanligt, och en mygga har smitit sig in i mitt rum. väldigt störande eftersom den lyckades bita mig två gånger.. åter till något viktigt, jag körde för första gången i mitt liv släpvagn idag efter bilen, större succe än vad jag trodde, men dock inte min grej ändå. nu återstår en kväll med filmkik, lovely!

tummen ner för gräsklippning eftersom de tog mig 2 timmar av mitt enormt viktiga liv !

live you life, love you life !

har nu hjälpt käre bror att lasta bilen inför mantorp, så sugen på att åka dit. men får se hur de blir;) , ska över till farmor och klippa gräs nu, sen vattna blommor... (hoppas dom kommer hem snart, innan alla blommor dör).

bild; goooooogle , hehe

senaste inköpen




sämsta kvaliten på bilderna, men vemfan bryr sig


antingen så finner vi en väg eller så gör vi en

va mys de är när man hör fåglar kvittra genom spisfläkten.. alltså dom har byggt bo i själva fläkten, hur normalt är det då?, dom lär ju trivas med lukten ibland iaf.
igår blev de faktiskt min andra träningsrunda, en löptur med bäste simon ( i torsåker och i regn ), men de kändes kanon efter! just nu måste jag rensa min mobil, (trrrråkigt nog) eftersom minnet är fullt.. passar på när man inte mår som bäst.´
 


summer time and the live is easy

har nyss kikat på snabba cash den gick på tv så tänkte lika bra att passa på liksom, lite udda film lär jag säga. men tränade även lite till de, första gången sen jag kom hem från bulgarien. kändes riktigt skönt faktiskt. ska sola nu (inte ute eftersom de regnar).. tror de blir fortstättning med att städa ur bilar sen !


fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med liv

söndagar brukar ju inte vara nå vidare säger dom. men eftersom man har sommarlov spelar ju inte dagen någon roll egentligen. men som sagt igår var de tierp hela dagen, var verkligen helt otroligt där riktigt häftigt lär jag säga. top fuels är bland de häftigaste jag sett!!! :D somna direkt när vi kom hem, vart sliten efter en heldag i solen och massa muller osv. idag har jag städat bilar och tvättat och sovit. hehe. väldigt intressant.








De flesta flickor skulle inte drömma om att göra de saker de drömmer om.

vilken underbar dag de varit. nu är man riktigtriktigt taggad på studenten nästa år, känns en aning overkligen att de bara är ett år kvar. men nog ska de bli kul allt !! ;) ,
att stå i stadsparken idag och kika in studenterna var inge vidare i värmen, men med trevligt sällskap osv så gick de kanon bra ändå.
firandet i gävle var hel bra, grattis alexandra ännu en gång :) , fick go mat och massa prat och skratt :) nu har jag äntligen lite tid för datorn och lägga in bilder och pyssla. imon blir de åka till tierp halv åtta och kolla på dragerace. niiiice!


Vem para quebrar kuduro, vamos dançar kuduro

äntligen en ledig stund för mig framför datorn, har bara haft en massa och göra sen jag kom hem. men efter idag borde de bli lite lugnare ;) dagarna hemma har vart helt okej, varmt som satan, och stressat som ett odjur. nu är nästan allt i sin ordning, igår var de skolavslutning för min del, helskönt faktiskt. och hel nöjd med betygen! hehe. nu ska jag snart ta bilen till sandviken för att kolla på stunderna, sedan blir de gävle och fira alexandras student :) hihi.


sommar, sommar och sol .

så var den tråkiga dagen framme. sista dagen här borta, alltså de betyder hemfärd ikväll. lite segt att de är på kvällen sådär. nu blir de frukost sedan solstolen en sista gång !!! pusssss
p.s. jag kan knappt sitta ska fråga efter ståplats på flyget tror jag. hehehe pussss på min brända rööv.

sol,värme,pool,hav,mat,chips,bacardi,solstol och dator.

efter fyra dagar här nere har vi äntligen fått igång internet på lilla skit datorn ;) så nu kan de bli inlägg varje dag, vilket är kanon.
hur har tiden här nere varit då, jo den har varit helt okej faktiskt. lite dålig mat osv, lite små trist i början (som vanligt första dagarna), men som sagt dagarna rinner på. solbrännan börjar ta, reekan är back on track och allt är som det ska. har bara stekt i det underbara vädret, även hunnit med marknad i sunny beach! helt ok alltså.
just nu sitter vi på ballkongen dricker bacardi och ska snart gå till havet för kvällsdopp, (pasa små krabborna vill säga..) puss på er

RSS 2.0