resväskan är nu stängd och ska inte öppnas fören i bulgarien

då var dagen framme jag väntat på i en månad ungefär. känns lite läskigt lär jag erkänna, men någon gång måste vara den första!! ;) , har idag hunnit med att klippa gräset och kant klippa också.. tråkigt!!
sitter nu och väntar på fröken Lind och hennes mamma så blir de bilen och ner till arlanda!! sedan går flyget vi sju tiden :) så adíos mina kära vänner, kommer förhoppningsvis hålla bloggen uppdaterad ;) hihi pussssss

handligen betyder mer än ord

aldrig mått så dåligt som idag, min värsta bakfylla helt enkelt... hade de sådär igår i bondåker, hade hellre varit i sandviken på crusing såhär efteråt. menmen :) hade de rätt okej ändå :)
idag har de alltså blivit sängen HELA dagen. har nyss stressat som få gör, för att packa ihop allt till imon. känns väldigt overkligt faktiskt, nära nu !! imon går planet mot bulgarien med Ida ! hihi


vart ligger landet där man böjer bananerna

lite skillnad på statistiken här på bloggen, lite roligt faktiskt. hahaha .. går väldigt upp och ner ;)
idag har jag vart till stockholm (IGEN) dock körde jag inte denna gång, utan fick äran att åka buss. tack gud för det. var iaf ner på studiebesök med HR, vi var på Jumbo stay, arlanda, nordic light, icebar/nordic sea hotel rikigt trevligt att få se nå roligt än alla tråkigt hotell i sandviken. lite eller som sagt stor skillnad. blev en rikgit snabb och stressigt shoppingrunda, sedan donken och springa i regn till bussen. haft en kanon dag iaf !
nu har jag stressat ännu mer med att packat väskan, känns som jag ska glömma hälften ungefär.


snoddde några bilder från mina nötterkåmpizar eftersom jag inte orkar lägga in just nu, men imon då kommer de ;)

bilder från el estocolmo


andreas johnsson

ola, osv.


Nicke borg!!! ♥

söta flickor !! :)

nicke boooorg

Sunrise Avenue

tove styrke

martin stenmark


eriiiic saade

vilken härlig dag!!

tänkte snåla på bensinen för en gångs skull eftersom i need money. men så klart kommer inte bussen... 20 min senare än bussen skulle gå gick jag till bilen för att åka å tanka. och vad möter jag, bussjäveln. åker till kyrkan tänker "äsch parkerar här då och åker buss", precis när jag parkerat åker bussen förbi... åker till macken och ska tanka, ser att de är ett jävla vägarbete ungefär halva vägen till sandviken. yeeees tänker jag, fan va skoj. fick köra 50 km/h, askalas.
inte nog med det, nu kom päronen hem och första pappa säger: malin vafan är de här. jag i min lilla hjärna kommer just på "FAAAAN jag har inte klippt gräset"... så byebye bloggen måste klippa gräs.

bäst är inte altid bra.

har inte skrivit på väldigt länge nu, har helt enkelt inte haft tid för bloggen tråkigt nog eller ork till det. men har som sagt gjort lite smått och gott i helgen. tänkte slänga ut bilder från skogspromenaden i fredags.
stod på marknad i lördags och sålde kakor, kom hem vid halv tolv, eftersom vi grillade i hammarby efter ;)
söndagen åkte vi till stockholm klockan nio på morgonen, jag körde i stockholm , helt sjukt att jag verkligen gjorde det!! helt jävla otroligt. gick kanon iaf. gick på grönan och rix fm festival ;) fick se erik saade, nicke borg, martin stenmark, andreas johnsson, kommer inte ihåg resten.

idag då hade serveringsprov gick sådär väl. sen blev det masssssa bakning som vanligt. ska städa huset nu eftersom päronen kommer hem snart.


ju längre du sover, ju kortare blir livet

ledig idag egentligen. men ska in nu till ett och gå skogspromenad med klassen :) tänkte ju sova en stund extra idag, men fick jag de. nej:( men elaka bror ringde klockan sju och sa att han glömt telefon hemma.. tack bror de värmde!! efter en timme ungefär så somna jag om... nu ska jag hoppa upp på cykeln och ta några km på den ;)


små ting påverkar små hjärnor

Serious Sally by Rut m.fl. - Jasmine Tube TopVero Moda - New Tiered S/L Top
Three Little Words - Carly Frill BlouseNelly  Shoes - Brindisi
Bijoux By Us - Bali RingPilgrim - Charm Ring
nelly.com

tar en dag i taget

bloser ute som de vore storm typ. lite överdrivet känns det som. har funderat lite över de där om att jorden ska gå under på lördag, tror inte direkt på det. men tänk om den gör det då, vart fan tar alla människor vägen då och blir de nå nytt liv? jaa de märker vi vad som händer.

som sagt igår var vårruser, jag och emma var med såklart gick bara men de var skönt :) fick en picknikkorg efter, och nu är de uppladdning för midnattsloppet som gäller. helt ok! :)

bjuder på en bilder nu samtidigt som jag ligger och kollar johan falk :)




ida hade ett stort problem i skolan idag...

hon visste in vilken mat hon skulle ta så hon tog två tallrikar ;)


sakta men säkert

dålig uppdatering, jaa jag vet. de vet ju alla ni också ;) HEHE .
sitter nu i skolan med ida och santa, har haft matte b, gick rätt bra faktiskt. synd bara med de där jävla omprovet som jag lär ha snart.. va har hänt mer under dom här dagarna när jag inte skrivit då, hmm typ ingenting. var ju ledig  igår men åkte in och bakade med några i klassen, sen blev det plugg efter de. eftersom jag har ju matte b också som inte dom andra har.

värt och säga att jag var på en skit bra film i lördags kväll!!

5 av 5 toasters!

slutet gott, allting gott.


bilder från kvällsöppet ;)

bilder från igår! :)

dag efter dag

nästa inlägg blir ett bilddombinlägg. men hade en kanon bra kväll igår, askalas! idag är jag sjukt trött, men de var det värt! :) hihi

du är meningen med mitt liv

såhär är läget, jävligt dålig uppdatering, i know. but i don't know why. haha .. ist för att börja tre idag (eftersom de var kvällsöppet) började vi klockan nio för att baaaaaka :) gick kanon bra faktiskt, segt bara att de blev tolv timmar i skolan och bara stå upp hela tiden. mina fötter mår nu inte bra!!!

nu äntligen hemma i min förjävla sköna säng, tänker jag sova som en stock och likså snarka som en stock. imon är jag egentligen ledig, men ska konstigt nog spendera min dag på pappas firma för att jobba lite. like like.

det som kommer från hjärtat, går till hjärtat.

sitter nu i den så kallade bondebyn torsåker, trevlans. dock är den andre på träning, men då kan man ju nöja sig med lite dator under den tiden!
bara en annan sak såhär random, hade nog längsta dagen i skolan idag på över ett år typ.. slutade halv fyra!!! helt otroligt. hehe justja en sak till innan jag slutar, firar 6 små månader med älsklingen idag, hihihihi pusspåhan




lärdom är bra men erfarenhet är bättre

skönt att dessa tisdagar snart är över... faktiskt gick matte ovanligt bra idag, hahaha. började fatta några tal utan hjälp, de var längesen ;) nu har jag nyss bett min lärare om dator, så sitter i skolan och ska plugga lite nu (svenska, samhäll,matte). väntar på att santis ska komma hit också, så jag får sällskap!

gammal bild på santana å jag , hehehe

ibland är det skönt att få vara galen

mina lediga måndag såg ut så som att jag åkte in till skolan till åtta för att baka en massa till projekt arbetet! vi hade fått några beställningar :)  nice va de, dock känner jag mig själv som en jävla degklump just nu!!
min härliga söndag bestod av en tripp till valbo (inte mycket handlat men nödvändiga saker faktiskt), och en massa vila i sängen! hehe 
 
fick frukostsallad i skolan

söta muffisar jag bakade, skulle bli kladdkakemuffins.. men de blev ickse så. ops

min asgoda frukost jag konstigt nog hann göra i morse, ett under det ! heh


alla vill leva länge, men ingen vill bli gammal

god morgon, de har iaf inte jag. den ena skriker "FRUUUUKOST" och den andra börjar dunka nån jävla trailer i väggen mitt emot mitt huvud..  klockan var då åtta...

nog om det, om gårdagen då. jo var ledig och den tiden spendera jag bara hemma med att chilla. mot kvällningen gled jag in i min vackra a3 till sandviken för att jobba ihop lite cash. blev denna gång servicepersonal på ett börllop, servera vin, och plocla bort disk. gick bra spillde inte allt för mycket och tappade konstigt nog ingenting. kom hem vi tolv tiden dog då i sängen och väcktes som sagt nu.. 

dagen idag ser fullbokad ut ungefär såhär: 
*klippa gräs
*jogging tur (inte över till morfar och mormor denna gång, kanske kommer nästa) 
*duscha
*följa med bror till hans lägenhet
*köra päronen till gamlingen Håkan som fyller 42. (tror jag)
*gävle och crusing med flickor (kanske förmoligen)
*hämta päronen i kgn
*hämta simon i sandviken 
*köra till torsåker
*SOOOOOVA.




lille katt, lille katt, lille söta katta vet du att, vet du att det blir mörkt om natta

Hejhallå gott folk. jag har nu helg vilket är jävligt underbart! eftersom jag får sova hur länge jag vill imon. dock ska jag ta mig ut på en springtur och jobba på kvällen.
nog om det, dagen idag då,satt och lyssna på språkhistoria i en timme på svenskan, verkligen intressant!! tror jag ska läsa så mycket mer om det. 
skit god lunch för en gångs skull iaf
, och sen hade vi beställning på 350 bullar, askalas liksom. stod bara i köket från halv tolv till tre. men de dög, sjöng och hade de skoj iaf. 
sen fick de bli en feting stor bit med smörgåstårta från öppethus på pappis jobb, jävlar va god den var alltså. tur att de står lite i kylskåpet nu.  kom hem i lilla årsunda drog ut på en trevlig promenad med miss linnéa, och sedan blev de biltvättning på schemat, bara två bilar liksom.. jaja simon hjälpte mig så de gick ju bra ;) nu ska vi mysa till the next three days. heheheh pusspådigsimon


dom ser ju för underbara ut ;)



finfin tårta på pappis jobb, synd bara att man inte orkade smaka efter all smörgåstårta..

överdriven bilkö i sandviken... -.- tog bara 2000 år eftersom alla skulle svänga vänster i korsningen, SÅKLART

ju längre du sover, ju kortare blir livet

sista skoldagen sedan är de helg för min del! riktigt skönt faktiskt :) men ändå lite smått tråkigt att man inte börjar fören på tisdag... jaja.
igår var den ända skoldagen vi gör nånting på typ, lika chill som alla andra iaf :) var med älsklingen igår, vi följde med Idis till hälsocentralen, sen drog vi hem och gjorde mat osv :) hihi puss nu drar jag till skolan för svenska, sen bullbakning och sen iväg på öppet hus på pappas jobb :) 

vem har tagit min kexchoklad?

varje utgång är en ingång till något annat

klockan är nu kväller och jag är grymt jävla trött, eller klockan är närmare sagt 10 i 9. och i min hjärna känns de som typ 12...

och idag är de underbara tisdag vilket innebär alla klasskompisar har sovmorgon utom jag som plågar mig med matte b, vilket val jag gjorde.. ångrar ett helt läsår nu. hade som sagt ölprov idag gick väl sådär kändes de som. sen på schemat stod det bullbakning !! riktigt goa bullar blev de faktiskt. 

nu har jag nyligen käkat och cyklat en mil på cykeln, kände att lusten var inte stor att dra ut just idag. kanske de får bli en springtur imon om inte annat. nu blir de sola, duscha och kolla stjärnkockarna!


;bild från google, eftersom jag inte orka lägga in mina bilder :)

man kan inte få allt man vill ha ..

är så shopping sugen så de kliar i fingerspetsarna på mig.. har nu varit inne på nelly.com och kikat igenom nästan hela hemsidan. tjoho.

bättre sent än aldrig! ;)

en asskön t-shirt från cubus med lite öppet på ryggen med mönster typ, shortsen är från veromoda och lär säga de är riktigt sköna! hitta tyvär ingen bild på linnet från hm, men var massa blommor på de och knappar ;)










gårdagen kan vi aldrig få tillbaka, men morgondagen är vår att vinna eller förlora

frågan är vad skolan håller på med nu för tiden. kom till skolan idag, visade sig visst att våran lärare inte visste vad vi skulle ha för lektion, så vi är nu mera ledig på fredagar och måndagar. hur skönt? jo en aning. men alltså varför inte försöka skjuta ihop alla veckor och få tidigare sommarlov då ist för att tröka sådär.. bättre planering nästa gång.

lediga dagen blev att spendera några timmar i skolan, sedan med pappa och sen hem för att tvätta en bil :) life is life liksom.  nu har jag legat inne kollat på stjärn kockarna och halv sovit i nån timme. ska väl plugga lite om öl och käka ost och kex ser de ut som ;)



den största njutningen i livet är att göra det andra säger att man inte får göra

hade en bra kväll igår lär jag säga :) trevligt folk och allmänt trevligt. dock inte cykelturen vi skulle ta i den kolsvarta skogen hem till torsåker. men som tur var har simon en snäll pappa som hämta oss efter halva vägen ;) höll allvarligt på att skita på mig... en grusväg med bara skogskogskog och mörktmörktmörkt.. uscha.. slapp dag idag med tv och pizza. nu är jag hemma och ska sova i min egna säng ;)

slänger mig i sängen nu och kikar music and lyrics, kanske den bästa filmen jag vet ibland! hihi imon äre skola igen, vet dock inte va vi har för lektioner..


RSS 2.0