Onsdag

Jäkligt dålig uppdatering här nu dom senaste dagarna, men tycker inte det är nå roligt när man inte har bilder.. Eller en telefon att skriva ifrån.. Så less nu vart utan min bebis i 3 veckor nu.. Vill ha den tillbaka helst nyss.. 
Va har hänt då joo tjejkvällen på Lobby NK var uppskattad och rolig, lite seg men vi hade grymt kul!! :) Söndagen bestod av mys i soffan i stort sätt hela dagen, var ut och käkade glass med Ida och Linda en sväng. Sen blev de att se på bandy finalen, jag somnade som vanligt... Men dom vann!!! Så jäkla stolt att vara Sandvikenbo en gång som denna. 
I måndags var jag in och steriliserade lillen gick hur bra som helst, så duktig!! Var in med stora så hon fick vaccineras också. Jaa sen då så har bara jobb och träning stått på schemat har jordens träningsvärk i röven idag.. 
 

Lördaaag

Effektiv lördag förmiddag måste jag säga, Jan lyckades väcka mig när åkte till jobbet.. Så halv nio började jag städa lägenheten och äta frukost. :) nu är det färdigt och jag har duschat och är klar. Väntar bara på fröken Ida så ska vi ta en tipp till Valbo för att kika på kläder till ikväll ;) tjoooho

freeeedag

En kopp kaffe på det här, så ska nog denna fredag bli bra också! Igår var jag hem till fina Årsunda och sköt på lerduvor med bror och pappa, kan vara bland det roligaste som finns faktiskt. Provade pappas bössa med hans nya sikte för lerduvor gick hur bra som helst!! Tror jag ska införskaffa mig ett sånt också ;) Macke kallar det för pensionärssikte.. Efter det så släpa jag mig runt på en löptur som gick över förväntningarna sprang säkert dubbelt så långt än vad jag tänkte från början, blev 5 km ungefär, tog mellan 30-35 minuter :) kändes bra efter och idag känns det också bra för jag har ingen träningsvärk ;) 
 

MIN DRÖM

Jag har en dröm som jag haft sen liten, först av allt vill jag åka till New York det har jag velat i hur många år som helst. Och jag har lovat mig själv att ta tag i det nu. MEEEN även nu på slutet har jag fått för mig att jag vill åka till Los Angeles också. Helst av allt skulle jag vilja ta ledigt en månad ungefär och åka till New York och Los Angeles och bara vara, kolla och uppleva allt möjligt. Vann jag på en triss skulle jag ta första bästa flyg! Men tills dess måste jag börja spara pengar, haha. Dagdrömmaren Malin är i farten
 
 
 

trott tisdag

Så förbaskat trött just nu.. Klockan är tjugo i nio och jag ligger redan i sängen och håller på att somna.. Kanske gårdagens rus som får biverkningar nu dagen efter... Jobbet idag gick som vanligt bra, rätt lugnt nu faktiskt. Blev en lunchpromenad i den varma och sköna solen! Sen efter jobbet blev de att  gå till rusta och handla schampo och balsam och lite annat kul. Sen hämta V70 och åka med den till Junne för att fixa lite. Nu är det jävligt nära asså... Till kvällsmat slängde jag ihop med fiskgryta med gös, rotfrukter och kokosmjölk riktigt gott blev det!! Med smak av curry och chili blev det. MUMS
 

Ny vecka, ny möjligheter

Vilken grym start jag fick på veckan, igår var det som sagt måndag och jag hade verkligen fullt upp hela dagen fick väldigt mycket gjort. Jag jobbade fram till fyra, gick och solade en stund åkte iväg på en shoppingtur till Gävle med bror. Inhandla ett par nya träningsbyxor som satt perfekt, så skönt! Efter det blev det att plocka i ordning lite i lägenhet sen en sväng till gymmet med Linda och springa lite. Kom hem vi halv nio nästan började stor städa lägenheten, damma, dammsög, torka golvet och gjorde rent köket, toan och diskade, slängde även i en maskin tvätt. Kom i säng vid halv elva ungefär, helt slut och utslagen! Haha men nu är allt gjort 

En perfekt helg

Har verkligen haft en kanon helg, den bästa på länge faktiskt!! Igår åkte jag och Jan ut till Årsunda så jag och mamma var ut och gick, jätte fint väder synd bara att de blåste så mycket. Men vi tog oss en promenad på 60 minuter, sen grillade vi korv och hade det bra. Och efter det åkte vi upp till skjutbanan och sköt med lerduvor, var längesen jag gjorde det. Men det är faktiskt rätt roligt!! :) Och på kvällen fira vi Linnéa som fyllde 20 år med förfest hos Fanny och utgång på Lobby! En riktigt rolig kväll :) Idag har jag vart väldigt seg, inte bakfull men trött.. Varit ut till Årsunda med katterna en sväng så dom fått gått ute lite i finvädret sen har jag bara legat på soffan, tagit en promenad med Linda. Och gjort jätte god mat, men nu är det tack och hej för denna trevliga helg! Imon väntas ännu en härlig jobbvecka!
 

Fredag 23.35

Sådär då, kom precis hem efter en trevlig och mysig fredagkväll hos Emma och Tobias med Sara, Tone, Malin och Erik :) Kollade på Let's Dance och käkade massa gotta (i alla fall jag och Sara) ops. Jag måste säga att jag älskade han från Nyhetsmorgon som va med, kommer inte ihåg va han heter. Men han var grym! Nu ska jag lägga mig i sängen och glo film och sova. Imon väntas en fart fylld dag, ska spendera hela dagen i Årsunda var det tänkt. Tänkte ta en löptur där ute, hjälpa Jan med bilen och förhoppningsvis får vi en liten stund över för att åka och övnings skjuta lite :) puss & god natt
 
 
 

De är dags för freeeedagsmys

Äntligen fredag säger jag !! Sitter just nu i soffan i min lila fina One Piece kan vara bland det skönaste plagget som finns!! Men även det fulaste, hehe. Har idag städat ur garderoben och lagt ner alla vinterjacker typ plus slängt massa tjocktröjor. Kändes bra, tog upp en kartong med sommarkläder också, WHOOPWHOOP. Kvällsmat idag fick bli nästan världens godaste maträtt spaghetti och köttfärssås. Nu ska jag gå över till Emma och ha fredagsmys med tjejerna :) hihi. För övrigt sitter jag just nu och kollar på klipp på Björn Gustafsson, vilken härlig människa!
 

Puss på livet

Riktigt dåligt med uppdatering den här veckan, men är faktiskt inge roligt när jag inte kan skriva från telefon.. :( saknar min lilla bebis! Va har hänt de senaste dagarna då, joo jag har hittat en bil jag vill så de har vart lite körigt med det just nu.. Vi ska byta in Jans bil men är som sagt lite fel på den så vi behövde få en offert på vad det skulle kosta att laga den osvosv.. Rörigt det där.. Annars då så har jag jobbat, tagit det lugnt, vart till valbo och fixat present åt Linnéa. Helt vanlig vardag :) nu ska jag fortsätta jobba, fick glada besked alldeles nyss också! Puss på livet!! 
 

Måndag 21.40

 
Vilken härlig start på veckan denna måndag blev, jobbet gick bra. Känns som det blivit lite lugnare nu, skönt så kanske jag hinner sitta lite med utbildningen på ekonomisystemet.. Som jag har på distans och kan plugga när jag vill i ett år, riktigt najs. Idag efter jobbet var jag och pappa och kollade in en ny bil, kändes jäkligt roligt och bra. Men vi får se hur det blir! ;) tänker inte avslöja för mycket. Efter det blev de en promenad och sola, sen gymma med Linda blev nästan 30 min på löpbandet. Och mitt skavsår tyckte verkligen inte om det... Vet inte riktigt vad jag ska göra åt det.. Alla skor skaver och det svider och det kommer vätska ur det.. Nån som har nå bra tips om skavsår??? Nu tänker jag duscha och sova!!
 
 

söndagsmojs

Blir inte så mycket bloggande nu när jag inte kan göra det från telefonen, men tänkte dra en snabb genomgång om vad som hänt i helgen :) I fredags som sagt blev det en vända till Ockelbo med världens bästa Emma, det tog inte lång tid att gå igenom marknaden där ungefär 50 minuter för att vara rätt exakt. Men vi han med och köpa korv och bli intervjuad av Sveriges radio, höll på att tuppa av där ett tag efter som dom kom med micken mitt i en tugga.. HAHA men blir inte förvånad att det händer mig och Emma.. Resten av fredagen spendera jag hemma kollade på serier och tog det lugnt, skulle åka på Speed Weekend men tyckte inte att det var någon idé tyvärr.. Typiskt att vädret skulle förstöra allt..
Lördagen bestod av fin frukost tillsammans med födelsedagsbarnet, en tur till Årsunda sen förberedelse inför kvällen. Kom över lite vänner på tacos och myste med lite vin och annat gotta. Vissa gick inte men jag och min kloka hjärna stanna faktiskt hemma ;) 
Idag släpa jag mig bort till trebo för att inviga mina nya löparskor 60 min promenad och 30 min löpning, nu kan jag säga att jag har jordens skavsår på hälen nu.. vill typ börja grina för det svider så..   
Sen har jag gjort en fin tårta åt Jan och Johan och sen kom deras släkt över på fika nu på kvällen :)
MEEEN nu efter detta långa inlägg är det dags att sova... God natt mina vänner, vi hörs imon! Puss
 

RSS 2.0