summertime

var ju ledig igår, fan va skönt de var ;) åkte iväg till gävle för att shoppa lite nya sommarkläder. love it. hittade dock inte så mycket i gävle så vi åkte till valbo ist :) handla in ett linne och ett par shorts igår iaf :) riktigt nöjd!
kvällen blev de mys hemms hos älskling, riktigt skönt att få ha en lugn kväll :D idag är de som sagt valborg, och de ser väl ut att bli en bra dag, ska iväg och kika fotbollsmatch nu var de tänkt :)


genom eld, bara för kväll, håll den tänd, vi kan gå i eld

så har man fått sig helg då ;) vilken jädra jobbig vecka de har varit, not ;) hade en lektion idag vilket var prov så de gick ju fort. slutade 11 typ käka lite mat sen blev de valbo med tjejerna för att fira att vi har helg ;) alltså ledig imon. vilken jävla linje man går helt sjukt faktiskt.
men köpte en t-shirt på cubus iaf :) som jag kollat på väldigt länge men aldrig köpt, men riktigt nöjd med den iaf!! hitta en annan typ ett linne jag vill ha på vila.. får se hur de blir med de :) lutar mot gävle imon!



många skulle vara fega om de hade mod till det

första skolan dagen var ju helt ok. va säger man... HR för dom som inte vill plugga. Gjorde ingenting som vanligt typ. Väldigt chill, vilket kan vara skönt, men man tröttnar ju på skolan då med... ser ut som vi har lediga fredagar nu också, jaja vi får väl se imon hur de blir med den saken!

var iaf till gymmet efter skolan med Ida, skönt att få röra lite extra på sig, dax för de nu när resan är bokad.. hehe jaja nu blir de nog lite plugga har prov imon, härligt! :)


titta aldrig högre än du kan se

klockan är nu kväller, imon börjar skolan igen efter ett grymt skönt lov, nästan man kunde tro att de var sommarlov. men i vilket fall, blev en lång promenad med mamma idag på lite mer än en timme, skönt!! :) nu ska jag kanske försöka ta tag i svenskan, så den blir hel klar. ska fundera några minuter till typ. kan ju inte vara så jobbigt direkt. men sovgott iaf!

lär som du skulle leva för evigt. lev som om du skulle dö imon.

sådär då var man hemma i lilla årsunda igen efter att ha spenderat några nätter i torsåker! igår hann jag tyvär inte skriva eftersom de trots allt hände ganska mycket fast vi vakna upp på morgonen utan några planer. blev en tur till Hagsta för att kolla in bror när han tränade drifting väldigt nice lär jag säga! själv fick man stå för filmning och knäppa kort inte helt tokigt faktiskt.

när vi tröttnade där åkte jag och simon till valbo kolla lite och handla lite sommarkläder osv ;) när vi väl kom hem fick de bli maaaaaat och sedan blev de en springtur ist för min powerwalk jag hade tänkt mig, men de slutade bra iaf!



inköp efter tripp till valbo

en sådan fast en svart då



 bikini, men funderar starkt på att köpa en till så man kan byta lite

lyckans fjäril sätter sig på den som har tid att vänta

kom nyss in från en joggingtur här i bondebyn torsåker med älskling, helt jävla slut nu lär jag säga. mehttp://publishme.se/494389/entries/article/new/n skönt är det iaf ! blir en powerwalk imon har jag bestämt :) iaf så blev moppen såld idag, riktigt jävla skönt att bli av med den!! glad_tjej. även 36 dagar till jag å Ida åker, lära räkna så jag visste hur många dagar kvar de fanns till hårdträning tills beachen 2011 börjar, kanske ska börja träningen tidigare nästa år..  ;) imon försöker jag mig på ett nyttigare liv, hur det kommer fungera är ännu oklart! godis och fetmat in my heart ♥


att vinna en vän tar flera år - men att förlora en tar inte ens en minut

sitter nu hemma, mätt och belåten är jag! har varit till farmor & farfar och käkat påskmat idag, åt lite för mycket råka somna på soffan där efter.. hehe
jaja dagen idag har varit helt ok, har legat ute och solat lite idag skönt som tusan !! har även hjälpt morfar och mormor med veden helt ok att få göra nåt och röra på sig faktiskt ;) moppen vart dock inte såld idag.. lite tråkigt men äsch, kommer nog snart!!




tänk på vad du säger, så du inte säger vad du tänker.

dålig uppdatering, men det är varmt och sol ute. vem har lusten att sitta vid en dator då? inte jag iaf. men dock gör jag det nu iaf. igår vart det en mysig grillkväll i gävle med härligt folk, käkade god mat och spelade brännboll sen blev de nå "jag har aldrig" spel, sen blev de dans tävlingar. riktigt rolig kväll faktiskt. Tove och bror kom och hämta oss sen, mycket snällt!! nu ska jag ut för att nån kommer och kollar på moppen, hoppas den försvinner nån gång ;) kommer bilder senare idag

det bästa sättet att spara tid är att använda den

sådär då är dagen snart slut typ, hehe nejdå. men Emma har nyss åkt hem med bussen :) vi har snacka massa skit, bakat drömrulltårta och stekt hamburgare :) hihi . ska nu snart ut och tvätta pärlan lite, sen åka över till m&m tror jag :)

var även in till Sandviken och bokade resan nu till Bulgarien med Ida, fyfan va skööönt säger jag bara !





dåliga människor hamnar inte i helvetet; de är redan där, det är därför dom beter sig så dåligt

sitter nu nere ensam hemma, men en viss person är ju här såklart :) hihi , igår vart det gävle för med några för att kolla in resan vi tänkte göra snart :) ser jävligt ljust ut just nu !! gick iaf runt hela gävle igår utan att handla ett piss, det är nästan frågan va det är för fel på mig?? jag har väl aldrig gått på stan utan att köpt nåt..
igår kväll vart det iaf brännboll i storvik med några nötter, hihi mys. synd bara att man inte såg bollen de vart ju rätt mörkt.. hehe nya tag sen nån dag!!

nu snart kommer Emma hit, ska vi baka och grilla kanske, synd att vädret inte är det bästa, annars hade vi kunnat vare ut och gått. menmen. Dax att ta upp de där med träning igen snart, efter påsk hade jag tänkt, har ju gått tre veckor efter operationen nu, så då kan man ju börja igen utan att vara orolig ;)


en bild från en kväll med linnéa vi grillade påskhare ;)



kan man bara glad åt lite, har man mycket att vara glad åt

fick mig en promenad igår tack och lov kände att det behövdes faktsikt. blev filmmys på kvällen och tidig kväller! sköönt. dagen idag har beståt av att kika film med älsklingen, träffa hanna en svängstan, sen chill hemma och nu blir det nog tvätta bilen, kanske promenad, och träffa Linnéa :)

                               


hur rik man än är kan man aldrig äta sig mer än mätt

en ny dag och man kan då inte klaga på vädret, nu är det verkligen vår!! :D , varit till valbo idag med älskling, träffade på Ida och Mattias där blev en aning chockad faktsikt, men blev mat på IKEA iaf en ny t-shirt inhanlad plus några trosor sen lite annat :) nöjd iaf !! nu ligger jag i sängen hos simon i bondebyn torsåker , askul


lyft ansiktet mot solen, då ser du inte skuggorna

vilket väder det är!! tänk om det blir såhär hela sommaren, då blir de ju underbart ;) , har dock inte varit ute så mycket idag.. menmen ! var fylletaxi igår åt bror så förtjänar att sova lite extra idag eftersom han inte var den snabbaste att få med sig hem!! var även in till jensas och åt med brögänget, vi skulle sen spela brännboll men när vi väl skulle börja sköt Stenberg bort bollen de första han gjorde såklart!! :( så då blev de åka lite bil ist!! sen drog jag mig till Emma i forsbacka var där en tag ;)


så länge man har roligt är ingen tid bortkastad

dålig uppdatering har de varit just nu. haft lite att göra, illa nog. kvällen igår var rolig som satan faktiskt till en början, hade de kanon kul 5 av 5 toasters. säger bara de, santa kan hon. hahahah.
sov hos älskling inatt, men nu är jag hemma, lekt bilverksta typ, försökt fixat moppen men saknades grejjer.. så blev inte hel klar men tutan funkar och lyset funkar nu, har även bytt styrled och däck på bilen min ;) pappa gjorde jag kolla på, hehe, så det ska va.



nu blir de ...

sängen och kolla sveriges mästerkock, sen soooova och tagga nationellaprov imon.. fyfan 


ärligt talat är det såhär det ska vara

om jag säger såhär, såhär mätt har jag inte varit sen dagen före operationen för två veckor sen och den känslan är ju fan ljuvlig lär jag säga. känner mig dock jävligt fet efter att ha ätit först smörgåstårta sen vanlig tårta på det plus kebabrulle tidigare idag.. fyfan!! jag mår allvarligt talat jävligt illa nu.. skulle fan va skönt att spy...
farmor fyllde som sagt 75 år idag så blev lite kalas hemma hos henne, därav varför jag åt så mycket.. hehe men gott var det!! kom nyss hem ifån dom.


antingen så finner vi en väg eller så gör vi en

jag vill göra om bloggen igen, tänk att man tröttnar så fort egentligen.
hade hotell hela dagen i skolan, var faktiskt roligt idag eftersom vi fick komma igång med vårat projektarbete till trean. Besämt vart vi ska åka och varför:) kommit fram till när vi ska baka och hur vi ska lösa allt, dagen bestod av att leta recept och skriva ut för min och Idas del ;) inte helt fel!

åkte till pappas jobb efter skolan, eftersom dom hade en lånebil som var min drömbil, så jag lära bara kolla och få provköra den !!! åååh ännu mer kär nu kan jag lova !!! ♥♥♥

jag begär ingenting, men jag vill ha allt

det har ju inte blivit nåt skrivit nu, men har faktsikt haft det lite fullt upp!! tro det eller ej ;) , men igår var min första skoldag på två veckor typ. gick kanon faktiskt, blev bara mer nervös för nationella i svenska på torsdag.. suck men åkte ju till simon igår och sov där, mysmys blev det!! :) skönt att få komma hemifrån nu faktiskt.

så hade ju alla andra sovmorgon idag utom jag som har matte b, försöker vara duktig iaf. fick tillbaka provet som vi gjorde häromveckan.. suck säger jag bara..:( 3 poäng fick jag, HEJA MIG MAN SKULLE HA 12 för att få godkänt. tappa lusten lite där!!
men hade hål till 12.30 satt i skolan pluggade lite. när klockan slog halv ett fick vi alla sms av våran mentor "lektionen är tyvär inställd idag" , eeeh jaha men de var ju jävligt bra att säga de när lektionen börjar.. då blir man trött!! så jag och ida åkte till valbo och tröst handla oss ett par jeans istället, vilket var bra!! :D sen vart det till farmor och göra tårtor !! -.-


bjuder på några bilder på vad jag gjort under gårdagen och idag! (y) hehe

hjälpte pappa en sväng igår sen njöt jag i solen en sväng, sol♥

ganska stolt över den där faktiskt, den blev ju rätt bra lär jag säga! :D hehe, farmor fyller ju år imon så fick ganera smörgåstårtan åt henne ;)

tackar pappa för detta, trodde faktiskt inte han och bror skulle fixa det. men tänka sig!! hih jag är glad iaf! :D

sunday 17.19

så var det söndag igen. igår tog jag de lugnt och dammsög ur min bil, gick kanon bra det :) sen rasta jag den lite också (stackarn har inte gått på över en vecka). kvällen vart hemma och tv kik med famlijen sen film i sängen, i väntan på älskling :) ,

idag har jag bara chillat varit rätt tråkigt väder idag tycker jag. men har rasta bilen lite med älskling, var fram och handla sen var vi en sväng till mormor och morfar :) sydde ihop ett par byxor, hehe .. jaja nu blir de chill och lite tv

Saturday 11.53

känner mig skapligt pigg nu faktiskt ;) skönt att få vara hemma iaf i sin egna säng!! bästa känslan. har precis gjort klart mitt hotellrum iaf, den att bygga ett. tänkte visa bild på de faktiskt även fast de ser ut som ett rövhål ;) , ska börja plugga lite svenska nu , skriva om någon författare (skit kul) ..

under min tråkiga tid på sjukan blev de några tråkiga bilder.

kan ju inte klaga på utsikten från rummet iaf, såg då hela gävle;)

hälge är bra!! bara att de tog 5 min att läsa ut den ..

kanske inte de bekvämaste att ha på dig när man skulle sova.. eller gå på toa, vilket man lära göra hela tiden ..




två bilder på mitt otroligt vackra hotellrum.. haha




äntligen hemma i min egna säng

har egentligen inte så mycket ork i kroppen just nu. men har som sagt legat på sjukhus i två nätter, första och sista gången helst. men antar att de inte lär bli så. men man kan ju hoppas. var ingen höjdare iaf. fick ligga i en sal med fyra andra gamlingar, (som sanrkade hela tiden) spelade ingen roll om de var dag eller natt dom snarka lika mycket ändå eller skrek .. skit härligt liksom, när man låg där och bara ville hem.

men jag började ju blöda i onsdag sen sluta de ju. men sen på kvällen så kom en liten nysning och då var de ju tydligen kört. bara forssa blod ur halsen på mig kändes det som.. handfatet blev fullt och de blev stopp i det, toan vart de nästan stopp i av alla klumpar.. men stod över toan och spotta (de rann typ) blod i 20 min, sen fick jag åka ambulans in till akuten, kom en läkare och kolla sen vart jag inlagd.

var iaf nånting på såren (typ blod som satt kvar) som dom sög bort, sen fick jag ligga inne med dropp och massa annat skit (typ penicillin och nånting för blodet) för att jag inte fick äta nånting lära (fasta), så att halsen kunde fixa till sig. så nu är de bra!! eftersom jag fick åka hem. men är förmodligen nångon liten inflammation som gjorde att jag blev känslig osv, så ska gå på penicillin nu i 5 dagar sen ska de väl vara bra :)

ska kolla tv nu och vila lite!! bjuder nog på nån bild senare :)

långt blev de visst, men ibland händer det mycket !

min dag har varit hel knas... börja med att jag kände mig pigg och glad, satt mig vi datorn börja äta lite frukost, fick genast ont i magen som vanligt. jävla skit liksom .. så slutade stoppa i mig fil och macka.. satt och plugga lite, råkade visst få en hostattack .. så hosta tre gånger, och de var ju nödvändigt liksom??

efter en stund börja jag känna blodsmak i munnen, så jag gick till toan.. då jag märkte att hela käften va full med blod.. så jag började spotta ut blodet, och där stod jag i minst 10 minuter och de bara rann blod ur halsen på mig och de kom stora blodklumpar..  fyfan säger de var äckligt.

i min panik hade jag ingen aning om va jag skulle göra, så jag ringer pappa som är i göteborg, smart tjej.. men va gör man inte under panik.. efter det försöker jag få tag på mamma som inte svarar när hon jobbar. bra va ska jag göra nu typ.. teroriserar pappa lite mer för att få nå svar på vad jag ska göra.. och efter en stund sluta de ju blöda som tur var

men fortfarande i panik så ringer jag till gävle sjukhus (som jag fått ett nummer att ringa till) men svaret fick där var "vi ringer upp dig runt 5 i två" okej tänkte jag, jag blöder nu och inte klockan två.. då var alltså klockan 20 över tolv.. bra där.. så jag ringer vidare till hälsocentralen dom lär ju komma med nå förslag tänkte jag. men va säger dom där "vi har tyvär fullt i telefon kön, vid avbokning av tid tryck 2" , okej tack för den tänkte jag vafan ska jag göra nu...

så jag bestämde mig för att ta de lugnt och försöka få tag på mamma, vilket gick jävligt dåligt. till slut ringer sjukan vi två, jag berättar allt och dom ber mig kommer in.. visst hade inte fått tag på mamma än.. så vafan gör man, försöker lösa de i panik på nå annat sätt.. när man väl löst problemet ringer mamma "jag har slutat nu" , joo men grattis de var på tiden ..

åker in till sjukan, allt var frid och fröjd fick en läkare som knappt förstod svenska och jag förstod knappt va han sa. men de skulle va lugnt sa han. tack sa jag och åkte hem igen. här sitter jag nu och måste äta glass bara för en jävla hostattack...


isglass min bästavän <3

värsta dagen än så länge.. fyfan har inte gjort annat än sovit idag typ.. magen har gjort ont, halsen har gjort ont, jag har inte kunnat ätit för de kännts som jag ska spy, magen har kännts som en ballong å fyfan.. jävla medicin äckel.. har typ inte ätit nånting idag och de enda som går i utan att jag får ont i magen är isglass.. har slutat med en medicin nu i hopp om att de blir bättre i magen ...


livet är ju rätt ballt ändå. hehE

tror faktiskt det är dax att gå till skolan snart.. börjar bli för rastlös av att vara hemma.. -.- men stannar nog hemma några dagar till iaf (: dock är de väl lika bra så man inte blir smittad som sagt, har ju inte ens gått en vecka än..

ne men dagen idag då, jo fått i mig två smörgåsar och lite körrfärssås, framsteg !! duktig flicka , ska ner och ta smärtstillande nu sen sooooooova


p.s. jag vill shoppaaaaaaaaaaa

12.30

känner mig tillräckligt pigg för att plugga lite nu, sitter och skriver om ÖL (som vi ska göra på serveringen) väldigt intressant, när man redan gjort det på svenskan i några veckor .. -.- tror jag lägger mig igen


monday morning

inte skrivit på nån dag nu, men har helt enkelt inte haft något vettigt och skriva eftersom jag gjort samma sak i 5 dagar nu och är inne på den 6..
dock har halsen bara blivit sämre, (har alltså ondare nu) , vilket dom sa att de skulle bli så .. men det suger helt enkelt, eftersom de bara blir svårare att svälja..
ska just nu ringa telia tror jag, eftersom att det inte går att beställa sms till alla för mig.. idiotiska saker . hoppas det löser sig iaf, annars blir de jobbigt.
ska tvinga i mig en smörgås och lite nyponsoppa nu!

maaaaat <3

igår var en bra kväll, för jag fick jävligt bra mat!!! , eftersom jag bara får äta kallt och sånt som inte är hårt. så löste vi mitt problem med att jag fick äta potatissallad och grilladfläskfilé (som vi lät svalna, så den inte var inte varm).. och de dög faktiskt, satt väldigt fint i magen det!!! så nu är jag nöjd iaf! :D ,

hade dock som ondast i morse, inte haft så ont under hela tiden, men som sagt dom sa ju det att fjärde dagen skulle vara den värsta typ :) men bara ta lite mer smärtstillande så är de lugnt sen. ska försöka hitta på nå mer mat nu som är gott att äta kallt... inte så enkelt..

friday 19.31

fredag idag då, och helg för många vilket dom flesta tycker är väldigt skönt. känner mig just nu bara uttråkad, eftersom jag vart hemma sen i onsdags. yeeay. men har vart rätt sköna dagar faktiskt, har ju fått lite plugg gjort samtidigt som jag bara kan chilla :P nästan klar med naturkunskapen, och att skriva om öl sen lite annat tråk som är påbörjat :)

ni ska få en förklaring på hur jag känner mig när jag känner doften av mat nu. ungefär som oskar i piff & puff när han känner doften av ost


dag drömmer om mat...





RSS 2.0