Forever alone på Arlanda

Ligger på en rätt så oskön bänk på Arlanda, väntar på att få checka in. Haft en trevlig dag, började med en tripp till Uppsala vilken jävla stad och fan va människor det var där. Helt sjukt vilken stämning!! Nu är det iaf nära tills planet går, känns jävligt overkligt men skönt. Tråkigt att vänta bara..... Höra om en vecka mina käraste!

 

 

Var med mamma och kolla på Marcus grav idag, och det var så himla fint där och massa blommor. De känns fortfarande så konstigt och overkligt

Söndag 10.21

Tiden går så fort, snart slut på helgen och jag har haft en lugn och skön helg. Pluggat, skrivit cv, varit ute och gått, städat, kolla film och myst med Simon.:) nu ska jag fixa lite små saker här hemma, ut och njuta av solen, och packa klart resväskan :) niiice


Some die young...

Det jobbigaste jag vart med om i hela mitt liv än så länge. Men de var en super fin begravning, och vi kommer alla sakna dig.  
Dom här kommer alltid påminna mig om dig.


Fredag 13.46

Fredag igen då, jobbat halv dag och nu är jag på väg till begravningen för Marcus. Känns jobbigt.. Menmen. Skönt med lång ledigt nu, på måndag bär de av mot Arlanda och sen Turkiet på natten. Fyfan va skönt det ska bli. Men man kan inte alltid ha de bra som sagt


Rosor är röda, violer är blå

Kväll igen då, tänkte passa på och skriva nån rad. Skjutningen gick inte alls bra idag, lite bättre än i måndags iaf, men de måste bli bättre.. Vet vad jag gör fel, så bara träna bort det! Men Kul som fan är det iaf, vilket är bra. Nu ska jag hoppa i Onepiecen och kika tv kanske plugga lite!:) imon är de servering på skolan igen, ska bli roligt faktiskt!:)


Stressad daaaaag

Hej käraste blogg. Sitter just nu i Gävle och väntar på Ida med Malin och Linda:) vart å växlat pengar på forex, och köpt mig en ny klocka!! Älska klockor<3
Hade en lektion i skolan, sen lämna bilen på vianor så nu har jag nya däck!! Underbart, och gjort en framvagnsinställning. Senare blir de pang pang ikväll igen, spännande!:)

Bild på pappa när han puttar chevan, så kan de gå när man köper skit bilar, plus en bild på klänningen som kom igår! Rätt nöjd faktiskt :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/959708/images/2012/pic_199900883.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/959708/images/2012/pic_199900883.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/959708/images/2012/pic_199900917.jpg" class="image">


Ny vecka med nya tag

Måndag eftermiddag och jag är helt slut, jobbat hela dagen och de har varit prat hit och dit, och papper överallt och telefon har ringt ovanligt mycket.. Nu ska jag äta mat med bror och sen iväg till jägarskolan och skjuta för första gången! Den ni!!;)
Bil träffen i lördags blev riktigt bra, mycket folk fina bilar och bra stämning! Väl hemkommen vart de prat med grannarna i flera timmar tror jag. Igår fastande jag och Simon i en sjukt bra serie alcatraz, för er som gillar fängelse och mord osv. Kolla på den!! Hehe Vart även ut tvingad i vedhögen igår.. Suck
Nu måste jag laga mat!


Underbara lördag

Sitter och äter god mat på monrose med bästa familjen. Ska snart rulla iväg och ställa i ordning bilen. Har till och med kört med bussen och biltrailen till Sandviken, lite brett de var kan jag säga. Nej nu stressar dom på mig här, vi hörs! Glömde säga att jag klippte
Macke idag blev mycket va tycker jag!;)


när tiden blir till ett minne

myser till med lite ljus tända såhär på lördag morgonen, när snön faller utanför. just nu när man inte vill ha snö.. ska byta om nu sen traska ner till garage och hjälpa pappa och bror med bilen för bilträffen ikväll! hoppas de inte snöar då!!
http://gd.se/nyheter/sandviken/1.4631867-motortraff-till-marcus-minne


äntligen fredaaaag

vilket väder det är ute.. åkte till jobbet i tjocktröja i morse inge mer.. och sen när man skulle åka hem höll man på att frysa ihjäl plus att man lära sopa av bilen från snö.. uscha!!
nu sitter jag och väntar på Linnéa, som jag inte vart med på 100 år känns det som, så de var nog kanske på tiden! vi ska hyra film och kika på, från början var planen bio men kände att de blir nog halt senare så skippade det!!

hur svårt kan det va...

jag har världens besluts ångest om vad jag ska ha för klänning på studenten.. hittat tre stycken jag skulle vilja ha, men jag vill prova för att se vilken som sitter bäst. jaa ska jag beställa hem alla tre då eller.. suck.. har beställt hem en av dom. så får vi väl se hur de blir!! den tredje klänningen är det som jag beställt! men egentligen är de ju den i mitten som ser mest vit ut.. så frågan är ju
Vero Moda Whitney DressDry Lake CarlaDressElise Ryan - Mesh Double Trim Dress

Jag skulle...

be till Gud för att få dom här skorna! Eller fjäska ordentligt för pappsen och mammsen...


16.05

redan torsdag och sista skoldagen är gjord för denna vecka, men har suttit hemma nu ett tag och pluggat lite. har hunnit med att städa och gått ut och gått idag, och nu ska jag hjälpa mamma och ta bort sina lösnaglar. haha. hon är ju go hon! :) senare ska jag iväg till frissan igen och göra fler slingor, hoppas det blir bättre då!:)
senare blir de kika hockey och hoppas att de vinner idag!!!

För jag har himlen runt hörnet

Idag är faktiskt en bra dag, tro de eller ej. Har hunnit med en del iaf. Har köpt halsband och örhängen till balen, tagit spruta på hälsocentralen, tvättat bilen invändigt och utvändigt, fixat brickor på däcken, hjälpt pappa tvätta blåafaran samt gått ut och gått med mammsen 5 km:) gick dock Inte så fort i hennes tempo menmen!:) nu ska jag krypa ner i sängen, sova upp imon och göra massa saker!!:)


Onsdaaaaaag

Hej bloggis. Sitter i skolan med mina tjejer har rast, tänka sig inte så ovanligt! Ska snart gå tillbaka till religionen, inte roligt.. Haha orrrrka.
Igår bytte jag däck på bilen, bättre sent än aldrig!:) men de ser ju inte så bra ut


concrete jungle where dreams are made of,there's nothing you can’t do

Redan tisdag kväll, sitter med Simon och Pappsen och kollar på Hockey. (kollar dock inte så mycket, utan försöker plugga). Men svårt att inte dra ögonen mot tv, när dom andra sitter och skriker.. Blir lagmot rädd ibland kan jag säga! Har varit i skolan idag igen, känns fel att vara tillbaka där när man inte vart där på 10 veckor.. men skönt att de snart är slut!! wooopwooop.
nu måste jag plugga klart här, har ett halvt kapitel kvar!


Daning in the dark

Goddag mina kära. Ligger i sängen och kikar tv nu. Hade första skoldagen som var lika Chill som vanligt, åkte till Gävle med Ida blev där hela eftermiddagen fixade balklänningen och kolla genom hela stan tog en fika och slutade med en runda i Valbo med:) blev två linnen rikare och några kronor fattigare. Livet är hårt. Var till frissan idag också och slinga håret blev rätt nöjd iaf:)<3 nu ska jag snart sova!:) så sjukt trött


där i din himmel bortom sekel och skimmer

bloggar har balla ur igen som vanligt, lagomt less. men orkar inte bry mig, vet inte vad jag ska göra åt det. så de får helt enkelt vara som de är! :)
försöker plugga men de går inge bra, fastnade i nå program på trean "lyckan i LA" tror jag de hetta, var lite skojigt. kolla ut genom fönstret och såg att regnet bara öste ner, uscha så tråkigt!! :(

Söndag 16.00

Redan söndag, imon är första skoldagen på tio veckor, helt sjukt!! Igår hjälpta jag pappa en massa och fixa, byta däck kunde jag glömma eftersom jag inte hitta bultarna till sommardäcken.. kvällen vart de mys med Simon och hans småkusiner, gulligare ungar får man leta efter!:) idag har jag hjälpt pappa bytt däck på massa bilar och fixat lite. Nu ska jag hem och plugga!:)


Lördag morgon

Godmorgon. Uppe klockan åtta en lördag morgon, tack pappa! Hade en helt okej dag igår på jobbet, vart fira farmor efter sen grillning i nån öde stuga utanför åshammar i skogen... Aldrig vart med om nå värre tror jag. Haha var iaf mysigt och trevligt och gott! Kom hem typ 20 över ett somna två kanske och vaken nu. Nu ska jag köra släpvagn och byta däck på bilen! Slänger ut bilder senare!


långt inlägg men en händelserik dag

vilken dag de har varit, förstår inte vad de är.. haha. blir så trött på allt så vet inte om jag ska skratta eller gråta. först krånglar de med balklänningen och att dom ska sy upp den osv, så då vart jag arg. så ska in och bråka med dom imon, omogen och otrevlig karl som svara i telefon där idag iaf!! sen var de nån dum jävel som ringde till telefon på jobbet från en fax typ 20 gånger och förstod ändå inte att de inte fungera.. de bara tjöt i luren när jag svara.. skapligt irriterad då de höll på i en timme.
efter en dryg jobbdag vart de mysfika på Wayne's med de Viktoria, Angelica och Hanna från kungsberget, kul att träffa dom igen!! :) till de roliga, skulle åka buss hem för en gångs skull, går till bussen och tänker fan va bra jag kan åka gratis med skolkortet, hoppar på bussen tänker inge mer på det, sätter fram busskortet de fungerar inte, busschauffören frågar om de är skolkort, och då slår klockan till i huvudet att de är för Guds skull lov och korten fungerar ju inte då.. hade då glömt bort att jag har lov...
åkte till farmor när jag kom hem, skulle hjälpa pappa och macke och flytta traktorn, bonden själv har aldrig kört traktor, så visste inte vilken pedal som var kopplingen, visste inte hur man stängde av den, så sluta med att jag åkte in i en vajerlina till en elstolpe och pappa fick komma springande och hjälpa mig..
fyfan vilken dag!!!!

så skönt att de inte är långt kvar nu

nu ska gnällspiken duscha och hoppa i säng.. gick inte särskilt bra att plugga om jag säger så, frågerna fattar jag ingenting av och svaren finns inte alls i bokjäveln. så de har väl inte låtit så fint ur min mun dom senaste timmarna.. menmen de suger i vilket fall.
tänkte bara tala om att de är 65 DAGAR KVAR TILL STUDENTEN !!!!! wiiiiho




en vecka har gått, och de går fortfarande inte förstå att de hänt.. hoppas du har det bra där du är Marcus! tänker på dig och din familj.♥

Trötta onsdag...

Ganska oskönt att de är bara 2 dagar kvar på lovet när jag inte gjort klart hälften av plugget... Har liksom haft tio veckor på mig.. Bra där Malin.. Orkar inte med plugg.. Ja som ni förstår ska jag spendera min kväll till religion..
Vilket gnällande inlägg de blev. Hehe
annars då så har väl denna onsdag varit som dom flesta andra, lite små sega sådär.!


Go och glad kexchoklad

Känner mig ovanligt Happy idag, är som jag fått ny energi från nånting. Jobbet gick kanon bra, håller på att gå in mina balskor på jobbet, vilket alla tycker de är skit kul.. Dock inte jag eftersom jag får en aning ont i min vänstra lilltå som är vinklad åt fel håll.. Efter jobbet trottsa jag regnet/stormen och gick ut på en lång promenad, 8.5 km tog ca 1.5 timma. Inte illa pinkat av en trähäst eller va dom säger. Kom hem efter promenad överlycklig att jag fått post för en gångs skull, så var de från tandläkaren.. Nu ska jag käka middag med mamma och kolla hockey!:)


We are the world

Efter denna dag känner jag mig värd att ligga i sängen Klockan nio med tända ljus och ny bäddad säng!:) har ju tvättat bilen, tvättat sommardäcken, travat ved och städat inne. Så känns rätt skönt att ligga här nu:) ska egentligen plugga, men som sagt.. De går inte så bra för mig. Nu ska jag iaf kika klart på 112-på liv och döda


Annandagpåååsk

Sista lediga dagen känns inte så roligt faktiskt.. Var upp i skaplig tid, åt frukost med familjen:) sedan har jag tvätta bil och sommardäcken, och fixa lite små grejer ute. Nu ska jag dammsuga, sola och plugga!
En annan sak som är lite små dryg är att mitt öga är uppsvällt och vart sen igår kväll:s fattar inte varför...


Tröööttttt jag är

ligger just nu i soffan hos bror efter att jag kört hem honom, äter lite popcorn och kollar på Bruce de Allsmäktige. Ska snart åka hemå.

Hade en trevlig grillkväll med trevligt folk iaf, som vanligt när man umgås med dom:) Har dock inte haft de bästa humöret idag, känner mig lite depp och mår inte så bra, är väl inte så konstigt heller och de går ju i vågor så ena stunden är de bra och andra mindre bra. Men that's life


Lägg märke till bilden på grillen där ser ni att de brinner under grillen inte i den! Haha

 


Så vill stjärnorna

Nu har jag gjort mitt för idag! :) tog cykeln upp till Ica och handla för ikväll, så de blev en 6 km, skapligt drygt med en cykel som är vind i däcken och Inge luft plus mot vind på de.. Haha. Lite less jag blev.
Sen tog jag iaf tag i blomrabatten ute och fixa den, tror jag fick ryggskott efter de.. nu ska jag inte göra ett skit tills jag åker till storvik för att hämta Simpan!:)


Tänd ett ljus och låt det brinna

Godmorgon. Kunde inte blivit så mycket bättre kväll igår tror jag, drog ut på en spontanare med Ida, blev till slut lobby där de var mycket folk, och massa folk man kände igen och ja. De blev en lyckad kväll helt enkelt. Tack världens bästa morfar för skjutsen hem. Nu ska jag kika film och ta de lugnt en stund. Sen göra ett ryck i vedhögen! Så den blir lite mindre! Sen är de grillning ikväll.


Ta vara på tiden du har

Sitter hemma hos käraste bror, som för övrigt fiser väldigt illa... Sitter å väntar på bäste Ida, så ska vi åka iväg sen!:) men nu ska jag skoja lite mer med brosaaaan! Höööörs


Smaken är som baken

Kom nyss hem från påskmys hos farmor och farfar! Påskmat och ost&kex, men den närmsta släkten:) helt okej påskafton! Så ringer Ida mitt upp i allt och nu blir de tydligen iväg på fest också!


ta vara på tiden med varandra

Hej alla glada och icke glada. sitter i min underbart sköna säng, kikar på Irene Huss och kollar gamla fotoalbum med tända ljus. lite roligt att kolla gamla bilder och få sig ett skratt åt allt tok. tänkte slänga upp några här nu. senare idag blir de promenad och påskmiddag hos farmor och farfar!


sista bilden är på gamla huset innan vi byggde ut!


bild boooomb från kungsberget

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description


när du ler mot mig

lär ju erkänna att de är skönt att mammsen och pappsen är hemma, dom behövs här hemma nu. kom nyss in från att ha varit ute med pappa och travat ved i tre timmar, så har skapligt ont i ryggen nu.. :( nu ska jag krypa ner i sängen med one piecen och kolla på Irene Huss! och vänta på nån god mat. ska försöka låta bli den onda godiskassen jag fick från jobbet också.. inte lite godis.. bläää


Få sekunder kvar av lugn och ro

Som rubriken säger, vilken sekund som helst kommer mor och far hem. Och vilket liv det kommer bli!
Just nu är de soffhäng dom få sekunder som är kvar, med kaffe och tv. :)
Igår vart de en jätte trevlig kväll hos morfar och mormor, världens bästa släkt! Kolla gamla bilder och skratta gott igår. Senare på kvällen åkte jag Simon och macke till platsen där Marcus körde ihjäl sig, var väldigt fint på kvällen med alla ljus, och nån tår kom ner så klart.


Stjärntorsdag

Har tokstädat huset nu, före fru Pettersson kommer hem imorgon och skäller. Nu är det myskväll hos morfar och mormor som gäller med fin mat! :)
Skönt med lång heeelg!


What dosen't kill you makes you stronger

Går nog inte beskriva vilken konstig dag de var igår. Och hur mycket som hände och har hänt den senaste tiden. Minnes stunden igår var jätte fin, var mycket folk. När vi vart där en stund så ringde telefon då hade en till allvarlig olycka hänt i årsunda , då två män omkom också.. Galen dag.. Dom flesta kommer nog minnas den.
I vilket fall så pallra jag mig till Gävle med Emma hitta ett par balskor till slut, prata massa skit och åt god mat. Vart ett kort gympass igår också.
Idag har jag jobba hela dagen och ska snart packa ihop och åka hem! Eller till gymmet rättare sagt.

Vila i frid!<3


De är nåt illa med onsdagar

Ligger med min underbara onepiece under täcket på soffan.. Vart en rörande morgon, vet inte va jag ska ta vägen riktigt.. Ska vänta på tvättmaskin och duscha, sen åker jag nog över till mormor så jag får sällskap. Fattar inte att de har hänt. Vila i frid Marcus<3


Just nu vill jag leva just nuuuu

Jag är sjukt trött efter gårdagen, men mår prima ändå! Hade en kanon kväll, mycket skratt, skoj och dans. Har nog aldrig dansa så mycket tror jag. En riktigt lyckad kväll blev det! Så ska bjuda på lite bilder på de.
Idag har jag vart med Emma i skolan och hjälpt henne och vi petade en massa strunt för vi inte setts på länge! Hihi men imon ska vi leks igen!
Nu ska jag kolla hockey och käka go mat!


Just nu vill jag leva just nuuuu

Jag är sjukt trött efter gårdagen, men mår prima ändå! Hade en kanon kväll, mycket skratt, skoj och dans. Har nog aldrig dansa så mycket tror jag. En riktigt lyckad kväll blev det! Så ska bjuda på lite bilder på de.
Idag har jag vart med Emma i skolan och hjälpt henne och vi petade en massa strunt för vi inte setts på länge! Hihi men imon ska vi leks igen!
Nu ska jag kolla hockey och käka go mat!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/959708/images/2012/pic_196822401.jpg" class="image">


Shine forever

Helt trött i kroppen efter gympasset tidigare idag, just nu sitter jag och väntar på Vickan och Anna så ska vi åka upp till Kungsberget och börja avslutningsfesten :) blir nog kanon! Var nyas ut på "stan" Sandviken, och handla nagellack, läppglans och plånbok :) lite snabba kört, men de sägs att dom ofta är bäst. Nu ska jag fixa de sista! Hörs

Bild på outfit för ikväll och dagens inköp


förstår inte hur veckorna kan gå så fort.. vet inte vart tiden tar vägen längre

redan en ny vecka med nya tag, helt galet. nu ska jag hoppa upp på cykeln igen här hemma i hopp om att jag inte har allt för ont från gårdagens cykelrunda! hehe blir gymmet lite senare också, innan jag drar iväg upp till Kungsberget för avslutningfest med alla härliga människor där! hoppas på en toppen kväll och att helgrillad gris är gott.. spännande

Avslutningsfest

Söndags mojjs

Efter en timme på cykeln och 2.6 mil senare så har jag rätt ont i stjärten.. Men va gör de, bara man får röra sig lite!:) en helt underbar känsla i kroppen efter man tränat!
Skulle köra släpvagn idag, och de är ju ett under att jag fick körkort på! Haha :) har ätit lunch hos farmor, blev kålpudding, jävligt gott men just nu fiser jag otroligt illa.. Haha
Nu ska jag hoppa ner i bubbelbadet och ta de lugnt!:)


Inte alls avis på er som är där...


RSS 2.0