fredag 11.54, 6 minuter till maaaaat

jag har kollat in drömhunden (shetland sheepdog), och kollat in några tatueringar jag vill göra. (en 10 på att du ringer direkt när du läser de här mormor) hihi

och fjäril som tattoo på högra skulderbladet typ Plus en text där de står
live love laugh med skrivstil. så ser de ut nu iaf! får väl se vad tankarna går sen nån gång!


bild; google


jag har allt jag vill ha, det är klart jag mår bra! utom en hund..

synd att blogg.se är lite som de vill. men skrev ett inlägg i onsdags, men de ville tydligen inte komma upp. så fick fixa det nu.
men i vilket fall är det min sista arbetsdag, som jag ska njuta nästa vecka, (hoppas på hur mycket sol som helst, annars blir jag less) ..
söta tjejer. hihi

Wednesday night

kvällen i onsdags va hel bra, mys i gävle på sommarkväll med bra artister!! som Lasse Berghagen och Linda Bengtzing, heeeeeeelt makalöst bra. hih låtarna sitter fortfarande kvar i huvudet på mig :)


Lasse Berghagen och Linda Bengtzing lockade 7000 besökare till Slottstorget. Årets sista Sommarkväll slog publikrekord och Linda Sahlberg gick till final i Svensktoppen nästa.


peta in en pinne i brasen

idag är det onsdag, vilket betyder mitten på veckan (jobb veckan alltså), imon är de torsdag sen fredag och då blir jag ledig. helt otroligt skönt. kommer dock sakna dom sjuka människorna som jobbar här, hel roliga typer om man säger så!
en sak jag glömde berätta senast var att i söndags var vi ut och paddlade gummibåt i kungsgården va ute i 2 och en halv timme. sjukt kul, men sista biten va sjukt dryg och läskig, inge detaljer på den punkten.
till nåt helt annat så sitter jag och kollar på utlandsresor igen, helt otroligt hitta en flygstol till Malaga för 400 kr.. rena rama kapet!


ny vecka, nya tag

på jobbet igen, inte det bästa som hänt mig i livet. men som jag sagt många gånger förut cash is king. har haft en riktigt seg dag lär jag säga, men den är snart slut iaf. vilket är otroligt skönt. då ska jag hem och mysa med min underbara pojk, ta springturen som aldrig blev av igår och vattna blommorna ännu en gång.
ha en fortsatt trevlig dag alla!

gammal bild på mig, bror och nisse :)


ett sätt att ge, ett sätt att ta

hade en kanon bra kväll igår, mysig och rolig. den spenderades med Emma och Malin först med grillning i Emmas stuga, sedan mys vi parkrocken grillade lite marsmallows osv! sjukt gott !! :D , slutade med mer mys hemma hos Emma, eftersom musiken inte var den bästa.. nu ska jag snart laga mig lite mat, ta en springtur, åka över till farmor och vattna blommor! tänkte klippa gräs, men då kom regnet..

efter regn kommer solsken , har iaf jag hört.

vet jag uppdaterar sämre än en ko skulle göra om den kunde... dock gör den samma saker varje dag vilket jag inte gör. men dock har jag ju sjukt med saker att göra. andra anledningen är att jag är lat.
jag har haft grillkväll med underbart folk, jag har badat, jag har vart på sommarkväll, jag har kapat ved osvosv. nu är jag med min käare far och åker hit och dit, nu ska vi dra till skutskär, sedan blir det hem hämta min nya kära skor som äntligen kommit !!!!!!! sen blir de pardiíie all night long ! ses i dimman

monday morning

måndag igen men nu är man ledig! skönt men ändå tråkigt med tanke på vädret... har i alla fall haft en kanon helg, i fredags vart de pizza med härligt folk och lite lekar, sen mys med Simon. I lördags vart de hofors och crusing, mycket trevligt :)
idag får de nog bli sängmys hela dagen, om man står ut med de vill säga..


07.47 ....

bara idag och imon kvar på jobbet. sen får jag vara ledig en vecka! skönt tycker jag efter 1 och en halv vecka. hur ska mitt liv sluta egentligen? .. men annars då, känner mig depp över att sitta på ett kontor när solen lyser in. får ta vara på kvällarna iaf! (vilket jag inte är bäst på) , men nästa vecka ska jag verkligen ljuta av att vara ledig !! :D have a nice day

konsten att sprida glädje

åter igen måndag, och första arbetsdagen för denna vecka var gjord. nu ska jag sova tidigt för en gång skull, och vakna piggare än någonsin imon bitti!! har även skruvat bil idag, i hopp om att den nu ska fungera !!! (pappa skruva, jag kolla på och fick göra skit jobben)


lyssna, skratta, le!

Stefan Rüdén - Sofia dansar GoGo
 

Cornelis Vreeswijk - Hönan Agda


Stefan Ruden - Va' har du under blusen, Rut?


Mats Rådberg - Peta in en pinne i brasan


Perikles - Var ska vi sova inatt

bildbomb är namnet på rubriken

födelsedagsfirande för linda & pippen !



fieesta 9/7

life is a highway

jag är trött och sliten. legat hela dagen ungefär, förutom den timmen pappa tvinga mig ut och sitta på gräsklipparen för att klippa de äckliga gräset lite. alltså imon kommer det komma en bildbomb eftersom jag inte har nån ork alls för de här just nu.
hade iaf en trevlig kväll igår, men trevligt och härligt folk !! sandviken är överskattat, men vem visste inte det redan..
jag kan knappt gå idag, eftersom jag var dum nog och ta mina nya skor hela kvällen. vakna upp med fyra blåsor under fötterna i morse och kunde knappt stå på dom. unnnnnnnnderbart ! men vill man va fin får man lida pin som man brukar säga.
nu kallar sängen och sova, för imon är det jobb som gäller!

andras fel har vi ögonen för, våra egna är vi blind för

äntligen fredag och helg! hehe. dock jobbat tre dagar och redan skönt med helg? hur ska mitt liv sluta egentligen.. i vilket fall så har dom tre dagarna gått kanon bra, blir förmodligen tre veckor till med jobb. helt okej! eftersom jag redan börjat kolla på ny bil.. heh. körde mammas sjukt underbara audi till valbo idag, i'm in love with a treasure..
i valbo var jag med kära Emma, börjar bli en fredags vana snart de där, gör inte mig nåt! inhandlade en kavaj och ett par skor. bilder kommer imon, då jag tänker visa från förra trippen med :) nu blir de mys för mig själv och kolla på Irene Huss



hårt slit lönar sig

sliter som vanligt folk gör en varm sommardag som denna. 07.00-16.00 helt ok tider säger vi. men cash is kiiiing som man brukar säga, hårt arbete lönar sig till slut även. hehe fast om de är hårt arbete är en annan fråga.
puss , måste in till valbo idag och köpa ett par skor som jag är kär i.


19.07

igår vart det faktiskt en tripp in till valbo med älsklingen, så han äntligen fick äta sitt efterlängtade subway så jag slapp höra hans tjat om de. men inte gjorde de mig nåt inte, blev ett  linne rikare och några trosor och en bh, så de var inte så tokigt.
idag har jag målat klart alla fönster, solat lite osv. inget speciellt har jag gjort med andra ord. tog mig en cykeltur på sådär 8 km också :)

hela året har jag väntat på juni, juli, augusti

vart tog sommaren vägen med solen osv?? :( men såhär är läget, de är moln jag har tråkigt, ingenting att göra. så roar min tid med att skriva blogg och visa va jag köpte i valbo senast. hihi




mycket köp de vart ;) , neej inte direkt, men ett sött linne och en söt ring. hihi

It's Raining Men! Hallelujah! - It's Raining Men! Amen!

hade en klockren kväll igår, ida och fanny kom hit. och dom är ju som dom är ;) men en roande kväll vart det iaf!! blev en tripp till sandviken med dom och linnéa också :) hihihi
nu sitter jag och väntar på Simon, så ska de bli mys resten av dagen!!♥
sånt väder ute också satt ;)

jag begär ingenting, men jag vill ha allt

och regnat har äntligen börjat ösa ner. kanske man kan sova inatt utan problem :) vart en tripp till valbo med käreste Emma idag, köpte inte mycket men kommer bild på de senare. 
i alla fall skulle jag byta olja och oljefilter på min bil igår, säger bara de cirkus på hög nivå. sluta med olja över hela händerna och ett brännsår på armen.. 

kryper ner i sängen och kikar mamma mia

RSS 2.0