små barn, småa bekymmer

jag känner mig som en sex åring på sin födelsedag idag :D hehe. studentmössan är beställd vilket känns helt jävla amazing. känner mig sjukt taggad faktiskt, ska bli riktigt roligt. hihi. idag har vi bara jobbat med UF i skolan, fixat broschyr osv till bussresan till Ullared. nåt jag inte berättat så är det är vi håller på med ett UF företag som säljer tjänster som bussresor, barnkalas och servering. hehe kanon kul faktiskt. (än så länge...)
nu återstår tvmys och tacomys med Simon :)

bild; google

stora barn - stora bekymmer

ibland har men ju ett kul liv.. skulle ha historia i morse, hitta inte salen, trodde vi va 25 min sen. kom fram till rätt sal där vi vart 1000 gånger redan visade sig att vi började 10 inte halv tio att salen vi gått förbi var rätt sal.. suuuuuck visade sig att vi inte hade någon religion heller.
åter till nåt kul igår var första ridlektionen för terminen eftersom jag ska ta upp de igen, kanon kul var det iaf!!! :) hade även första danslektionen i zuuuuumba, helt ärligt de var sjukt kul men riktigt jobbigt.. längtar redan till nästa måndag. hehe

söndag 12.17

så jävla kul när man tvättar kläder sen inser man när man ska ta ner tvätten att kläderna är förstörda... två plagg på tre dagar, favorit plagg också!!! :(  heejheej valbo här kommer jag nån dag. har en katt som är jätte gosig också ända pluset just nu!!

somliga går i trasiga skor, säg va beror det på

det är söndag och det är världens storm ute alltså.. det blåser regnar och åskar lite grann. tråååk väder. får fan rysningar när det åskar :( .. jaja igår var det ju toppen väder, spendera hela dagen med familjen. var faktiskt en skön, rolig och ovanlig dag för våran del. va upp till högbo och kolla bilutställning, bror ställde ut och kom faktiskt etta i sin klass, vilket är väldigt roligt!! :D på kvällen blev de gävle och käka med mamma,pappa och bror sedan ut och kika lite på crusingen.
som vädret ser ut nu så blir de sänglänge eller iaf inne hela dagen!!

party like a rockstar med dom bästa !


girls just wanna have fun

Heeeeeeeej hallå kära blogg. inte skrivitt på aslänge men som sagt sitter inte vid datorn så mycket nu för tiden... HHEHEHEHE. förlåt för det mina kära. lovar att jag ska ta tag i det nu. som sagt började ju skolan i onsdag säger då det jag! vi var ut med båten Emma idag med klassen skit roligt vet ni vad. haha. stockholm som jag var till förra helgen var då en väldigt händelserik dag lär jag säga mycket saker som skulle hända. menmen. idag blev de valbo och inhandling av nya byxor, linne och halsband. senare blir det nog bilbingo med ida !!

livet blir vad du gör det till !

idag är det fredag, vilken härlig dag! solen skiner, dock tycker jag det är rätt kallt. men det börjar väl närma sig hösten nu. vilket är rätt trist. igår blev hela mina "att göra lista" gjord för en gångs skull. kände mig riktigt duktig efter faktiskt. haha..
idag har jag inte någon sån lista att göra. utan nu väntar jag bara på klockan så blir det sandviken och gå på banken, sedan gävle och kolla in ny mobil. och efter det blir de en shopping runda med fröken Lind. imon bär det av till Stockholm med tjejer!!!!


att göra lista idag:

*köra farmor till sjukan
*klippaa gräsmatta x2 gårdar (hemma & hos farmor)
*
dammsuga
*powerwalk
*vila
*något mer som dyker upp kanske

som vanligt tycker jag såhär om gräs osvosvosv. (n)


glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya

hemma efter en kanon kväll i gävle! :) , tog mig en powerwalk på ca 7 km idag, kände mig nöjd efter iaf det som gör en så glad. hehe. var in till sjukan idag igen med pappa och hälsa på farfar, skönt att han mår bättre nu iaf :) senare återstod en stund på stan med Simon, fikamys och lite käk. Sedan biiiiiio, gick på bilar 2. inte den bästa filmen jag sett, men den var helt ok faktiskt! dock är ettan mycket bättre :) nu blir det sängläge och andra avenyn!

middagsprutten -seg och rutten

tisdag kväll och klockan är snart sju. jag är sjukt trött efter dagen allt spring osv, eftersom jag hade första arbetsdagen på Forsbacka Wärdshus. Kul med sjukt jobbigt, eftersom de var flera månader sen jag servera nånting. menmen. igår kväll stack jag och simon ut på nån ny restaurang i sandviken castello hette den, inte toppen mat om jag säger så. men mysigt ändå. nu ska jag fortsätta ligga i sängen och chilla ;)


10.30

dåligt väder = sängläge och dator ;) , ligger just nu i sängen och rensar bland alla bilder.. inte det roligaste man kan göra faktiskt. snart blir det sola en sväng, sen en löprunda, eller cykeltur :) vad som händer efter det får vi se.

att tänka innan man talar är som att torka sig i röven innan man skiter

hej mina kära bloggläsare. fan va jag sviker er på sistone. väldigt tårögd för det, jag lovar!
det är sommar sol och jag har fullllt upp med annat. men idag då, åter igen söndag och en vecka sen jag skrev. känner att veckorna går för fort nu för tiden. men har haft de kanon för det. onsdags var det utgång med dom bästa, hel bra kväll blev det. i fredags var de crusing i forsbacka så blev grillbufé på granliden och sedan dit och köra runt med dodgen! mycket trevlig bil att köra ;) i lördags var jag upp till söderhamn och kolla på när bror tävla i drag race, ååååh lite sugen man blir på att prova det då! heh annars har väl inge speciellt hänt i min värld typ! :)




bilder från i fredagens roligheter



somliga går med trasiga skor

hade en trevlig kväll igår med trevligt folk. frågan är hur ida och fanny mår idag, men jag kan nog tänka mig! eftersom jag inte mådde särskildt bra igår, därför fick man bli en torris! rätt skönt faktiskt. nu är iaf hela huset städat. så bara för pappa och mamma att komma hem! tackar morfar och mormor för hjälpen igår med gräset och torka av möblerna! många kramar til er!! hihi






härliga sommartider

jag är trött, jag är sliten jag är seg. men man får ju skylla sig själv liksom. hade en kanon kväll igår, även om inte dansgolvet var de roligaste. menmen. nästa gång blir det gävle!! idag står de på schemat att de ska ätas kräftor här hemma med goa kompisar. känns kul och skööönt faktiskt. solen har börjat lyst så känns som de kommer bli en lyckad kväll! :)

inte en droppe regn på flera dar

idag är det fredag, den bästa dagen på hela veckan enligt mig själv då. i onsdags var de bad med, simon, ida och hedman, riktigt skönt och roligt faktiskt osv. igår blev de Stockholm med Santa, Marra (stavning) och Emelia, plus jimmy och matte. men hade en kanon dag, blev skapligt med handling osv. ska försöka slänga upp bilder sen.
nu står det på schemat att jag ska dra mig ut i solen och steka några minuter innan jag drar mig till faster för att hjälpa henne med håret. sedan blir de festligheter till kvällen och utgång! hoppas på en lyckad kväll

inte ett moln så långt ögat kan nå!

nu var det mig längesen jag skrev nånting här faktiskt!! helgen var kanon, i fredags lagade jag massa mat. i lördags var de pardie hos fanny, men härligt folk! i söndags sov jag och sola igår stod min dag åt till att klippa gräs osv. linnéa kom på kvällen och vi lagade mat och kikade tv! fullt upp typ då. hahah
idag bär de av till ön en sväng för att ha de trevligt med trevligt folk. aldrig varit där tidigare så nu blir det premiär för mig!! hihihi

RSS 2.0