Måndag 19.15

Och så var det måndag igen och en hel arbetsvecka framför sig. Men jag är lika glad ändå, vädret på topp och allt är så bra nu. Förutom att ventilationen på jobbet gått sönder så de är ren bastu där inne.. Hade en super bra lördagkväll tillsammans med Jan, tidig kväll vart de eftersom jag jobbade i älskade kungsberg igår. Och som den duktiga dotter jag är så tvättade jag igår, damma, dammsög och torkade golvet i hela huset tog bara 5 timmar ungefär.. Kände mig som värsta hemmafrun då jag lagade mat åt bror också.. Haha


Lördag 12.40

Underbara lördag, så skönt att få va ledig en dag och njuta av livet. Ligger ute i solstolen med skilda världar på datorn, hur skönt som helst. Igår hade jag en trevlig kväll med grillning hos mig med underbara vänner. Och kvällen slutade på slick och sen hemkomst som vanligt, men de var helt ok kväll. Krogen är bara lite överskattad nu för tiden.. Ikväll ska jag ta de lugnt för imon är de jobb igen... Hörs


kungen av dom bästa, lyckligast

jag känner mig som lyckligast i världen, Winnerbäck är äntligen bokat nu i Augusti med Linda och Hedman. kommer bli helt jävla underbart!!
 

Torsdag 21.10

Äntligen ligger jag i sängen efter en lång dag.. Jobbet var för lugnt idag, höll på att somna över tangentbordet och drömde om villor i Stockholmsskärgård, låter kul va. Har packar grejer åt bror till helgen efter jobbet och fixat massa saker. Nu ska jag starta säsong 2 av skilda världar, viker betyder att jag kommer bli väldigt tråkig och osocial. Så hörs. Igår var jag, Jan, Ida, Santana, Viktor och Hedman på sommarkväll, var helt ok. Förutom att de har blivit så mycket sämre sen förra året, men de va kul att se Mange Makers iaf. Ne nu ska jag börja kolla säsong två. hörs


Tisdag kväll 21.00

Haft en kanon dag än så länge, jobbet gick bra och jag är pigg och glad. Efter jobbet har jag rensat gamla bilder, vart med Jan och Marcus och ätit. Nu kollar jag på film med bästa J. :)


livet är en klättring men utsikten är fin

dålig på att uppdatera jag vet. Men jag har haft den klart bästa helgen på länge. Bilder kommer senare eller nåt. Luncha med bästa Emma i fredags på högbo qvarn, så otroligt fint där. Har haft grillkväll med fina vänner i lördags, har umgåtts med Jan och haft det bra. Började jobba igår, sov över för första gången i mitt liv... Och i fredags tappa jag telefon i toan.. Men den överlevde vilket är ett under.. Haha ibland förvånas jag över mig själv. Nu är de tisdag och jag är helt ensam på jobbet en aning långtråkigt.. Men löser min sudoku och lyssnar på musik tills lunchen är över.


i will tell your story if you..

Tänder några ljus och tänker på dig Mäki. Grattis på din 22-års dag vart du nu är, hoppas den varit toppen. Många kramar♥

torsdag 23.10

haft en grym vecka än så länge, så skönt att vara ledig. Bilbingon i tisdags var inte alls så illa som jag trodde, hade de riktigt skoj med Emma och tro de eller ej så vann jag 700 kr fast de kändes helt omöjligt. haha så roligt de var!! kvällen slutade på ÖN i Hedesunda med bror, Jan, Johan och David hade en riktigt trevlig kväll där, super mysig och super mycket folk var de där. kom dock hem kl 4 på natten, men va gör de kul hade jag.
igår hade jag en biltvättar dag, eftersom bilen såg ut som grisarna attackerat den råkade visst köra fast i Hedesunda och ja...
Idag har jag gjort klart mina störar så nu är de lugnt, känns bra har även vart ut på promenad med mamma. Och nu ikväll har jag bara tagit de lugnt rensat bilder på datorn och pratat med Jan och nu ska jag snart sova :)

enda in i det sista

Ligger ute och njuter av solen enda in i det sista, kommer börja regna om några minuter men va gör det. Jag tänker pressa tills regnet kommer. Sen bär de iväg mot Valbo för att träffa bästa Emma och åka på bilbingo sen lutar det mot ÖN! Wiiho. Älskar semester.


I'm gonna live my life, no matter what

jag längtar som en tok till maj nästa år, jag skiter i resten av sommaren, skiter i jul & nyår.. sen skiter jag nästan i min 20 års dag.. men i vilket fall vill jag åka till USA NUUUUUUUUUUUU!! men istället måste jag vänta 10 månader hur kul är de..
 
 
 

#number one


måndag 22.30

tar och myser ner mig i sängen med lite tända ljus, lite godis och en riktigt bra film. imon ska jag göra stängelsstolpar, äta middag med bästa Emma, gå på bilbingo i Forsbacka för första gången i mitt liv och kanske åka till ÖN i Hedesunda. hoppas vädret bjuder på nå bättre än idag.
 
 längtar till 6:an kommer ut!!!!

live my life

idag känner mig som världens bästa dotter, bara för att skryta lite om mig själv. har städat hela huset, plockat ordning i mitt rum, dammat, bäddat sängen och ja ni förstår. gjorde mig en egen räkmacka också, mumsigt värre. gjorde även ett fotbad som både var skönt och behövdes.. sen skulle va duktig och tvätta bilen tänkte jag, dock började det regna när jag bara hade torkningen kvar.. nu ska jag ta tag i att rensa massa bilder, har just nu fixat bilder från studenten. kan inte fatta att de är över, jag vill bara göra om det!!

you appear just like a dream to me

måndagen jag längtat efter länge. efter att ha jobbat 6 dagar i veckan i tre vecckor satt det ganska skönt att få va ledig i 5 dagar nu. sen är de back to work igen. skönt att jag redan gnäller hur ska mitt liv sluta.. jag har haft en toppen helg med mycket skratt och glädje grillade i fredags och åkte på bio Cockpit lätt den bästa filmen på länge! hade en kanon rolig kväll. lördagen bestod av pizza och förfest med underbara vänner sen vidare på 18-års fest, åkte hem tidigt som vanligt eftersom jag skulle upp och jobba igår.. ovanligt :) , efter jobbet i kungsberget vart det att umgås med trevligaste Jan, vi tog de lugnt kollade på film, pratade och tog en promenad. sköööööööööööön söndag. nu ska jag fortsätta med att städa huset, går inte så bra..
 
 

I will find my way back

hej blogggggis. jag känner mig som den tröttaste människan just nu.. i förrgår natt sov jag tre timmar, sen upp och jobba hela dagen, på sommarkväll med underbara vänner. röjjde loss med min bil där inne, hade de roligt. de blir ju va man gör det till. kom hem och skulle sova igår, gick som vanligt inge bra sov ungefär 4-5 timmar.. fattar inte vad problemet är.. kan inte sova på nätterna. så nu känner jag att de är riktigt skönt att de är sista dagen imon innan jag får va ledig nästa vecka. men va jag ska göra då är ännu oklart, men skulle va skönt att få komma bort... nu ska jag snart äta lite mat sedan ta min efterlängtade promenad nu när solen äntligen tittar fram.
 
 

man lever bara en gång och den gången är nu

förlåt för dålig uppdatering, i lördags kväll hade jag en toppen kväll. men folk jag inte brukar umgås med särkilt ofta. de vart några droppar för mycket alkohol också, men jag hade sjukt kul. och de är väl toppen känner jag just nu. dock tyckte jag inte att de va lika bra igår när jag vakna upp med världens huvudvärk, en bula i bakhuvudet och ett blåmärke på smalbenet. men alla gör vi bort oss ibland. hehe. igår låg jag hela dagen och kollade på skilda världar, världens bästa serie!! och idag började en ny jobbvecka, vilket inte kändes skit bra. har fortfarande bulan kvar osv. men man lever bara en gång som sagt och den gången är nu! imon ska jag till Gävle efter jobbet för att äta ute med Emma och Alexandra blir kanon det!!
 
gick en promenad i sandviken idag också medans jag väntade på att mamma skulle sluta, så jag traska förbi och hälsade på Mäki och tänkte lite.
 
 
bilder från i lördagss
 
 

lite ensamt här uppe i berget

lagomt ensam här uppe.. de är jag och byggarbetarna som inte pratar och man ser dom bara när dom är ute och röker.. haha kul liv. hoppas de kommer in nån människa idag iaf. såg 5 bilar åka förbi!! nu ska jag fortsätta dricka kaffe, städa lite kolla mejlen och hitta på nå att göra! ikväll lutar de mot en tur till strandbaden, de blir nog kanon! är lite sugen på västerås också, men får nog ingen med mig.. :(

bittertjjjjeejj

jag är så trött, så nu skiter jag i allt och lägger mig i sängen. ikväll blir de jag, nässprayen och halstabletterna i sängen till en bra film. trött på jobb, trött på de mesta. kände hur all lust liksom flög ur kroppen på mig nu när jag la mig i sängen..

sommar och sol

jag är så trött så jag ska ta en powernap på några minuter, sedan ut på en lång promenad tänkte jag. skönt att få röra sig lite när man sitter på ett kontor hela dagarna.. märks att de börjar bli semester nu iaf, börjar bli lugnt på telefon, både skönt och lite segt eftersom de inte blir så mycket att göra då.. men man ska inte klaga, jag har ju jobb och de är jag glad över. har ju till och med två jobb och de trodde jag aldrig för ett år sen.. igår va jag med Emma och åt på Aga riktigt god mat där. sen va jag och hälsade på Simon efter han vart klantig och hamna på sjukhus och massa krångel menmen skönt att han är pigg nu :
 

tisdag 21.11

tar mig några minuter och skriver lite här. de dryga nu är att jag fortfarande inte fått igång blogg appen i iphonen.. vet inte vad som är fel, men därav dålig uppdatering iaf. för jag sitter inte så mycket vid datorn nu mera. haft två riktigt jobbiga jobbdagar.. haft fullt upp, och igår var de riktigt drygt. men så är de nu, de borde lugna ner sig snart när semstern drar igång på riktigt.. idag har jag iaf vart ut på promenad med mamma 4,5 km, solat och kollat på allsång på skansken, förstår inte att de kan va så kul.. nu ska jag sova om en stund och vakna upp till jobb.. är de såhär man ska leva resten av livet.. justja har kikat in på en lägenhet som jag och pappa ska kolla på nästa onsdag:) hoppas de leder till nå bra!

livet är en dans på rosor, men en dans med svåra steg

hade en bra första jobbdag i Kungsberget igår, var inte nå folk där direkt. så gick mesta dels runt och städa för att fördriva tiden, men de funka de med. efter jobbet åkte jag och mamma upp till Borlänge till pappa och Macke, camping semester nr:2 i en mindre husvagn, funkade väl helt okej.. förutom att jag fick stå ute och tvätta ansiktet i en bunke och borsta tänderna med ett vattenglas..tur man är viking. blev inte så lång varit idag där uppe, menmen. nya tag en annan helg. träffade Simon en sväng och vi bestämde att vi skulle göra slut, dels för att jag har tappat känslor för han. vi känns bara som vänner. menmen that's life. bara bita i de sura äpplet och gå vidare, inget att hänga för mycket läpp över även fast de är jobbigt. men vi är fortfarande vänner och de känns bra. nu ska jag kolla film och äta lite gotta!
 

RSS 2.0